Sportbeurzen

Sportbeurzen worden gegeven aan personen die blijk geven van uitzonderlijke bekwaamheid in de sport. Dit is vrij gebruikelijk in de Verenigde Staten. Veel getalenteerde sporter beschikbaar van hen. Maak niet de fout te denken dat het krijgen van de beurs zal worden een cakewalk. Er is hevige concurrentie voor atletische beurzen.

Academische records worden ook beschouwd, terwijl het verlenen van een sportbeurs. Uw GPA en SAT score wordt in aanmerking genomen. Zorg ervoor dat je vroeg beginnen ‘, zoals de vroege vogel vangt de worm “. U moet een lijst opstellen van de colleges, die zowel je academische en sportieve eisen. U kunt verdelen uw colleges in drie categorieën – droom hogescholen, die de elite hogescholen, goede universiteiten waar je een realistische kans op het krijgen van in-en back-up colleges, dat is je laatste redmiddel. U moet rechtstreeks contact opnemen met de coaches in het college. U kunt een afspraak met je middelbare school coach, die geeft je een duidelijk idee over uw mogelijkheden. U kunt nuttig advies krijgen ook door te voldoen aan een loopbaanadviseur. Uw profiel moet aantrekkelijk worden gemaakt aan de coach.

Tenzij je een prominente nationale sporter bent u onbekend zijn voor de sportcoach. Uw aanvraag moet worden georganiseerd en gepresenteerd aan het uniek en indrukwekkend. Je moet geduld hebben als alle coaches mogen niet direct te reageren, omdat ze kunnen worden verbonden met drukke agenda of hebben vele toepassingen doorlopen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig follow-ups te maken met de coach. Doorzettingsvermogen en geduld zullen voornamelijk plukken beloningen. Er bestaan ​​verschillende college sport werven diensten, die u kunt gebruiken.

De eerste stap om een ​​beurs te krijgen is te registreren bij de NCAA (National Collegiate Athletic Association) in aanmerking te komen centrum. U kunt hier een FAFSA (gratis applicatie voor federale Student Aid). Deze schat uw financiële behoefte en in aanmerking te komen voor de aangeboden subsidies en beurzen. Dit wordt later verzonden naar de financiële steun kantoor van het college u het bijwonen van, zodat ze kunnen een aanbod van de studiefinanciering te berekenen.

De NCAA groepen colleges in drie divisies Divisie I, Divisie II en afdeling III. Alleen Divisie I en Division II scholen bieden sportbeurzen. Je moet jezelf vertrouwd met de criteria van de verschillende hogescholen. Eisen verschillen in verschillende colleges. Zorg ervoor dat je door de literatuur. Ten slotte is het college, waarin de wetenschap niet de NCAA geeft. Als je hebt gehoord van een bepaalde beurs en weet niet de vereiste brief schrijven rechtstreeks aan het college. U kunt gaan door het internet en boeken lezen om de gewenste informatie te krijgen. Hoewel Divisie III-scholen geven geen sportbeurzen ze kunnen u helpen om andere bronnen van beurzen te vinden. Als u niet beurzen te krijgen voor topsport die je kunt proberen om het voor andere sporten met diverse profielen. Als u een uitstekende profiel hogescholen zal schreeuwen om u in te schrijven. Het verkrijgen van de beurs is niet genoeg. U moet de academische en sportieve eisen voldoen tijdens de gehele duur van de beurs. U moet de sport ook spelen in de off-season. Je moet jezelf fit en blessurevrij te houden.

Nu dat je bekend bent met het proces van het verkrijgen van sportbeurzen geen tijd te verliezen en onmiddellijk stappen ondernemen om uw welverdiende beurs te krijgen.

Medical Field Carrière zonder diploma
Stappen om leraar te worden
Interessante Carrière die goed betalen
ICT-banen die in de vraag
Overseas Trucking Jobs
Future Jobs in Demand
Wat moet ik Major In
Real Online Jobs
Carrièremogelijkheden in de kunst
Best betaalde IT-banen in de vraag voor 2012
Top 10 best betalende Jobs

Leave a Reply