Strange Jobs

Afgezien van de wereld van het bedrijfsleven en de industrie, waar we kunnen werken in de voorkant van computers of bediende machines, er zijn een paar vreemde banen die goed betalen. Mensen kunnen werken in deze banen om wat extra inkomen te verdienen, hetzij om hun primaire loon, of om hun hobby’s en interesses te gebruiken. Er zijn vreemde banen die aanwezig zijn op de arbeidsmarkt, maar zijn niet zichtbaar in het algemeen. Sommige van deze banen kunnen duren meestal voor een korte tijd.

Lijst van Strange Jobs

Ethische Hackers
Dit zijn technologisch geavanceerde computer experts die werken voor goed, en beschikken over de vaardigheden van computer hacken van een netwerk. Ethische hackers werken voor bedrijven die willen ervoor zorgen dat de online veiligheid van hun netwerk is onberispelijk. Deze deskundigen begeleiden bedrijven bij het maken van hun online zekerheid nog sterker uit illegale hackers.

Huis Moeders en vaders
Huis moeders en vaders zijn mensen die werkzaam zijn in grote clubs en bars die zorgen voor elke eis van de arbeiders. Vaak werk omvat het verzorgen van de dansers, zorgen voor een goede maaltijd voor hen, en zelfs het schoonmaken kleedkamers. Een huis mama of papa werken in een drukke club kan zelfs overal verdienen de buurt van $ 60.000 per jaar.

Flavorists
Flavorists erachter te komen mooie smaken uit de natuur en proberen om kunstmatig maken met laboratorium werk. Deze deskundigen worden vooral ingehuurd door voedsel en parfum productiebedrijven. Om te krijgen in deze carrière kans, moet u een educatieve achtergrond in de chemie en ook een gevoel voor smaak en geuren hebben.

Gum Busters
De belangrijkste taak van een gom buster is schoon te maken kauwgom gegooid en geplakt op de grond of ergens anders om schoon te houden. Hij is voorzien van een gom busting machine die het tandvlees verwijderen van het oppervlak. Gum Busters kunnen verdienen rond de $ 400 voor gewoon aan het werk voor een paar uur.

Guinee-Piggers
Guinese piggers zijn die zichzelf hebben wat het product testen. De producten getest op cavia-piggers kan variëren van cosmetica, hygiëne, medische, drugs en medicijnen, chirurgie, enz. Vergeet niet, dat deze carrière alleen bedoeld is voor de echt stoere jongens die zich graag riskeren.

Chicken Sexer
Formeel is een kip sexer aangeduid als een landbouwproduct sorter. Echter, de primaire taak van deze persoon is om te controleren of het geslacht van de baby kippen zijn mannelijk of vrouwelijk. In het algemeen kunnen degenen die werken met dieren of in dierentuinen liever dit soort werk.

Gastheren en gastvrouwen
Hosts zijn mensen die worden ingehuurd om bedrijfs geven aan vrouwen in clubs voor entertainment en drinken. Gastheren en gastvrouwen zijn jonge goed uitziende mannen en vrouwen. Het salaris bereik voor banen om tijd door te brengen met klanten is afhankelijk van een aantal factoren, maar kan zelfs verder in zes cijfers.

Snake melker
Snake melkers zijn professionals die hebben een voorliefde voor het werken met dieren en slangen. Hun belangrijkste taak is om te verwijderen en gif te verzamelen van slangen en het overhandigen voor het maken van anti-gif. Deze deskundigen kunnen werken in dierentuinen, slang parken, en andere dierlijke onderzoeksfaciliteiten.

Whiskey Ambassadeur
Dit zou waarschijnlijk de beste baan voor whisky liefhebbers en deskundigen. De taak van een whisky ambassadeur is om de klanten te informeren over de soorten whisky ze over naar smaak en de juiste manier van ze te proeven. Om deze baan te krijgen, moet u de basisvoorwaarde van het zijn boven een bepaalde leeftijdsgrens passeren.

Als gevolg van de specifieke betrokken onderwijs-en technische eisen, soort banen ethische hackers en flavorists zijn vreemd banen die goed betalen.

Receptioniste Job Interview Attire
Career Quiz voor middelbare scholieren
Hoe maak je een recreatieve Therapeut Word
Telefoon Interview Questions
Application Developer Job Description
Seismoloog Salaris,
Nucleaire Apotheker Job Description
Beste universiteiten ter wereld
Endodontist Salaris
Managing Director Salaris
School Teacher Salaris

Leave a Reply