Tattoo Artist Salaris

Er zijn veel mensen die naar een tatoeage en piercing winkel om gekke ontwerpen en piercings te maken op hun lichaam. Maar hebben ze er ooit aan gedacht hoeveel geld heeft de tatoeëerder te maken?

Tegenwoordig is er een trend van steeds verschillende tatoeages over het lichaam. Mensen van alle leeftijden, van tieners en jongeren, en volwassenen om oudere mensen, kiezen voor het maken van gepersonaliseerde tattoo ontwerpen op hun lichaam. In een typische tattoo winkel, vindt u tatoeage diensten en body piercing faciliteiten. Dus, als je wilt een tatoeage ook doen en je lichaam doorboord te krijgen, kunt u naar een goede winkel die beide diensten levert.

Job omschrijving

Het merendeel van de taken en verantwoordelijkheden van een tattoo artiest worden alleen beperkt voor tatoeëren. De eerste plicht hij moet doen is om klanten te begroeten en over wat voor een tattoo ze liever te bespreken. Hij moet de nieuwste ontwerpen en patronen zien, en de grootte, kleur, locatie en de kosten van de tatoeage te maken te bespreken. Hij moet controleren of zijn klanten behoefte aan een maatwerk worden gedaan op een standaard tatoeage.

Hij moet het ontwerp te maken op een transparante papier met alle details van de klant voor verdere verwijzing. Voordat de procedure hij ervoor zorgen dat alle uitrusting steriel en schoon om infecties te voorkomen. Nadat de tattoo is gemaakt, moet hij zijn klanten te informeren over tattoo zorg. In sommige studio’s, kan een tatoeëerder verantwoordelijk voor body piercing ook.

Salaris

De belangrijkste determinant van het salaris is de hoeveelheid werk die hij krijgt in een bepaald seizoen. Echter, jarenlange ervaring en de locatie ook uit een stuk op het salaris. Als een tatoeëerder heeft een tot vier jaar ervaring, kan hij krijgen per jaar betalen van ongeveer € 19.000 naar 44.000 dollar. Body art professionals met vijf tot negen jaar ervaring kunt rekenen op een salaris van $ 24.000 naar 51.000 dollar per jaar.

Een meerderheid van de professionals zijn zelfstandigen, dat is waarom ze ontvangen meer inkomsten, die in het algemeen varieert van $ 23.000 tot $ 50.000 per jaar. Als je een tattoo artist in Florida, ontvangt u een jaarlijkse vergoeding van $ 23.000 tot 44.000 dollar, en dat in Californië, kunt u een per jaar loon van rond de $ 24.000 naar 69.000 dollar verwachten. Die leveren body art diensten op de drukste plaatsen kan zelfs meer betaald, volgens de projecten die ze krijgen. Typisch, de zomer is het moment dat er veel vraag naar tatoeëren diensten.

Becoming een Tattoo Artist

Om voor u om een ​​tattoo artiest te worden, je vooral nodig hebt om een ​​liefde voor kunst hebben en goed in tekenen te zijn. Er is geen formeel onderwijs of gespecialiseerde opleiding vereist is als zodanig, maar je moet wel getraind onder een ervaren tatoeëerder. Deze opleiding in de leertijd kunnen worden betaald of onbetaald, afhankelijk van de winkel kunt kijken uit naar een opleiding binnen U kan nodig zijn om twee tot drie jaar van de opleiding krijgen over alle aspecten van het tatoeëren. Na je opleiding is voltooid, kunt u kiezen voor het werken in een full-time betaalde functie of zelfs open je eigen tattoo studio.

Na het lezen van het bovenstaande artikel, zou u hebben begrepen dat de tatoeëerder salaris grotendeels rekent op de klanten die in voor het krijgen van tatoeages of piercings gedaan, en de locatie waar de tattoo studio is gelegen binnen

Hoe maak je een spion te worden
Selling Yourself: Maar Echt waar!
Zoeken naar een baan tips
Zookeeper Job Description
Gemiddelde Amerikaanse Inkomen
Loopbaanontwikkelingsplan
Gecertificeerde Notaris Ondertekening Agent
Online Jobs voor studenten
Career Counselor Job Description
Beste Carrière voor 2012 en Beyond
Reumatoloog Salaris

Leave a Reply