System Administrator Salaris

Onlangs, is de vraag naar banen in de IT-gebied aanzienlijk toegenomen. Er zijn veel banen in dit gebied van werk, dat normaal bestaat uit software-ontwikkelaars, hardware engineers, systeembeheerders, database administrators, en webdesigners. Een van de belangrijkste loopbaan is die van beheerder een systeem, ook wel gewoon ‘sysadmin’. Zoals de naam al portretteert, een systeembeheerder is een IT-expert die is gespecialiseerd in het toezicht op de computer setups. Omdat het een carrière van een technische achtergrond, is het aantrekken van een goede hoeveelheid per jaar salaris.

Job omschrijving

De systeembeheerder baan taken kan afhangen van de vraag of de professional werkzaam in een grote multinational of een klein bedrijf. In grote organisaties, zijn ze meestal de rol vervult individueel, zoals dat van een database-beheerder, netwerkbeheerder, beveiligingsbeheerder of een web-beheerder. Dus er kunnen vele professionals die werkzaam zijn in de systemen onderhoud. In een klein bedrijf, kan een enkele persoon worden gebruikt voor het uitvoeren van alle taken van netwerken, databases, servers en communicatiesystemen. Typische sysadmin taken worden hieronder vermeld:
De invoering van nieuwe computersystemen in de huidige setups voor een optimale IT-functies.
Problemen met IT-systemen wanneer er een probleem is gemeld door computergebruikers.
Het uitvoeren van gegevensback-ups en de administratie.
Installeren en onderhouden van software-updates periodiek.
Het uitvoeren van een controle om te controleren of alle systemen werken goed en up-to-date.
Het beheer van de oprichting, werking, wijziging en verwijdering van de gebruikersnaam en wachtwoorden van medewerkers in het systeem.
Implementeren van security software en tools om maximale veiligheid tegen bedreigingen van buitenaf te garanderen.

Salaris

Freshers of degenen met minder dan een jaar ervaring kan normaal overal van 34.500 dollar tot $ 50.000. Als de totale ervaring, komt overal minder dan vier jaar, kunt u verwachten te betalen van ongeveer 38.500 dollar naar 53.000 dollar per jaar. Als je beschikt over een ervaring van vijf tot negen jaar, kun je zelfs trek een betalen tot ongeveer $ 62.000 per jaar. Systeembeheerders met 10 tot 19 jaar in de IT-gebied kan overal eisen tussen de $ 50.000 en 70.500 dollar per jaar. Het salaris gaat omhoog naar 74.500 dollar of meer als je hebt gewerkt voor 20 jaar of langer.

Op dit moment zijn Californië en Virginia naar verluidt de best betalende landen met een bereik van 51.000 dollar tot 71.000 dollar en 43.250 dollar aan 68.500 dollar respectievelijk. De staat New York komt op de tweede best betalende positie op een loonschaal van $ 44.000 tot 64.000 dollar. Illinois heeft ook een respectabele salaris voor systeembeheerders, variërend van ongeveer 42.000 dollar naar 63.000 dollar per jaar. Staten zoals Ohio, Florida en Texas hebben een vergelijkbaar salaris bereik van ongeveer 41.000 dollar naar 63.000 dollar per jaar.

De stad van de werkgelegenheid doet maakt een enorm verschil in het gemiddelde salaris van een systeembeheerder. Verrassend is dat de stad Boston heeft de hoogste pay potentieel op 51.200 dollar tot 77.500 dollar per jaar. New York City betaalt tussen de 47.500 dollar – 69.000 dollar bereik. Californische steden als Los Angeles en San Diego bieden een salaris van $ 46.000 naar 66.000 dollar en 48.000 dollar en 61.000 dollar, respectievelijk. Houston heeft een aanvaardbare salaris van 41.000 dollar tot 65.250 dollar ongeveer. Ook het loon van deze technische specialisten verschillen van stad tot stad en ook van bedrijf tot bedrijf.

Dit is wat informatie over de systeembeheerder bezoldiging en het scheppen van taken. Het salaris is afhankelijk zelfs een stuk over de certificering en diploma’s. Op dit moment worden mensen met referenties zoals Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE), Microsoft Windows NT, en Certified Novell Administrator (CNA) de voorkeur van de werkgevers.

Alternatieve carrières voor Artsen
Strange Jobs
Online Studiebegeleiding Jobs
Verantwoordelijkheden van de president van de Verenigde Staten
Investment Banker Job Description
Respiratory Therapist Lonen
Cardiovasculaire Technologist Salaris
Electronic Technician Salaris
Online Jobs voor Studenten From Home
Instellen Doelstellingen van de Carrière
Zookeeper Job Description

Leave a Reply