System Analyst Salaris

Bijna alle bedrijven vandaag de dag worden ondersteund door computers en heb je mensen nodig met expertise voor het configureren en installeren. Dit is waar een systeem analist binnenkomt, ze hebben diepgaande kennis van de informatietechnologie (IT), project management, en handel. Zij ontwerpen IT-oplossingen om de efficiëntie te verbeteren op de werkvloer en sneller computing-oplossingen te bieden. Systeem analist gebruiken IT-tools om te helpen bedrijven van verschillende grootte bereiken van hun doelen. Personen met aandacht voor detail, goede communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen doen het goed in dit beroep.

De economie vertoont tekenen van stabilisering en zal naar verwachting in de komende jaren groeien met de IT-industrie als de dominante drijvende kracht. Dit vertaalt zich in meer mogelijkheden voor systeem-analist aangezien zij verantwoordelijk zijn voor de exploitatie en ontwikkeling van computersystemen die de computers in een organisatie uit te voeren. Hoewel het salaris cijfers hebben een deuk, omdat de neerwaartse spiraal van de economie, ze verdienen nog altijd aanzienlijke loonstroken.

Gemiddeld salaris

In een computer gestuurde industrie, krijg systeemanalisten goed betaald als ze zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en configureren van besturingssystemen. Salaris Onderstaande cijfers zijn alleen maar om je een idee geven over de winsten systeem analist, zoals salarissen kan worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals opleiding en ervaring. Het gemiddelde salaris Volgens de nationale statistieken is rond de 65.000 dollar merk. In een entry-level job, in dit beroep kun je verwachten rond de $ 45.000 per jaar, maar dit cijfer is afhankelijk van de werkgever type.

Net als de meeste andere beroepen, wordt het salaris beïnvloed door de geografische locatie van de baan. Personen werkzaam in stedelijke omgevingen, zoals New York of Californië kunnen verwachten om een ​​hoger loon dan hun collega’s die werkzaam zijn in landelijke omgeving te verdienen. Systeem analist vacatures in New York is bekend dat de lonen die schommelen rond de 90.000 dollar merk te betalen. In Californië, de loonstroken van het systeem analist bereik ergens tussen de $ 80.000 tot 90.000 dollar per jaar.

Werkgever type en de financiële omvang van de werkgever ook factoren in het systeem analist salarissen. In de IT-industrie en verzekeringswezen, kan men verwachten 45.000 dollar 70.000 dollar per jaar. In de zorgsector, waar het gebruik van computersystemen vaak komt het salaris cijfers kan variëren tussen de $ 45.000 tot 65.000 dollar per jaar. In de onderwijssector, kan het systeem analisten verdienen salarissen die variëren tussen de $ 40.000 en $ 67.000.

Job omschrijving

Het systeem analyst is verantwoordelijk voor het besturingssysteem en de bijbehorende multi-user secundaire systemen. Samen met de besturingssystemen, zijn ze verantwoordelijk voor het configureren en installeren van de benodigde hardware. Ze zijn ook in-charge van het onderhoud van de besturingssystemen en wonen op een glitches die kunnen optreden. Een systeem analist ontwikkelt ook nieuwe computersystemen door het configureren van hardware en software die het beste de organisatorische eisen past. Ze komen ook processen die het gebruik van bestaande systemen optimaliseren en identificeren alternatieven voor het optimaliseren computerbronnen.

Het analyseren van informatie aan bestaande systemen te evalueren en hen te eisen van de klant passen upgraden is de steunpilaar van hun functieprofiel. Op specifieke projecten die ze onderzoek voorgestelde bedrijfsprocessen en de ontwikkeling van hard-en software-interfaces beter afgestemd op het besturingssysteem. In multi-user systemen, zullen ze werken aan het oplossen van problemen systeem bugs en opleiding van nieuwe gebruikers. Waarin mogelijkheden van het systeem en dataverwerking capaciteiten is een van de belangrijkste taken van een systeem analist.

Inzicht in zakelijke praktijken en project management methodiek is de belangrijkste vereiste voor deze job profiel. Personen met een bachelordiploma in de informatica of verwant gebied met een goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden wordt verwacht om goed te doen in dit vak.

Gemakkelijk Opdrachten die veel betalen
Umpire Salaris
Is Midlife carrière verandering een goede optie?
Census Bureau Jobs
Medische Carrière Lijst
Chemist Job Description
Hoe maak je een spion te worden
CIO Salaris
Jobs in ziekenhuizen zonder een diploma
Chemicus Salaris
De recreatieve Therapeut Job Description

Leave a Reply