Teacher’s Assistant Salaris

Hoe kun je zorgen voor de ouders van een kind dat je individueel aan hem te wonen in een klas van zeventig studenten? Hoe maak je het overal maken, elke keer, zelfs als u niet in een stemming om te leren, of laten we zeggen, zijn gewoon niet beschikbaar? Het antwoord is duidelijk. U huurt een leraar-assistent die is precies wat hij klinkt. Uw assistent. U betaalt hem voor het assisteren bij het helpen van studenten studie, sorteren hen, het onderhouden van de klas, en fungeren als een redder soms (in het geval een student niet heeft gedaan huiswerk). Er is geen limiet in klassen of niveaus een leraar-assistent wordt geacht te werken voor – een leraar-assistent kan werken met alle soorten van de studenten, met inbegrip van speciale studenten. In het geval van universiteiten, professoren huren vaak leraar assistenten die niet alleen nodig om te werken met studenten, hun cijfers op te nemen, maar worden ook verondersteld om lesmateriaal te ontwerpen, en nemen sommige klassen ook. Dit was slechts een fladderende blik van de aard van het werk van assistent van een leraar. Voor informatie over het gemiddelde salaris van een assistent van een leraar op jaarbasis, een kijkje nemen op de volgende paragraaf.

Jaarsalaris van assistent van een leraar

Veel kan spelen in de exacte salaris van assistent van een leraar, gezien het niveau van de opleiding die hij of zij heeft, werkervaring, en de regio hij of zij kiest om te werken inch Volgens de statistieken gelegd door het Bureau of Labor Statistics (BLS), Amerika, in 2009, waren er ongeveer 1,3 miljoen banen die werden gehouden door de leraar assistenten, waarin een aantal werkzaam bij publieke en private onderwijsinstellingen, en sommige geserveerd in kinderopvang centra en religieuze organisaties. Met ingang van vandaag, volgens internationale experts salaris, de jaarlijkse loonschaal van assistent van een leraar varieert ook tussen de $ 16.000 – 29.000 dollar. Terwijl de ondergrens is het startsalaris, en varieert met de instelling die u een baan in, de bovengrens lijkt te variëren in overeenstemming met de stad u ook werkt, de jaren van ervaring die je bezit, en uw functieprofiel. Dat wil zeggen, als je werkt op een part-time basis, zal uw loon zijn relatief minder dan de werken aan een full-time basis. De volgende tabellen voorstelling vertelt hoeveel kost een leraar-assistent te maken, gezien het aantal jaren ervaring die hij heeft. Neem een ​​kijkje om te begrijpen.

Volgens Ervaar

jaren
Gemiddelde salaris (in USD)

1 tot 4 jaar
$ 15.000 – 24.000 dollar

5 tot 9 jaar
16.000 dollar – 26.000 dollar

10 – 19 jaar
18.000 dollar – 27.000 dollar

20 jaar of meer
$ 20.000 – 29.000 dollar

Terwijl de bovenstaande salaris cijfers vertellen het gemiddelde salaris cijfers voor assistent van een leerkracht uit ervaring, een kijkje nemen op de volgende tabel, die dezelfde vertegenwoordigt met betrekking tot de best betalende steden in de VS. De tabel legt het allemaal.

Volgens Regio

Status
Gemiddelde salaris (in USD)

Californië
17.000 dollar – $ 30.000

Illinois
18.000 dollar – 29.000 dollar

New Jersey
19.000 dollar – 29.000 dollar

New York
18.500 dollar – 27.500 dollar

Virginia
16.000 dollar – $ 25.000

North Carolina
17.500 dollar – 23.000 dollar

Texas
$ 15.000 – 22.000 dollar

Eisen aan een leraar-assistent worden

Om te beginnen, moet men ten minste een high-school diploma, evenals een paar weken van on-the-job training. Elke kwalificatie in de ontwikkeling van kinderen vergroot kansen op werk voor assistenten aspirant-leraar. Echter, aan te slaan van een groot aantal studenten, moet men een minimum van 2 jaar van de universiteit hebben, en een 2-jarige of hogere graad te houden. Het krijgen door middel van een staat evaluatie draagt ​​bij aan de portefeuille. Om een ​​associate’s degree te halen, zijn er een aantal hogescholen dat afgestudeerden aan de slag als TA’s voor te bereiden, en bieden aanvullende opleiding voor toekomstige leraren.

Het werkt altijd in het voordeel van assistent van een leraar om vriendelijk met kinderen en hen helpen met liefde en zorg. Een leraar-assistent moet in staat zijn om effectief te communiceren met studenten, en moet tonen de bereidheid om de leraar de instructies te volgen. Daarmee concludeert alle informatie over de loonschaal, en de functie-eisen van assistent van een leraar. Ten slotte beschouwen het als een tip, en leren van een vreemde taal. Degenen die een andere taal spreken dan de moedertaal zijn in grote vraag vandaag.

Most Wanted Jobs
Soorten Mental Health Professionals
Investment Banking Interview Questions
Botanist Salaris
Gemakkelijk werk in het Medical Field
Vacatures voor gepensioneerde leerkrachten
Account Executive Job Description
Sportbeurzen
Receptioniste Job Description
Leuk Werken die goed betalen
Top werk in vraag

Leave a Reply