Statisticus Salaris

Sport, wiskundige en medische statistici werken voor landelijke, provinciale en lokale overheden, alsmede voor prive-industrie werkgevers zoals wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling, verzekeraars en de farmaceutische en medische industrie. De minimale educatieve kwalificatie die nodig is voor de meeste banen is een master’s degree in de statistiek of wiskunde. Een sterke achtergrond in de informatica is ook zeer aan te bevelen. Statisticus loon kan variëren afhankelijk van de kwalificatie, jarenlange ervaring, logingegevens van uw medewerkers, werkgever van de capaciteit, het type en de grootte van de industrie en onderhandelingsvaardigheden, enz.

Statisticus Salaris

Volgens het Occupational Outlook Handbook, 2010 tot 11 Edition, gepubliceerd door het Bureau of Labor Statistics, de VS,

Statisticus gemiddelde salaris was: jaarlijkse – 72.610 dollar in mei 2008.
De middelste 50 procent verdiende tussen 52.730 dollar en 95.170 dollar.
De laagste 10 procent minder verdiend dan 39.740 dollar
De hoogste 10 procent verdiende meer dan 117.190 dollar.
Het gemiddelde jaarsalaris voor statistici in de federale regering was 92.322 dollar maart 2009
Het jaarsalaris voor wiskundige statistici in de federale regering gemiddeld 107.015 dollar in maart 2009.

Job omschrijving

Statisticus taakomschrijving varieert afhankelijk van het type en de grootte van de werkgever, locatie, enz. Een senior en een junior statisticus kan werken op verschillende niveaus en wellicht hun aard van het werk kan zijn totaal verschillend.

Een statisticus past de principes van de wiskunde aan de verzamelde gegevens en na analyse van de gegevens als per eisen, presenteert de gegevens in de vereiste vorm, zodat conclusies over de feiten zijn mogelijk. Met behulp van de statistische technieken, de persoon plannen en ontwerpen van enquêtes en experimenten, verzamelt, verwerkt en analyseert de gegevens en tot slot interpreteert de experimenten en resultaten van de enquête.

Statistici werken in een verscheidenheid van gebieden, zoals biologie, economie, techniek, geneeskunde, volksgezondheid, psychologie, marketing, onderwijs, sport, enz. Veel economische, sociale, politieke en militaire beslissingen afhankelijk zijn van statistische resultaten. Als statisticus taken houden zich bezig met het verzamelen en analyseren, de persoon heeft om te beslissen waar en hoe de gegevens te verzamelen, moet het type en de grootte van de steekproef te bepalen en de vragenlijst of meldingsformulier te ontwikkelen. Hij zou te coördineren met de arbeiders die verzamelen en tabulate de gegevens voor hem. Ten slotte zal hij moeten analyseren, interpreteren en de gegevens samen te vatten met het gebruik van computer software. Zijn taken omvatten dus kwaliteitscontrole, productontwikkeling en-verbetering.

Elke industrie of elk bedrijf heeft zijn eigen eisen. Een statisticus werkzaam bij een farmaceutisch bedrijf zal formuleren en beoordelen van de resultaten van klinische onderzoeken naar de veiligheid en effectiviteit van nieuwe medicijnen te bepalen. En als hij werkt voor een auto-industrie, wordt hij geacht de experimenten plannen en de resultaten van de experimenten waarin motoren lopen tot falen en afbraak, teneinde de failure time motoren blootgesteld aan extreme weersomstandigheden bepalen analyseren. Soms kan hij helpen de werkgever om te beslissen welke producten moeten worden vervaardigd, wat moet de prijs van deze producten en aan wie de producten moeten worden verhandeld. Hij kan om te helpen bij de activa en passiva management, door het analyseren van de risico’s en rendementen van bepaalde beleggingen. Daarom is het salaris van een statisticus is afhankelijk van zijn / haar taken.

Een statisticus baan wordt beschouwd als een prestigieuze baan. Omdat statistici werkzaam zijn in zo veel verschillende soorten werk, in overheidsgebouwen of in wetenschappelijke, milieu en landbouw agentschappen of in de nationale defensie agentschappen, ze hebben vaak verschillende professionele benamingen. Statistician loon afhankelijk van de aanwijzing. E-mail en teleconferencing heeft het heel makkelijker voor statistici om te werken met klanten in verschillende gebieden. Computer software helpt bij het analyseren van de gegevens, zodat de computer vaardigheden spelen een belangrijke rol in deze functie.

Ziekenhuis Schoonmaak Vacatures
CEO Job Description
Top betaalde banen en Carrière
Hoogste Betalen Entry-level Carrière
Rechter Salaris
IT vacatures in de vraag
Online Studiebegeleiding Jobs
Makkelijk te Jobs Get
Verantwoordelijkheden van een Leraar
Paleontoloog Salaris
Spine Chirurg Salaris

Leave a Reply