Telefoon Interview Questions

Telefonische interviews de voorkeur deze dagen door het merendeel van de organisaties aan shortlist kandidaten voor persoonlijk gesprek. Het is een belangrijk onderdeel van zoeken naar werk. De vragen zijn niet anders dan vragen tijdens een persoonlijk onderhoud. Je moet voorbereid zijn op het gesprek met je toekomstige werkgever via de telefoon. Bereid ruim van tevoren over wat je gaat om te spreken over uw vaardigheden, ervaring, achtergrond, verwachtingen, enz., met behulp van de tips hieronder.

Vragen en antwoorden

In elk interview, zijn er een aantal vragen die je recruiter scheuten.

Wat waren uw inkomsten in de vroegere dienstbetrekking. – Geef werkelijke cijfers over uw inkomsten, het opblazen van de cijfers zal eindigen in diskwalificerende u, omdat de werkgever controleert over uw inkomsten door middel van salarisstroken.
Vertel ons over eventuele moeilijke situaties je ondervonden met, hoe heb je omgaan met deze? – Je moet specifiek over dit. U kunt op de hoogte van de recruiter over het probleem en hoe je het opgelost. Bijvoorbeeld, als gevolg van een aantal problemen in de eisen van de klant, het project was over te krijgen vertraagd. Als projectmanager ben ik gemotiveerd mijn team om extra uren te werken voor een week aan de deadline te halen.
Wat waren uw taken en verantwoordelijkheden? – U kunt vermelden over uw rol en verantwoordelijkheden die relevant zijn voor de functie-omschrijving in de advertentie. Het zal verhogen van uw kansen op het krijgen van geselecteerd voor de functie.
Waarom bent u op zoek naar een verandering? – Hier is een belangrijke tip voor je. Spreek nooit iets belasteren over je vorige bedrijf. Het zal gewoon de dingen ergste voor je. Zeg nooit dat de compensatie was zeer laag of het functieprofiel was verschrikkelijk. Je zou gewoon zeggen dat je op zoek bent naar een meer uitdagende rol. Of ik was op zoek naar een kans in dit gebied.
Afgezien van vragen als ‘waarom ben je geïnteresseerd voor deze job’ en ‘wat weet je over ons’, de werkgever zal vragen ‘hoe lang ben je van plan om te werken met ons?’. De werkgever wil om te oordelen de duur waarvoor u zal werken voor hun bedrijf. Veel mensen hebben de neiging om van baan te veranderen, alleen maar omdat van de wandeling aangeboden ter compensatie. Overtuig de werkgever dat u op zoek bent naar een lange termijn carrière bij de organisatie en u verwacht een wederzijdse groei van deze baan.
De werkgever zal volgende vragen over het salaris verwachtingen. Altijd realistisch zijn over salaris verwachtingen. U kunt het onderzoek een beetje over salarissen aangeboden voor die specifieke positie in uw omgeving en komen met een realistisch cijfer. Op basis van uw ervaring en vaardigheden, kunt u onderhandelen over een salaris wandeling.

Vragen aan Werkgever Vraag

Er zijn een paar dingen die je moet worden geïnformeerd over, over je potentiële werkgever. Dit zijn enkele vragen die u wilt stellen aan uw werkgever.

Mag ik weten over de verantwoordelijkheden een beetje meer?
Wat is de kracht in mijn team / afdeling?
Hoe snel moet ik verwachtte aan te sluiten, als ik een baan aangeboden?
Wat is de frequentie van de reizen verwacht?
Kan ik verhuizen in de toekomst?
Wat is het criterium voor vooruitgang?
Alles wat je wilt weten over mij?

Hier zijn enkele tips die u kunt gebruiken om jezelf voor te bereiden.

Houd een potlood of een pen en papier mee, samen met je CV te noteren notities. Het is beter als je de vacature details met u als goed.
Net als bij een persoonlijk gesprek, kun je jezelf introduceren en begin een beetje gesprek alleen maar om jezelf comfortabel. Onnodig te zeggen, volg je de etiquette door te beginnen met het begroeten van de recruiter.
Een kleine glimlach zal u helpen bij het spreken over de telefoon met recruiter. Glimlachend stem maakt een groot verschil. Het toont uw enthousiasme en geeft een beetje idee over je houding.
Je moet je recruiter te overtuigen dat jij de beste kandidaat voor die positie door te spreken over uw vaardigheden en ervaring.
Een van de voordelen is dat je aantekeningen voor te bereiden op het gesprek, maar mocht uw werkgever niet het gevoel dat je het lezen van de toelichting. Vermijd afleiding en concentreren op wat de recruiter vraagt.

Als je wordt verondersteld te bereiden op een telefonisch interview, dan is de tips en adviezen in dit artikel moet je vasthouden goed van pas.

Entry-Level Oil Rig Jobs
Respiratory Therapist Job Description
Detective Eisen
Career Test voor middelbare scholieren
Chemist Job Description
Hoe maak je een verkoper te worden
Lijst van anders zijn Carrière
Wat is de Rol van een Leraar
Stadia van Career Development
Criminoloog Career Information
Gemakkelijk Jobs dat een hoop geld te verdienen

Leave a Reply