Top betaalde banen Recht Uit College

Medische professie heeft gedomineerd de lijst van best betalende banen in Amerika en over de hele wereld al meer dan een decennium lang, maar het is niet de best betalende baan recht van de universiteit. Medische professie moet ervaring en reputatie op de ladder te beklimmen, terwijl er verschillende andere banen die worden beschouwd als de top betaalde banen van de universiteit. Velen voelen dat het leven in een land als de Verenigde Staten, waar er veel carrièremogelijkheden, je geen diploma om een ​​hoog salaris te verdienen nodig hebben. Maar er zijn weinigen die kan de verleiding van deze banen te weerstaan ​​met enorme aanvangssalarissen. Het is belangrijk om af te studeren met de juiste vaardigheden om te kunnen naar de top dollars te verdienen, als je niet wilt op land met een van de laagste betaalde banen van de universiteit.

Best betaalde banen van de universiteit

Er zijn tal van goede banen zodra u overstapt van uw college dat u kunt kiezen uit, maar ze kunnen niet per se erg hoog betaalde banen, direct als jij. Dus hier is een lijst om je te helpen beslissen of u wilt worden op de top van de competitie te verdienen:
Investment Banker
Investment banking is een zeer lucratieve en veeleisende carrière in corporate finance en wordt beschouwd als de hoogste betaalde baan van de universiteit met de gemiddelde aanvangssalaris van $ 112.000. Als gevolg van de instabiele economie, hun vraag deed wankelen in de afgelopen twee jaar, maar grote namen als Wall Street nog steeds werft de grootste talenten met graad in business administration aan de top business schools in de VS en over de hele wereld en betaalt ze de hoogste startsalaris . Sommige zo hoog betaald aan het begin van hun carrière, kunnen de meeste andere mensen niet eens voorstellen verdienen op het hoogtepunt van hun carrière. Maar in ruil voor het hoge salaris komt een vervelende marktanalyse, onderzoek, projecties en diverse andere taken. Een goede review en analyse met veel extra uren gegooid in, zorgt voor een gestage stijging in de carrière van grafiek in dit bank-baan.

Software Developer
Dit is een hoog betaalde baan, maar je zou op zijn minst behoefte aan een bachelor of een licentiaat in de informatica. Software-ontwikkelaars zijn altijd in de vraag, en de belangrijkste reden achter een hoge aanvangssalaris is de steeds veranderende technologie. De meeste goede bedrijven zijn bereid om enorme salarissen te betalen aan eerstejaars als ze brengen met hen de meest recente kennis en innovatie. De taak vooruitzicht op dit gebied zal naar verwachting groeien in een tempo van 38% in de komende jaren als gevolg van de constante toename in het gebruik van computer software op verschillende gebieden. Als u over de vereiste diploma, dit is zeker een van de beste banen van de universiteit en je kunt tekenen maar liefst $ 80.000.

Actuaris
Dit is een andere baan die zich bezighoudt met de financiering, die niet alleen beschouwd als een van de goed betaalde banen, van de universiteit, maar ook in de top tien best betalende banen in Amerika. Maar dit verschilt van de beleggingsportefeuille als het gaat meer met de berekening van de potentiële risico’s en verplichtingen van de verzekeringsmaatschappij. Zij kunnen worden aangeworven door de top verzekeringsmaatschappijen voor zo hoog als 79.000 dollar direct na de universiteit, met succes het berekenen van de totale kosten van het verzekeren van een organisatie, familie of een individu, en op zijn beurt de berekening van de tarieven om een ​​winstgevend bedrijf te runnen. De schuld van de actuarissen als u kocht een rode auto en de verzekering kost u meer dan blauwe je vriend de auto’s van hetzelfde model. Ze kunnen ook gebruikt worden door overheidsorganisaties om de risico’s en de waarschijnlijkheid van gebeurtenissen zoals ziekte, werkloosheid, overlijden, pensionering, arbeidsongeschiktheid, etc. te berekenen

Technisch
Het functieprofiel van een ingenieur is afhankelijk van de graad in engineering, en dat doet de aanvangssalaris. Onder de engineering banen, wordt petroleum engineering gezegd dat de beste baan van de universiteit, met een gemiddelde aanvangssalaris van 78.000 dollar zijn. Maar andere technische gebieden zijn ook even in trek als continue innovatie is nodig voor elk product. Hoewel elke school biedt geen ingenieursdiploma, het is ook niet zeer gemakkelijk te bereiken door middel van een die ingenieursdiploma biedt. Maar de inspanning loont zodra u overstapt want zij zijn de hoge betaalde graden.

Network Systems Administrator
Computernetwerken is een dankbare en een interessante baan en in de top tien betaalde banen van de universiteit. Omdat het een netwerk systeembeheerder voelt als het belangrijkste in een organisatie, omdat samen met het behoud van de netwerken en servers, zou je eventueel worden opgeroepen voor het grootste deel van het computersysteem problemen. Dus rekening houdend met hun belang in elke organisatorische setting, ze trekken een gemiddelde aanvangssalaris van $ 70.000.

De meesten zouden het moeilijk vinden om te geloven, maar verpleeg-en middelbare school baan in het onderwijs zijn ook een aantal topfuncties van de universiteit. Maar je kunt niet zomaar beslissen om het nemen van een diploma, want je wilt een zeer hoog betaalde baan. Als u niet beschikt over de neiging en smaak naar toe, is het beter om deze te vermijden en in beslag nemen iets van uw gading en interesse. Maar als het geld is uw hoogste prioriteit, dan zijn deze zou zeker houden je lacht!

Hoe maak je een Leraar van de Kleuterschool Word
Goede Career Choices for Men
Hoe maak je een bevredigende loopbaan zoeken
Begeleidingsadviseur Eisen
Vacatures Werken Met Kinderen met een handicap
Webmaster Job Description
Account Executive Job Description
Jobs voor gepensioneerde leerkrachten
General Contractor Salaris
Gecertificeerde Notaris Ondertekening Agent
Computer Technician Salaris

Leave a Reply