Tekenen van een goed interview

Dus je gekleed perfect voor het interview, beantwoordde alle vragen die de interviewers gesteld om het beste van uw vermogen en keerde terug naar huis met een glimlach op je gezicht. Maar wacht eens even! In uw enthousiasme voor het beantwoorden van de vragen, je bijna vergeten hoe je interview ging door! Geen zorgen, hieronder zijn de tekenen die aangeven dat je een goed interview gehad. Deze zullen helpen om na te gaan of u succesvol zijn geweest in uw zoektocht naar een baan of niet.

Dringt aan op Volgende ronde
Als u bent geroepen voor de volgende ronde, kunt u er zeker van zijn dat de interviewer heeft u graag. Elke manager zal geen afval zijn tijd interviewen van kandidaten, waarin hij ziet geen mogelijkheden. Dus als je geroepen voor de volgende ronde, betekent dit dat de beheerder je ziet als een mogelijke kandidaat om de organisatie aan te sluiten.

Interview duurt langer tijd
Meestal, als de interviewer heeft vond een kandidaat, zouden ze veel meer tijd met hem doorbrengen, het bespreken van en het beantwoorden van zijn vragen over de organisatie, verklaren hem de bedrijfscultuur, zijn toekomstige taken en verantwoordelijkheden, enz. Dit is de interviewer manier van verkopen de positie om een ​​kandidaat hij wil in zijn team. Dus als je interview heeft geduurd dan de geplande tijd en een groot deel ervan ging de manager het beantwoorden van uw vragen, het laat zien dat het interview ging goed.

Bespreekt Salaris verwachtingen en verbindingstechniek Datum
Een van de zekerste tekenen zijn dat uw gesprek ging goed is wanneer een manager vraagt ​​u de datum kunt u de organisatie dat wil zeggen mee hoeveel tijd de formaliteiten om te vertrekken uw laatste organisatie zal nemen. Als samen met deze, de hiring manager heeft besproken uw salaris verwachtingen, betekent dit dat de beheerder je ziet als een van de mogelijke kandidaten die zullen toetreden zijn organisatie. Vragen over uw salaris verwachtingen is zijn middel van het schatten van hoeveel hij zal investeren in jou.

Vraagt ​​Referentie
Als aan het einde van het interview, de interviewer vraagt ​​naar referenties voor uw achtergrond te controleren, het laat zien dat hij de volgende stap om u te testen als een potentiële kandidaat nemen.

Introduceert andere teamleden
Een ander teken dat je gesprek goed is verlopen is wanneer de manager maakt u kennis met zijn andere teamleden na het interview. Een manager zal dit alleen doen indien hij bijna uit zijn hoofd om u te huren.

Geeft positieve lichaamstaal
Als de interviewer geeft positieve lichaamstaal, het is een van de goede tekenen. Als je merkt dat de interviewer uiterst beleefd, glimlachend en knikkend als je de vragen beantwoorden, luisteren naar je zorgvuldig, kortom op zoek geïnteresseerd, het laat zien dat hij je leuk vond. Echter, als je hem ziet gaan door het hele proces haastig, vraag je niet veel vragen en ongeïnteresseerd in uw antwoorden, het laat zien dat hij niet bedoelt om u te huren.

Maakt Toekomstplannen
Als de interviewer, tijdens het proces van het interview, begint het maken van plannen over hoe je zou het hanteren van de werkzaamheden, het aanbrengen van verbeteringen, veranderingen en dergelijke, betekent dit dat hij al ziet u het werken aan de positie die u hebt aangevraagd. Dus als een kandidaat ziet de manager het bespreken van de verantwoordelijkheden op het werk met hem, dan is een van de tips voor kandidaten is de manager suggereren een aantal nuttige of betere manieren van doen van het werk. Dit zal zeker verzegelen zijn kandidatuur!

Verblijven in Touch
Als aan het einde van het interview, de interviewer geeft je zijn visitekaartje en vraagt ​​u om hem te bellen voor verdere vragen, het laat zien dat hij bereid is om u wat meer van zijn tijd, dat wil zeggen hij is geïnteresseerd in je. Als de HR-manager vertelt u zeker dat hij contact met u opneemt op een bepaalde dag of datum, het laat zien dat deze positief worden u voor de positie overwegen.

Echter, zij op geen enkele manier signaal dat je hebt de baan zeker. Er kan slechts een vacature zijn en zou kunnen zijn dat iemand het beter dan je in het interview. Toch deze tekenen wijzen er een ding – je was een van de geïnterviewde besten!

Interview Tips en technieken
Job Interview Jitters
Webmaster Salaris
Hoogste-betaalde banen in Amerika
Teacher’s Assistant Salaris
Het veranderen van baan: Het nemen van dat Plunge
Autoverkoper Salaris
Beste Carrière voor 2012 en Beyond
Up and Coming Carrière 2012
Hoe maak je een prive-detective Word
Telefoon Interview Tips

Leave a Reply