Steeds een vrederechter

We hebben allemaal hier hebben verzameld om deze twee te binden in de draad van heilig huwelijk, is niet een erg onbekende zin en ieder van ons zijn vrij veel kennis te maken met het. Dat is wat wordt meestal gezegd door een vrederechter in de Verenigde Staten, terwijl de dienstdoende op een bruiloft. Het is een van de meest geëerde posities, hoewel niet erg krachtig. Toch is er meer aan de positie van vrederechter dan alleen dienstdoende op bruiloften. In de Verenigde Staten, de vrederechter de leiding over een rechtbank van beperkte bevoegdheid en regelt kleine zaken als misdrijf, verkeersovertredingen en de wil in sommige staten.

Dus hier is meer over hoe je een vrederechter worden en wat zijn de verschillen in de positie in de VS en andere landen.

Hoe maak je een vrederechter worden?

Steeds een vrederechter is geen sinecure. Aanvraag voor de positie van de vrederechter is een zware route. Echter, als je genoeg bepaald, goed je kan zeker een zijn. Hier is hoe je kan een.

Allereerst, kun je niet alleen van toepassing voor de functie willekeurig. Daarom zou je nodig hebt om in contact te komen met de minister van Buitenlandse Zaken kantoor en over de eisen en de hele procedure te vragen.
De basisvereisten zijn staatsburgerschap, de registratie van kiezers en je moet een eed afleggen waarin staat geen veroordeling van een misdrijf te schrijven. Daarvoor zou je moeten gaan door de routine strafblad cheque en ook een vergoeding te betalen voor de totale opdracht.
Wat u moet doen is om alle benodigde documenten, vergoedingen en bewijzen voorleggen aan de minister van Buitenlandse Zaken kantoor.
Houd uw vingers gekruist en schrap uw geduld, want het is een lange en kronkelige weg, en wacht vooruit. Je zou moeten gedurende ten minste 10 weken te wachten voor uw verzoek kan worden behandeld, nadat alle antecedentenonderzoek!
Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, check out en wachten als de gouverneur en de uitvoerende raad benoemt u. Als u worden benoemd, zou je worden genomen voor vijf jaar.

Zoals eerder vermeld, is er meer aan de positie van rechtvaardigheid van de vrede dan alleen dienstdoende op bruiloften. Daarom volgt een kort overzicht van de taken en de connotatie van de vrederechter.

Plichten van de Rechtvaardigheid van de Vrede

In de USA
In sommige staten van de VS, een vrederechter fungeert als een rechter in de rechtbank met beperkte bevoegdheid. In andere gevallen, hij / zij dient ook als een magistraat of een quasi deurwaarder met een paar gemeenschappelijke of wettelijke wet magistrale bevoegdheden. Normaal gesproken, hij / zij de leiding over rechtszaken met betrekking tot kleine criminaliteit, zoals verkeersovertredingen, registratie van de orders, misdrijf gevallen en ga zo maar door. In sommige staten hij / zij is benoemd en in sommige is het een gekozen positie. De kantoren van de rechtvaardigheid van de vrede volgens de nationale directory bevinden zich in Connecticut, Massachusetts, New Hampshire, Texas, Louisiana en Vermont. Het kantoor is een gekozen een in Texas, Louisiana, Oregon en Vermont. Afgezien van dit, is het kantoor van de vrederechter in de Verenigde Staten het meest geassocieerd met het zijn de bruiloft officiëren. Becoming een rechtvaardigheid, geeft een individu een kans om een ​​getuige en deelnemer in een huwelijksceremonie worden. Dit wordt beschouwd als de meest voorkomende taak van deze dienst.

Andere landen
In het Verenigd Koninkrijk, met name in Engeland en Wales, wordt snelrecht gedaan door rechter van een magistraat bestaande uit een bank van drie vrederechters of magistraten. Samenvatting rechtvaardigheid betrekking heeft op misdrijven die niet goed zijn voor een gevangenisstraf van meer dan 6 maanden. Over te gaan tot Azië en het Oosten, in India, dit kantoor is een zeer sier is. Hoewel het bestaat, is niet definitief. In Australië is het blijkbaar minder stijf in vergelijking met andere landen. In Australië, vrederechter is een persoon die is eigenlijk een god mens, met respect in de samenleving. Deze persoon is bevoegd om wettelijke verklaringen en verklaringen te ondertekenen en te verifiëren en te bevestigen kopieën van originele documenten. In sommige landen moet u ook kwalificaties certificeren u als advocaat of een advocaat voor steeds een vrederechter te hebben.

De travestie is, ook al is dit zo’n een voordelige en een praktisch bruikbaar kantoor, in een paar landen, dit kantoor is volledig draconisch en echte rechterlijke macht worden zelden berusten bij het kantoor. Dat was alles. Ciao!

General Contractor Salaris
Lijst van hoog betaalde banen
Hoogste betaalde banen zonder diploma
Begeleidingsadviseur Salaris
Autoverkoper Salaris
Voorstel Schrijver Job Description
Detective Eisen
Medische Carrière Lijst
Hoe maak je een Bounty Hunter Word
Badmeester Job Description
911 Operator Job Description

Leave a Reply