Top 10 best betalende Jobs

De jonge generatie van vandaag geeft veel belang aan het loonzakje en bonussen toegekend aan hen, samen met de functie waarvoor ze worden geselecteerd. Vandaag de dag, iedereen wil een CEO of CFO en veel in staat zijn geweest om hun dromen te brengen in de realiteit. Tijdens het selecteren van een carrière, moet men zich afvragen wat hij het meest houdt en doe alleen dat natuurlijk, want we kunnen niet onze doelen te bereiken zonder een diepe interesse en passie voor dat veld. Veel mensen begaan de grote vergissing van het volgen van de voetstappen van hun vrienden of familieleden en berouw later na het nemen van de verkeerde beslissing. Om de beste baan in de arbeidsmarkt te grijpen, moeten onze diploma’s sterk genoeg zijn, samen met andere dingen, zoals persoonlijkheid en relevante ervaring. Hieronder zijn de top 10 goedbetaalde banen die de loop van je leven kan veranderen.

Chirurgen
Chirurgen hebben altijd tot de best betaalde medische professionals in de Verenigde Staten van Amerika. Deze dominantie van chirurgen is al gangbaar voor vele jaren. Chirurgen zijn van verschillende types-hartchirurg, orthopedisch chirurg, enz. Dit werk is alleen bedoeld voor de ervaren, getalenteerde en uiterst hardwerkende mensen als het is direct gerelateerd aan het leven van de patiënt. Wilt u een chirurg te worden, moet u eerst vul je je bachelordiploma in de wetenschap en vervolgens de toelating te nemen aan een medische hogeschool of universiteit. Als ervaren en gevestigde chirurg, kunt u gemakkelijk meer verdienen dan US $ 150.000 per jaar. Dit beroep is steeds inbegrepen in de 10 top betaalde banen.

Anesthesioloog
Anesthesisten zijn de artsen die anesthesie aan patiënten voor de operatie en de volledige behandeling van patiënten voor, tijdens en na de operatie is afgelopen. Anesthesisten, in de Verenigde Staten van Amerika, zijn ofwel osteopathische artsen of allopathische artsen. U bent verplicht om een ​​stage af te ronden, samen met de opleiding in uw medische universiteit en ten slotte, krijgt u een cursus concurrentie certificaat van de American Society of Anesthesiologists. Dit is een van de heetste carrière mogelijkheden die kan halen u tot een koele US $ 120,000-150,000 in een jaar.

Tandartsen
De American Dental Association is de instelling in de Verenigde Staten van Amerika, die stelt de regels vast van de werkzaamheden voor de tandartsen. De tandartsen zijn altijd in de vraag en hun werk is het grootste deel van de tijd chirurgische. Zij moeten over een diploma van Doctor of Dental Medicine om te oefenen in de Verenigde Staten van Amerika. Dit is een van de meest begeerde beroepen en moet je veel geld uitgeven aan je opleiding. Maar, geen paniek helemaal want als je eenmaal een naam voor jezelf, kun je gemakkelijk rond US $ 110,000 in een jaar. Tandartsen vinden altijd wel een plaats in de top 10 betaalde banen volgens diverse onderzoeken.

Pilots
Piloten hebben de mogelijkheid van het vliegen soorten vliegtuigen als ze eenmaal het verwerven van de desbetreffende licenties. U kunt zich aanmelden een vliegschool waar je leert de belangrijke lessen in het vliegen in verschillende situaties. Piloten kunnen werken voor zowel binnenlandse als internationale luchtvaartmaatschappijen. Dit veld vereist een veel hard werk en het leven is zwaar in het begin van de loopbaan. Maar je kunt als overwinnaar tevoorschijn en verdien een knappe salaris als je de essentiële kwaliteiten zoals moed, vastberadenheid en een goede concentratie niveaus samen met een goede hoogte en fysieke fitheid.

Becoming A High Level Manager
Hoog niveau beheer van een bedrijf verdient ongelooflijk salarissen. U kunt tot een CEO of CFO of een general manager en jaarlijks verdienen miljoenen dollars. De beste manier om een ​​dergelijke professional te worden is het verkrijgen van een solide opleiding als MBA (Master of Business Administration).

Apotheek Professionals
Apotheek technici zijn de mensen die leveren geneesmiddelen die zijn voorgeschreven door de artsen. De meeste van de tijd, ze raad de patiënten over geneeskunde aanverwante zaken. Er zijn vele mogelijkheden in de farmaceutische bedrijven voor deze professionals. Een apotheker, kunt u verdienen rond US $ 115,000 per jaar.

Advocaten en rechters
Advocaten zijn altijd in hete vraag in de Verenigde Staten kunnen verdienen ongeveer US $ 100.000 per jaar. U moet een diploma in de rechten van een gereputeerde universiteit moet een baan veilig te stellen in een advocatenkantoor of praktijk als zelfstandig advocaat. Rechter salarissen zijn ook zeer aantrekkelijk in de VS.

Psychiaters
Psychiaters, kan werken net als andere professionals in prive of de overheid ziekenhuizen of kan het opzetten van hun onafhankelijk adviesbureau bedrijf na een paar tranen van ervaring. Met de groeiende spanningen als gevolg van zware concurrentie en snel leven in de grote steden, psychiaters zijn zeer in trek deze dagen. Je kunt makkelijk verdienen meer dan US $ 100.000 van dit beroep. Forensische psychiatrie is gerelateerd aan gezondheid en recht en is een veelbelovende veld.

Software Engineers
Met de fenomenale ontwikkeling van de IT-sector, zijn software engineers met kennis van de nieuwste kennis van programmeren en technologieën zeer goed betaald. U kunt verdienen meer dan US $ 75.000 als senior software engineer. Dergelijke ingenieurs belast met de taken van software ontwikkeling en het testen van software. Ervaring in het omgaan projecten onafhankelijk de sleutel voor succes in deze carrière.

Financial Services Sector
De financiële dienstensector van de VS is de meest begeerde en de mensen rond de wereld beste proberen hun niveau om deze banen te grijpen. Je zal in principe moet een diploma in de financiële of zakelijke beheer van deze sector te gaan werken. Als een succesvolle professionele, kunt u werken voor de top investeringsbanken en multinationale bemiddeling en financiële dienstverleners en verdien in miljoenen voorwaarde dat u weet basisprincipes van investment banking.

De top betaalde banen hierboven genoemde kan alleen worden gegrepen als u gericht en gepassioneerd over hen. Concentreer je op je opleiding om uw kansen te vergroten om deze baan te krijgen.

Nefroloog Vs Uroloog
Meest lonende banen
Top Jobs in Demand
Nou betaalde banen zonder een College Degree
Best betaalde IT-banen in de vraag voor 2012
Dressing voor een interview
Welke Career is geschikt voor mij
Best betaalde beroepen
Hoe kan ik een Exit Interview Handle
Online Vacatures voor Leraren
Paleontoloog Salaris

Leave a Reply