System Administrator Job Description

Het meest opvallende kenmerk van de functieomschrijving van een systeembeheerder is het handhaven van de computersystemen van het bedrijf, waarvoor zij werken op een systematische manier. De vraag naar systeembeheerders groeit in een zeer snel tempo en volgens experts uit de industrie, deze professionals zal veel worden in de vraag in de komende dagen. U kunt een systeembeheerder door het invullen van een cursus in de informatica en het verkrijgen van computer certificeringen van gerenommeerde bedrijven door het opruimen van hun examens te worden. Het is belangrijk dat systeembeheerders het talent en het vermogen om nieuwe technologieën te leren en succesvol te implementeren hen hebben. Een goede kennis van Windows en Linux administratie systemen is zeer essentieel voor deze technische professionals.

Taken die door een systeembeheerder

Systeembeheerders belast met de belangrijke verantwoordelijkheid van het beheer van servers, die meestal gaat de server installeren en up-gradatie. Zij bieden ook essentieel hardware-ondersteuning voor laptops, desktop pc’s, printers en voor monitoren in het bedrijf. Zij is tevens belast met de taken van de configuratie van hardware-apparaten, het testen van nieuwe software en het ontwerpen van de structuur van het netwerk. Deze professionals hebben veel technologieën op de baan, die nieuw zijn in de markt, te weten voor het verhogen van de efficiëntie van hun werk.

Deze job omvat ook het nemen van passende maatregelen voor het recht up-gradatie van de systemen en het oplossen van elke vorm van problemen, die zich kunnen voordoen in de systemen. Ze spelen een belangrijke rol bij tijdige afronding van projecten door nauw samen te werken met toepassing teams. Ze dagelijkse toezicht op de NT Server Event Log, NT Server Hardware en ook de geplande archief software. Ze hebben ook testen besturingssysteem, netwerksoftware en ook computer hardware. Zij nemen ook grote belangstelling voor het ontwerp en de configuratie van deze software. Na het vinden van die onderdelen niet goed functioneert als gevolg van een soort van defect in hen, systeembeheerders vervangen deze componenten met een goede kwaliteit degenen. In de back-up tape management, ze uitvoeren van de taak van het veranderen, opslaan en labelen van de banden, met uitzondering van de aankoop van nieuwe banden. Zij zijn ook verantwoordelijk voor het verwisselen van banden volgens de HSM software richtlijnen.

Er zijn veel systeembeheerders die betrokken zijn in de inventaris en de organisatie van de verschillende soorten van software en hardware. Ze dragen ook bij op het belangrijke gebied van de schepping en het onderhoud van documentatie, die technische informatie heeft. Ze hebben ook nauwlettend volgen en ontwikkelen van procedures voor back-ups van de servers. Bijna alle systeembeheerders hebben een zeer goede kennis van TCP / IP en netwerken concepten.

Salaris Details

Het salaris voor de functie van systeembeheerder hangt grotendeels af van de locatie van het werk, educatieve informatie en het aantal jaren ervaring. Door afstuderen van een gereputeerde universiteit, kun je verwachten dat een fatsoenlijk salaris pakket op te halen. Kandidaten met een master’s degree in de informatica en toepassingen is bekend dat ze veel meer dan die met diploma slechts een bachelor te verdienen. Per diverse salarisonderzoeken, een systeembeheerder gemiddelde salaris ligt rond de USD 50.000 per jaar. Echter, de mediaan salaris zal naar verwachting rond de USD 70.000 per jaar. Als senior systeembeheerder, kunt u gemakkelijk verdienen ongeveer USD 90.000 per jaar.

Dit was alles over de systeembeheerder functieomschrijving en hun salaris. Die mensen die een sterk verlangen van het leren van nieuwe technologieën, kan goed slagen in dit gebied. Al het beste voor je carrière!

Real Online Jobs
Tips over hoe je een College Grant Get
Goed betaalde banen in Verenigde Staten
Computer Information Systems Werken
Civil Service Vacatures
Leraar Interview Questions
Top Jobs voor 2012
Best Jobs in de wereld
Perfusionist Salaris
Top betaalde banen
Werkgever Interview Questions

Leave a Reply