Top betaalde banen voor vrouwen

Top betaalde banen voor vrouwen zijn vrij gelijkaardig aan dat van de best betalende banen voor mannen. Dit komt omdat vrouwen zijn er in elk gebied en ze doen er het beste van managers en excelleren op het gebied waarin logica en analytische vaardigheden vereist. De banen onderstaande ook behoren tot de top betaalde banen.

Top betaalde banen voor vrouwen

Artsen en Chirurgen
64.000 dollar

Apothekers
86.000 dollar

Chief Executives
83.000 dollar

Advocaten
78.000 dollar

Computer Software Engineers
70.000 dollar

Computer-en Informatiesystemen Managers
66.000 dollar

Beheer Analisten
60.000 dollar

Human Resources Managers
59.000 dollar

Logopedisten
58.000 dollar

Computer Wetenschappers en systemen Analisten
56.000 dollar

De medische carrière staat bovenaan de arbeidsmarkt als het gaat om het verdienen van. Het technisch gebied komt ernaast maar er is veel verschil tussen de twee. Het is nogal prominent uit de bovenstaande gegevens dat al deze beroepen hebben behoefte aan een formele opleiding en diploma’s. Top betaalde banen voor vrouwen zonder diploma zou zijn van de bibliotheek of administratieve assistenten, secretaresses, makelaars in onroerend goed, mondhygiënisten, kinderopvang, enz.

Kwalificatie en Aard van Job

Vraagt ​​u zich af hoe je een chirurg worden? Chirurgen hebben behoefte aan een vier-jarige opleiding aan een medische school. De eerste twee jaar bestaat uit klassikale sessies en de resterende twee jaar voor het verkrijgen van praktische kennis door het doen van stages onder andere chirurgen. Omdat op dit gebied moet je heel erg geïnteresseerd zijn in de bètavakken en dat zou het geval kloppen van je school dagen om uw basics duidelijk. Hoe meer je zijn grondig met die hoe makkelijker het zal voor u worden in uw professionele leven.

Omdat het een Chief Executive Officer vereist geen formele opleiding al moet je goed zijn in het beheer van vaardigheden als je wilt om te zetten in een van de hoogste betaalde baan zonder diploma. De CEO is een bedrijf het hoofd verantwoordelijk voor de strategische beslissingen en een die eruit ziet na de hele afdelingen op het gebied van het beheer ervan. Hij is het hoofd van de raad van bestuur. Vaak bedrijf eigenaren zijn het zelf aangestelde CEO’s.

Piloten in de luchtvaart banen zijn degenen die een scala aan vliegtuigen vliegen als vliegtuigen in de commerciële sector, test vliegtuigen, helikopters, enz. Om een ​​goed salaris te krijgen als een pilot, moet men krijgen vliegervaring van bepaalde specifieke uren. Een persoon moet ten minste 18 jaar oud te zijn voor het verkrijgen van een licentie en is nodig om ervaring van een minimum van 250 uren. Dat verkeersvlieger nodig om extra die ervaring hebben in vergelijking met andere pilots. 1.500 uur vliegervaring is aan de criteria die voor hen en de onderste leeftijdsgrens zijnde 23 jaar. De hoogste salaris voor een piloot is rond de $ 135.000.

Hoog betaalde banen voor vrouwen ook de paralegal gebied samen met de advocaten. Een advocaat is het werk aan de raadsman zijn cliënten over juridische kwesties en de bescherming van hun wettelijke rechten. Kwalificatie die nodig is voor het zijn op dit gebied is een vier-jarige opleiding van een wet school en het wissen van het onderzoek uitgevoerd door de staat die u wilt oefenen. Deze graad biedt specialisaties in cyber wet, milieu, strafrecht, vastgoedrecht, intellectueel eigendomsrecht, entertainment, burgerlijk recht, enz.

Vrouwen krijgen minder dan mannen op elk gebied betaald, het is een feit. De volgende tabel geeft u het verschil in percentage van wat vrouwen verdienen met ten opzichte van mannen in de top tien best betalende banen in Amerika.

Verschil tussen grootste betaalde banen voor vrouwen en mannen

Logopedisten
99,99%

Computer-en Informatiesystemen Managers
87,00%

Computer Software Engineers
87,00%

Apothekers
85,00%

Computer Wetenschappers en systemen Analisten
84,00%

Chief Executives
80,00%

Beheer Analisten
78,00%

Advocaten
76,00%

Human Resources Managers
68,00%

Artsen en Chirurgen
60.00%

Dus dit waren de top betaalde banen voor vrouwen. Hoop dat dit artikel je geholpen in het kennen van de basisprincipes van de best betalende banen voor vrouwen en de kwalificatie die nodig is voor de verwezenlijking daarvan.

Beste Tijdelijke Vacatures
Beste Carrière zonder diploma
High Betalen Stress Free Jobs
Hoe te om Ace Uw Tweede Interview
Eisen aan een leraar te zijn
Cover Letters for Teaching posities
Archivaris Salaris
CTO Job Description
Hoogste betaalde banen – Tien Hottest Carrière
Meest bevredigende Carrière
Art Teacher Salaris

Leave a Reply