Telefoon Interview Tips

Zenuwachtig als je moet gaan voor een interview is heel duidelijk. Heb je ooit geconfronteerd met een telefonisch interview? Ja, een telefonisch interview. Hoewel, het lijkt makkelijker dan fysiek zitten in de voorkant van de interviewers en het beantwoorden van vragen tijdens een sollicitatiegesprek, laat me je vertellen, deze zijn erg lastig en kan harder dan u had verwacht. Nee nee, ik ben niet bang u, maar onwetendheid bij tot de voorbereiding kan zeker verknoeien het gesprek. Verder kan je verliest de gouden vacature alleen te wijten aan een telefoongesprek. Natuurlijk zullen de vragen en antwoorden een niet verschillen van die in het geval van een normale interview. Dus, de basis sollicitatiegesprek tips toe te passen, zelfs in het geval van telefonische interviews.

Deze interviews worden gebruikt door de werkgevers voor het identificeren van de verschillende kenmerken van een kandidaat. Ze zijn over het algemeen voor shortlisting de kandidaten voor in-persoon interviews. Ze worden ook gebruikt als een manier om de tijd op te slaan of het minimaliseren van de kosten die betrokken zijn bij het interviewen van de kandidaten, met name die uit de stad verblijven. De redenen kunnen variëren en het is altijd beter om voorbereid te zijn voor een gesprek, terwijl u actief bent in het zoeken naar werk. Je weet nooit wanneer een recruiter zou kunnen geven u een gesprek voeren en het gesprek met u. Herziening van deze telefonisch interview tips en er zeker van zijn dat jobaanbieding te grijpen.

Voorbereiding op het sollicitatiegesprek

Bevestig de plaats waar u zal aanwezig zijn op het telefoontje. Controleer of de kalme en is er geen storing in het netwerk. De externe geluid en ononderbroken stemmen kan erg irritant en storend tijdens het interview.
Bij voorkeur heb een tabel om de dingen vereist tijdens het interview te regelen.
Laat je cv en een glas water met je mee. Het zou nuttig zijn als u wordt gevraagd uw plaatsen, jaar van overlijden, enz.
Schakel aan / uit de ventilator of de lichten als je per eis.
Heb een pen en blocnote op zijn plaats.
Denk aan de tijd die voor het interview.
Deactiveer de wisselgesprek-systeem (als uw telefoon een heeft) voordat je het interview oproep, dit kan storend zijn als u wordt gebeld tussen het interview.
Ook als u al in gesprek bent, een paar minuten voor het interview tijd, net koppelt u deze los. De interviewer zou kunnen noemen u een paar minuten voordat. Dus is het beter om de telefoon gratis.
Als de interviewer gaat geven u een gesprek en de geplande tijd is verstreken, wacht voor zijn / haar oproep, niet geef ze een gesprek. Wacht een dag en dan kun je ze belt.

De meeste van deze dingen kunnen worden gedaan indien een interview oproep al is gepland. Dus, wat als je plotseling een telefoontje krijgen van een recruiter voor een vacature? Kan het een goede interview gesprek of gewoon voor de bevestiging van een in-persoon interview, maar je moet even goed te beantwoorden is. Vergeet niet dat een twee minuten gesprek ook leiden tot uw afwijzing, als je het niet goed mee omgaan.

Sommige Dos en Don’ts

Niet eten of roken tijdens het gesprek.
Spreek niet heel langzaam of niet erg snel. Wees luid genoeg en praat rustig, zodat de interviewer gemakkelijk kan begrijpen wat je hebt.
Gebruik geen monosyllaba te beantwoorden.
Laat je niet bang en liegen, zeggen dat je niet beschikbaar zijn en vragen om later terug te bellen. Dit kan de laatste kans zijn en de recruiter kan uw laag vertrouwen verstaander.
De stem duidelijkheid is zeer belangrijk.
Gebruik de interviewer de titel (de heer of mevrouw Gevolgd door hun laatste naam), geen gebruik maken van hun voornaam, tenzij je zo verteld.
Luister naar de interviewer, niet onderbreken in-tussen.
Neem een ​​pen en pad zodra je het gesprek te krijgen, kan u gevraagd worden om beneden te komen om het bedrijf voor in-persoon interview. Dus het contact adres en je gesprekspartner de naam goed kan worden opgemerkt in plaats van u bellen ze later terug voor hetzelfde.

Belangrijke Interview Technieken

Hoewel je worden geïnterviewd over de telefoon, probeer dan een atmosfeer van een in-persoon interview te creëren. Dit verhoogt het comfort niveau tussen u en de interviewer.
Hebben een fatsoenlijke toon tijdens het gesprek.
Luister goed en altijd vragen om de vraag te herhalen als u niet in staat bent om het te begrijpen. Dit is beter dan het geven van een irrelevant antwoord zonder inzicht in de vraag.
Denk en beantwoorden, neem je eigen tijd. Het is net als een in-persoon interview, niet haastig te beantwoorden.
Geef korte antwoorden en nemen de juiste pauzes. Met behulp van lange zinnen zonder pauze zal het moeilijk maken voor de interviewer om te interpreteren wat je zegt.
Niet verwijzen naar aantekeningen tijdens het beantwoorden van. Let goed, kan de interviewer gemakkelijk te maken dat je het uitlezen van een geschreven tekst.
Houd jezelf voorbereid op gemeenschappelijke vragen in het sollicitatiegesprek als uw persoonlijke kennismaking, vorige baan achtergrond, salaris verwachtingen, de toetreding tot datum, enz.
Vergeet niet de interviewer bedanken voor zijn oproep en tijd.
In het geval u echt druk en kan de oproep niet, leg de situatie uit aan de interviewer en vraag om een ​​ander tijdvak. Ontkoppel de oproep. Als u absoluut niet kunt nemen, stuur dan een verontschuldiging bericht met een geldige reden en terugbellen zodra je vrij bent.

De hierboven genoemde tips zal zeker helpen u aan te pakken een telefonisch interview gesprek. Een interview gehouden via de telefoon kan een mooie gelegenheid om de recruiter te imponeren met een zelfverzekerde stem, fatsoenlijke toon en een kalme aanpak. Vergeet niet dat een klein-duur oproep een grote test van de selectie van een kandidaat-proces. Wees niet onwetend en bang over dergelijke interviews, maar bereid, kan een enkel gesprek aan te nemen dat u vele stappen vooruit, in de richting van je carrière doel.

Ziekenhuis Administratie Jobs
Hoe maak je een Bounty Hunter Word
Gemiddelde MBA startsalaris
Hoog betaalde banen in de medische sector
Medical Data Analyst Salaris
Hoe voor te bereiden voor een interview
Vacatures in de vraag in 2012
Overheid Medewerker Salarissen
Opdrachten die het meeste geld
Logistiek Coordinator Job Description
De meeste vaste banen in Amerika

Leave a Reply