Spannende Jobs die goed betalen

Een hoog betaalde baan niet steeds lange uren van werk en stress. Er is een nieuw ras van banen in de markt hebben die bestaat sinds lang, maar hebben onlangs trok de aandacht van de menigte. Na deze destructieve economische neergang waarbij vele werkloze en dakloze, zijn mensen steeds meer en meer voorzichtiger over welke banen om uit te kiezen in de nabije toekomst. De volgende banen gewoon niet werkgelegenheid te garanderen, staan ​​zij garant voor veiligheid en een lange carrière.

Spannende hoog betaalde banen

De meesten van ons vaak dromen van banen die minder werk heeft en geef maximaal de bezoldiging. De gedachte lijkt zeer onrealistisch, want zelfs de meest getalenteerde die moeten werken om geld te verdienen. Echter, als we zorgen voor een baan die een hoog niveau van spanning in zich heeft, dan is zelfs de moeilijkste taak lijkt als een interessant spel. Dus houd je paarden, en kijk naar sommige hoog betaalde banen.

Airline Pilots
Veel mannen en vrouwen hun blik naar de hemel, dus waarom niet een baan die u meeneemt naar de hemel zelf. Veel mensen denken van het worden piloten, maar ergens langs de lijn die ze op te geven voor iets dichter bij huis. Omdat het een pilot is moeilijk, maar het heeft ook zijn voordelen. Een pilot wordt aangeboden verschillende voordelen die komen met een vliegtuig. Zijn / haar familie geniet ook van reizen perks zoals discounted tickets voor diverse uitstapjes en wordt een pilot betekent ook uitstekende groeimogelijkheden en een uitstekend salaris, die begint vanaf $ 100.000.

Detective
Als u iemand bent die heeft verafgood James Bond en Sherlock Holmes en willen iets goeds voor de maatschappij, doe dan het zijn een detective is geen slechte optie. Een boeiende carrière mogelijkheden, meestal dit veld is gevuld met mensen die hebben gewerkt voor de politie of de overheid en zijn goed bekend met de wet. Zonder twijfel de opwinding niveau te hoog is, maar gevaren zijn overal verborgen. Detectives op regelmatige basis te maken met criminelen, drugsbaronnen en anderen die de wet in hun handen. Dit klinkt als een moeilijke carrière, maar is zeker spannend en de moeite waard. Detectives werken meestal op grond van contractuele basis en verdien bijna 60.000 dollar per jaar.

Registered Nurse
Het is een bekend feit verpleging is een stressvolle carrière, maar niet veel weten dat het recessie proof. Labor Statistics beweren dat meer dan 60.000 verpleegkundigen nodig zou zijn in 2015, de grootste aantal werknemers die nodig zijn voor een beroep. Zij die geloven in het werken voor de mensheid en de zorg voor de zieken moeten voltooien hun opleiding in dit vak. Gevuld met nieuwe en gedurfde uitdagingen, dit beroep definieert opwinding en verbetert de persoonlijkheid van de kandidaat. Verpleegkundigen pick-up bijna $ 70.000 tot 90.000 dollar per jaar.

Accountants
Als je ooit een lijst maken van de best betalende banen in de VS, zou een accountant baan zeker voorzien in. De meeste mensen zien vaak deze functie omdat een langzame marteling. Echter, voor mensen die begrijpen het spel van nummers en genieten van de rust van het alleen zijn, deze baan is een goede pasvorm. Een accountant is de taak niet alleen draait om getallen, worden ze ook blootgesteld aan de diepste geheimen van een organisatie. Deze job is niet gender-specifiek, waardoor het ideaal is voor mannen en vrouwen beide. Als je goed bent in het houden van de rekeningen, zullen bedrijven uitgevoerd nadat u het aanbieden van hoge pay-pakketten. Accountants verdienen iets van 85.000 dollar tot $ 100.000

Prive Security Officer
De term ‘Private Security’ betekent niet altijd een verhuur agent die is ingehuurd om belangrijke personen te begeleiden om hun sociale bijeenkomsten. In bepaalde door oorlog verscheurde naties, zijn ze specifiek ingehuurd om diplomaten, politici en belangrijke zakenlieden te beschermen tegen vijandige aanvallen. Deze menselijke schilden leven leven gevaarlijk en zelfs een fatsoenlijk inkomen te verdienen omdat ze zo dapper en het beschermen van belangrijke en onschuldige mensen. Zij vragen meestal op basis van de opdrachten uitgereikt aan hen en verdienen ergens tussen de $ 45.000 tot $ 80.000.

Psychisch
Deze spannende baan is niet voor iedereen. Volgens een sociale enquête, drie op de vijf mensen geloven in psychische lezing en genezing. Het lezen van astrologie grafieken, waardoor mensen geloven dat je kunt bereiken in de toekomst de doden en het voorspellen van iemands kunnen niet een gelukkige gok elke keer weer. Het is bekend dat de meeste paranormaal begaafden zijn fraude, dus je moet de kunst te leren van echte helderzienden. En het belangrijkste is – je moet uitstekende sociale vaardigheden. Psychics rekenen rond de $ 100 tot $ 800 voor elke consultatie.

Spannende banen met fatsoenlijke salarissen

Elke carrière heeft een soort van opwinding met betrekking tot het. Dit kan echter opwinding alleen worden ervaren door mensen die daadwerkelijk houden van wat ze doen en willen groeien in dit gebied. Hier zijn meer voorbeelden van spannende banen.

Architect ($ 40.000 tot $ 75.000)
Bartender ($ 25.000 tot $ 40.000)
Begeleiding Counselor ($ 40.000 tot $ 70.000)
Soldier ($ 35.000 tot $ 65.000)
Fashion Designer ($ 45.000 tot 85.000 dollar)
Freelance Schrijver ($ 45.000 tot $ 55,000)
Hotel Managers ($ 60.000 tot $ 100.000)
Artsen ($ 80.000 tot $ 100.000)
Apothekers ($ 30.000 tot $ 55.000)
Fashion Fotograaf ($ 45.000 tot $ 75,000)
Dierenarts (69.000 dollar tot $ 78,000)

Het merendeel van de banen die in dit artikel zijn anders omdat ze niet omgaan met standaard werkuren en opsluiting tot een locatie. Ze zijn gevuld met moeilijke uitdagingen waardoor ze interessant en zijn gevuld met uitstekende carrièremogelijkheden die een zekere toekomst te garanderen.

Overseas Trucking Jobs
Gemiddelde salaris van een Pilot
Hoe maak je een High School leraar te worden
Creative Career Choices
Het kiezen van de juiste carrière
Respiratory Therapist Lonen
Eisen voor Online Teaching Jobs
Hoe kan ik een baan op een booreiland Get
Hydroloog Salaris
Hoe maak je een computer programmeur Word
Carrière in de Informatie Technologie

Leave a Reply