Top betaalde banen en Carrière

Het kiezen van een juiste carrière is een van de meest cruciale stappen in het leven van iedereen. In feite kunnen we zeggen dat onze toekomst hangt ervan af en het werk dat we hebben gekozen. Terwijl de beslissing van een carrière, moet men in gedachten te houden over zijn / haar interesses, werk waarden, vaardigheden en persoonlijkheid. Zodra je analyseert al deze factoren en doen recht aan uw vakgebied, dan is succes bijna gegarandeerd. In het geval u niet in staat bent om te beslissen, dan kunt u advies inwinnen van een loopbaanontwikkeling professional of een loopbaanadviseur. Hij / zij evalueert uw talenten en helpt u bij het bepalen van een geschikte carrière.

Nadat u uw onderwijs of opleiding, is de volgende stap op jacht naar een job. Quality time doorbrengen, terwijl op zoek naar de juiste bezetting; controleer altijd het niveau van verantwoordelijkheid, jaarlijks inkomen, werkzekerheid, groeimogelijkheden en werkomgeving. U moet analyseren of u in staat zullen zijn te bereiken waar je wilt zijn in de komende tien jaar. Zo ja, dan alleen kunt u genieten van wat je doet. De nadruk leggen op de jaarlijkse inkomsten, laten we eens een kijkje bij enkele van de beste betaalde banen.

Health Care Practitioners
Iedereen moet zich bewust zijn van het feit dat de zorgverleners de hoogste beloning in de Verenigde Staten te krijgen. Onder de vele specialisten, anesthesisten, chirurgen, verloskundigen, gynaecologen en leiden de lijst van de top tien hoogste betaalde banen. Voor steeds een arts, moet je een wetenschap afgestudeerd zijn en een diploma van een medische universiteit te voltooien. De keuze van specialisatie hangt af van uw persoonlijke interesse. Na het behalen van het diploma, heb je te oefenen in een ziekenhuis of een kliniek. Met 8 – 10 jaar ervaring in de betrokken veld, kun je een gekwalificeerde arts.

Chief Executive Officers (CEO)
Chief executive officers zijn enkele van de best betaalde werknemers in de wereld. Ze krijgen de beste vergoeding in vergelijking met andere banen. Dus, als je wilt om een ​​carrière te maken in dit beroep, eerst verdienen een hbo-opleiding in de kunsten of een MBA (marketing en bedrijfskunde) en zich aansluiten bij een bedrijf. Stel uw eigen doelen en proberen om ze te verwezenlijken. Als je een goede persoonlijkheid en begrijp het concept van het stellen van doelen en de uitvoering ervan, dan kunt u een CEO van een bedrijf te worden.

Advocaten
Een succesvolle advocaat verdient een flinke inkomen per jaar. Echter, steeds een advocaat is geen grap als men nodig heeft om hard te werken en hebben veel geduld. Ten eerste, moet je een vierjarige hbo-opleiding met een goede GPA (Grade Point Average) te verkrijgen en voor LSAT (wet school toelatingsbeleid test) verschijnen. Als u het verkrijgen van een goede score in LSAT, krijg je opname in een wet school. Na zijn afstuderen aan de wet school, moet je bar examen en karakter en fitness evaluatie afleggen om de wet te oefenen. Zodra u klaar bent met al deze stappen, kunt u zoeken naar een baan als advocaat in private en publieke sector.

Engineering Managers
Opgenomen in de lijst van top betaalde banen en carrières is de engineering managers. Zij zijn verantwoordelijk voor het organiseren, regisseren en implementeren van technische projecten door het toepassen van engineering principes. Een engineering manager moet beschikken over een sterke technische en management vaardigheden. Hij / zij moet in staat zijn om de uitdagingen van de wereldwijde concurrentie. Om een ​​carrière als technisch manager na te streven, moet je een bachelor of master in engineering en een ervaring van ongeveer 8 hebben – 10 jaar.

Personal Financial Advisors
Op dit moment, persoonlijk financieel adviseur is een veeleisende carrière-optie. Zoals de naam al doet vermoeden, een persoonlijk financieel adviseur is verantwoordelijk voor het geven van richtlijnen over de investering van opties, zoals het kopen en verkopen van financiële producten. Je kunt werken als financieel adviseur voor een individu of voor een bedrijf. Elke persoon met een professionele aanwijzing van Certified Financial Planner of met een MBA-graad kunnen kiezen voor deze carrière. Het is echter opgemerkt dat de opbrengst van dit beroep varieert afhankelijk van uw vaardigheid en ervaring.

Marketing Managers
Een marketing manager is verantwoordelijk voor het ontwerpen en toepassen van marketing plannen van een bedrijf. Het functieprofiel van een marketing manager vereist uitgebreide reis-en werken voor extra uren. Hij / zij ontwikkelt een klantenbestand voor de producten van het bedrijf. Voor steeds een marketing manager, moet je een bachelor in business management of marketing in overeenstemming zijn en ervaring van ongeveer 6 jaar. Een voordeel van deze beroepsgroep wordt steeds goede prikkels als u het bereiken van de doelstelling die is ingesteld door het bedrijf.

Ik hoop dat deze informatie zal u helpen bij het bepalen van een carrière die bij uw levensstijl doelen en verantwoordelijkheden voldoet. U moet afronden van een carrière, afhankelijk van uw persoonlijke interesses. Dus, langs de lijn staan ​​zal er geen spijt van dat je had een verkeerde beslissing genomen terwijl het kiezen van een carrière.

Met behulp van Job Search Engines
Actuaris startsalaris
Loopbaanontwikkelingsplan
Bank Teller Taken
Benoeming Setter Job Description
Gemiddelde salaris van een apotheker
Hoe kan ik een baan zoeken
Daarom wil ik een Leraar te zijn
Ongebruikelijke Carrière Lijst
Personality Test Voor Carrière
Executive Officer Taken en verantwoordelijkheden

Leave a Reply