Telefoon Interview Etiquette

Een telefonisch interview is een geweldige manier van nadere invulling van de pool van kandidaten en shortlisting een handvol paar voor een persoonlijk onderhoud. Het bespaart de aanwerving van personeel veel tijd die zou zijn verspild aan het interviewen verdienen kandidaten. Een telefonisch interview geeft de recruiters een idee of je bent zo sterk een persoon als je lijkt op papier. Mensen worden aangeboden of afgenomen werkaanbiedingen uitsluitend op basis van telefonische interviews. Zo kan het belang van een telefonisch interview niet ondermijnd worden en je moet voorbereid, zoals je zou doen voor een persoonlijk gesprek. Integendeel, je moet nog meer voor te bereiden op een telefonisch interview sinds uw stem is het enige instrument moet u uw interviewers te imponeren.

Wat is de juiste etiquette voor telefonisch interview

Stel de Stage
Omdat het een werkzoekende, je zeker moet hebben laten vallen uw cv in verschillende organisaties. Uiteraard moet u ook worden verwacht te horen van op zijn minst een paar van hen. Het probleem dat veel kandidaten geconfronteerd, terwijl het reageren op een telefonisch interview, is dat ze gewoon niet kan herinneren de naam van de organisatie of de positie die ze aangevraagd. Onnodig te zeggen, kan dit kleineren de aanwerving van personeel en geven verkeerd beeld over jou. Vandaar dat altijd een baan logboek bij de hand, waar u kunt een vermelding van iedere functie en de naam van de organisatie die u aangevraagd te houden.

De volgende stap is om de het aannemen van personeel in staat te stellen gemakkelijk te bereiken. Correct vermelding van uw telefoonnummer en de tijd die je beschikbaar zou zijn. Maak uw antwoordapparaat bericht professioneler klinkt zonder enige bepalingen om uw gesprekspartner te vermaken met je favoriete liedje tune. Indien mogelijk, een aparte voicemail voor elk lid in uw huis te hebben, zodat er geen verwarring over de boodschap en om ervoor te zorgen dat de boodschap die de beoogde ontvanger zonder enige vertraging sollicitatiegesprek tips bereikt.

Get Ready om jouw rol te spelen
Nu u de basis regelingen voor uw telefonisch interview gemaakt, kan u zich concentreren op het klaarmaken jezelf voor. Als het aannemen van personeel belt u op het verkeerde moment, dan kunt u beleefd vragen om het interview op een ander moment te regelen. De meeste recruiters als hun kandidaten te zijn samengesteld en ontspannen voor het interview, dus zijn meer dan bereid om het interview opnieuw te plannen als per kandidaat gemak. Maar misschien kom je recruiters die niet willen dat hun tijd te verspillen in te bellen u terug, en kan gewoon naar de volgende kandidaat op de lijst. Toch moet je altijd vragen om een ​​geschikte timing, zodat je niet laten gaan van deze gelegenheid, zonder het geven van jezelf een eerlijke kans. Bovendien zal dit geeft je voldoende tijd voor de voorbereiding van het interview.

Terugbellen de recruiters zo vroeg mogelijk, wanneer u een bericht op antwoordapparaat of voicemail. Echter, voordat je dat doet, zorg ervoor dat je bereid bent om het interview recht toen en daar. Denk na over een rustige plek om uw interview en zorg ervoor dat u alleen zijn als de telefoon overgaat. Houd uw cv bij de hand en klaar zijn met een pen en papier om aantekeningen te maken. Anticipeer op een paar van interview vragen en de voorbereiding van uw antwoorden. Ook, schrijf uw eigen lijst van punten, die u wilt over te brengen. Indien mogelijk vraag een vriend om jezelf te helpen met een mock interview en je stem op te nemen om te controleren hoe het klinkt op de telefoon.

Verfilmingen
Tot slot gaat de telefoon en u weet, is de tijd gekomen! Stel jezelf en neem de hoorn met vertrouwen tegemoet. Aandacht besteden aan de persoon die volgens zijn / haar titel en beleefd te begroeten hen (Geen voornaam noemen, tenzij je wordt gevraagd om!). Wacht altijd tot de andere persoon om het gesprek te starten en leiden de sessie. Verzamel je gedachten vóór het beantwoorden van de vragen, is het goed om te pauzeren voor een paar seconden alvorens te antwoorden. Zorg ervoor dat uw keuze van woorden precies is en je toon is beleefd. Onnodig te zeggen, slang en godslasteringen zijn uit van de vraag. Het is goed om kleine slokjes water (zonder dat de persoon aan de andere kant weet) te nemen, maar door het eten van alles wat terwijl u op de telefoon af te zien. Beëindig het gesprek met het uitspreken van waardering voor uw recruiters tijd en dankbaarheid voor het verlenen u de gelegenheid.

Etiquette is niet beëindigd wanneer u de telefoon ophangen. U dient bij voorkeur een notitie ‘dank u’ aan de recruiter en drukken een verlangen naar een face-to-face interview. Immers, het hele idee van een telefonisch interview is om een ​​platform te stellen voor een persoonlijk gesprek. All the best!

Entomoloog Salaris,
Hoe voor te bereiden voor een Customer Service Job Interview
Manieren om uw baan op te zeggen
Zookeeper Salaris
Reumatoloog Salaris
Het kiezen van de juiste carrière
Online Jobs Zonder Investering
Industries die huren
Future Jobs in Demand
Hoe maak je een spion te worden
High betaalde banen zonder diploma

Leave a Reply