Speciale School Teacher Salaris

Als je toevallig tegenkomt leraren die hebben een aantal gierend 30 jaar of langer van het onderwijs ervaring in de VS, zij het in openbare scholen of prive scholen, zult u merken dat deze leraren commando salarissen op de melodie van $ 100K of meer. Maar deze leraren in de leeftijdsgroep van 55 tot 60, was het wachten op lang om dergelijke hoge salarissen verdienen. Nu, als ze op het punt om met pensioen gaan, zijn perks, bonussen en pensioenregelingen waardoor ze in aanmerking komen voor pensioen geld ten bedrage van miljoenen. Speciale leerkracht salaris, net als de andere soort lerarensalarissen, is uitgekeken naar met hopen van optimisme, dankzij enorme potentieel van groei op dit gebied. Het gemiddelde salaris van een speciale leerkracht in de Verenigde Staten valt ergens in de range van $ 30.000 tot $ 60.000. Nu deze trend, is slechts een facet van het beeld. Afhankelijk van verschillende factoren, kan speciaal onderwijs salaris variëren.

Docent speciaal onderwijs gemiddeld salaris

School lerarensalarissen zag een sprong in de jaren 1980 en sindsdien salarisperspectief zijn verbeterd voor leraren. Zo nu en dan het debat over een betere leraar salaris winsten bekendheid in educatieve aspecten. Toch hebben salarissen en extra voordelen zeker verbeterd voor leraren in de afgelopen decennia en zo, die positief over dit beroep is de sleutel tot groei. Speciaal onderwijs docent salaris hangt grotendeels af van vier factoren, opleidingsniveau, werkervaring, type werkgever en de locatie van baan.

Aard van de Werkgever
Het type van het speciaal onderwijs, basis-, midden-en middelbare school, een leerkracht werkt in, bepaalt de winstpotentieel van een speciale school leraar. Leraren in het basis-scholen; kleuterscholen en kleuterscholen kunnen verdienen ergens tussen de $ 34.000 tot 50.000 dollar per jaar. Bonussen in het bereik van US $ 450 tot US $ 2000 worden ook toegekend aan leerkrachten. Speciaal onderwijs docent salaris voor degenen die werkzaam zijn op de middelbare school is tussen 36.000 dollar tot $ 51.000. Die onderwijzen van kinderen met een verstandelijke handicap op de middelbare school kan overal verdienen van $ 35.000 tot $ 55.000.

Diploma’s
Diploma kan een groot verschil in het verdienen van speciaal onderwijs. Dit is een constatering die je kunt ontcijferen tijdens het kijken naar een groot aantal salarisschalen voor banen. Een bezoek aan de website van BLS kan u helpen om de exacte opleidingseisen weten om een ​​speciale leerkracht te worden in elke Amerikaanse staat.

Werkervaring
De kans is zeer groot dat u een hoge speciale leerkracht salaris bevelen, als u geavanceerde kwalificaties en graden. Echter, in de professionele veld, is werkervaring beschouwd met een grote waarde. De significant verschil in werkervaring is te zien in de lonen van de werknemers. Terwijl een frisser in het speciaal onderwijs leraarsberoep kunnen van $ 30.000, een individu te beginnen met 5 of meer jaar werkervaring heeft de potentie om salarissen in de range van $ 70.000 te trekken (uiteraard, het verdienen van 70K doet de vraag pari kwalificaties en een goede werkgever)

Locatie van Job
Meestal, als we kijken naar het salaris cijfers van het onderwijs banen, we indirect te kijken naar een gemiddelde nationale gegevens die, al dan niet, vitale parameters omvatten, zoals kosten van levensonderhoud in een stad. De speciale leerkracht salaris in hoge kosten van levensonderhoud steden als Los Angeles, Californië en New York is rond de $ 60.000. Speciaal onderwijs leraar salaris in steden als Chicago is tussen de $ 30.000 tot $ 50.000.

Deze informatie over speciale leerkracht salaris is opgenomen vóór u na onderzoek van verschillende bronnen. Het is essentieel voor u om te begrijpen dat deze parameters door schommelen van de aard van de markt en de economie. Dit zijn slechts ruwe cijfers en wat een speciale leerkracht kan krijgen in de hand, kan iets meer of minder zijn dan de cijfers die hier vermeld. Naast salarissen, leraren hebben ook recht op extra’s en voordelen.

Dermatologie als een Career
Hoe maak je een Professional Organizer Word
Gemakkelijk Opdrachten die veel betalen
Hoe kan ik een basisschool leraar te worden
Instellen Doelstellingen van de Carrière
Carrière Doelen en Doelstellingen Voorbeelden
Managing Director Salaris
Pilot Salaris
Application Developer Job Description
Hoe maak je een recreatieve Therapeut Word
Goed betaalde banen in Verenigde Staten

Leave a Reply