Top 10 Vacatures in de vraag

Met economieën van bijna alle landen lijden een ondraaglijke klap van de economische recessie, de belangrijkste business sectoren die het grootste deel van de huur gedaan heeft, is toevlucht te nemen tot de lay-offs en pink slips om hun verliezen tegen te gaan. Toch zijn er een aantal carrièremogelijkheden en werkgelegenheid in Amerika, die een mooie toekomst hebben als ze iets niet beïnvloed door deze wereldwijde recessie. Hieronder is een lijst van dergelijke top 10 banen van de vraag in Amerika.

Top 10 Amerika’s Vacatures in Demand

Revisor
Met zo veel bedrijven die economische pakketten van de overheid in stand te houden in een recessie, de behoefte aan interne en externe accountants die een cheque ook houden en beoordelen van de bedrijven financiert, samen met de manier waarop het geld van de economische pakketten is gebruikt, zal meer dan ooit. Accounting vacatures blijft altijd de vraag.

Psycholoog
Als gevolg van banenverlies en stress veroorzaakt door het onvermogen om te gaan met het gebrek aan geld, mensen wenden zich tot psychologen als nooit tevoren. Groeiende onenigheid in relaties en de alsmaar stijgende aantal echtscheidingen is nog een reden waarom een ​​psycholoog zal een duidelijke plaats in de top 10 banen van de toekomst te vinden. Voor mensen die op zoek zijn naar dit beroep als een carrière-optie, het krijgen van een diploma is een must om te beginnen.

Gezondheidszorg Professional
Gezondheidszorg is booming en zo zijn de banen in. Onder de top 10 banen van de vraag, ziekenhuis banen, of het nu verpleegsters, zal laboranten, radiologisch laboranten of de gezondheid adjudanten, zeker voorzien, gezien het feit dat de gezondheidszorg is de grootste sector in Amerika en bijna altijd te maken met een tekort aan personeel.

Human Resources Personnel
Met bedrijven altijd op de uitkijk om de beste talenten uit de industrie te huren, is het belang van de taak van een HR-personeel zijn gestegen met sprongen. Naast het verhuren, het HRM-personeel gedrag training, formuleren werkplek beleid, zorgen voor de groep gezondheidsbeleid, ontmoet werknemer grieven en uit te voeren werknemer taxaties.

Opvoeder
Hoewel de loonschaal wellicht minder, maar mensen die een oprechte interesse in kinderen en liefde te leren, krijgt niet dezelfde soort voldoening dan het feit dat een opvoeder. Ook het beroep van leraar is totaal recessie bewijs als wat er ook gebeurt er altijd wel een vraag naar inspirerende, intelligente en liefdevolle leraren. Geen wonder vacatures voor leraren worden beschouwd als een van de top 10 banen voor vrouwen.

Netwerkbeheerder
Met alle organisaties vandaag de dag afhankelijk van een netwerk van computers voor hun dag-tot-dag transacties en werken, is er een grote vraag naar systeembeheerders die ervoor zorgen dat het netwerk loopt zeer soepel, zonder enige haperingen. De netwerkbeheerder is de taak om de infrastructuur van het bedrijf te behouden en om eventuele problemen die ook kunnen ontstaan ​​in het probleem te verhelpen.

Schrijver
Freelance schrijven heeft opgedaan het soort respect dat was helemaal ongehoord van een paar jaar geleden, dankzij de komst van het internet. Nu kan iedereen die beschikt over een goede beheersing over Engels kan een carrière door het schrijven van artikelen voor diverse websites of door het schrijven van blogs. Enkele andere taken die een freelance schrijver kan ondernemen zijn romans ghostwriting, schrijven voor bedrijven, freelance copywriting en het schrijven te hervatten sollicitatiebrieven. Freelance schrijven is een van de top 10 banen zonder een hbo-opleiding, de enige dingen die nodig om er een carrière passie zijn voor het schrijven, kennis van diverse onderwerpen en goede taal.

Software Developer / Engineer
Alle bedrijven zijn afhankelijk geworden van technologie. Dus, zal er altijd een vraag naar ICT-banen, zoals software engineers, programmeurs en ontwikkelaars in bijna alle sectoren.

Job Counselor
Met mensen overwegen diverse andere carrière mogelijkheden en op zoek naar werk in de velden hebben ze weinig kennis over, de rol en de eis voor het scheppen van adviseurs die deze mensen te voorzien van feedback en begeleiding is sterk toegenomen.

Financieel Adviseur
Met zo veel mensen de financiën in een puinhoop als gevolg van de economische neergang, de meerderheid hebben dringend behoefte aan een professionele financiële adviseur die zullen uitzoeken van hun financiën. Hoewel de markten worden geconfronteerd met een omwenteling op dit moment, nog steeds mensen met analytische vaardigheden zijn er zeker van om te slagen als financieel adviseurs.

Deze top 10 banen in Amerika zijn niet alleen recessie proof en hete favoriet onder werkzoekenden op dit moment, maar worden verondersteld om een ​​mooie toekomst te hebben. Dus, kunnen mensen overwegen een carrière te veranderen of mensen die op de rand van het starten van een carrière, kiest u een van deze top 10 carrière. Om te beginnen, moeten ze om opleiding en ervaring die nodig is om in en in hun vakgebied te laten groeien.

Lijst van Carrière in de geneeskunde
Best betaalde banen Straight Out of College
Construction Management Career Information
Kaakchirurg Salaris
Hoe maak je een Reumatoloog Word
Census Bureau Jobs
Best Jobs voor de Toekomst
Nucleaire Apotheker Salaris
Carrière Werken met dieren
Hoe maak je een carrière te kiezen
Hoe kan ik een sollicitatiegesprek Win

Leave a Reply