Spannende Carrière

Studenten zijn altijd op zoek naar een spannende carrière, en er zijn maar weinig carrières in deze wereld die opwinding, werkzekerheid, knappe beloningspakket, professionele voldoening en mogelijkheden om te groeien op dat gebied te bieden. Wat is de juiste baan voor mij? Waar vind ik een carrière die aan al mijn behoeften voldoet? Deze vragen spoken de geesten van studenten en jonge professionals. In de laatste paar jaren hebben veel mensen hun baan verloren als gevolg van recessie. Mensen vandaag de dag een carrière die is recessie bewijs wilt, heeft een lange houdbaarheid en biedt voldoende kansen om de groei erin.

Meest opwindende Carrière

Video Game Tester
De video game-industrie is een 60 miljard dollar onderneming van de entertainment wereld. Ook bekend als een van de meest creatieve banen in de wereld, wordt dit beroep het meest geschikt voor mensen die leven in de wereld van de videogames. Een video game tester analyseert videogames voor software fouten en zorgt voor kwaliteitscontrole. Een game tester werkt voor het bedrijf dat ontwerpt en ontwikkelt videogames, worden ze betaald te herzien en te testen de finale producten. Steeds een game tester is geen gemakkelijke taak. Men moet over een adelaar oog op bugs en kleine fouten in het spel. Bewust te maken van het ontwikkelingsproces van een spel is ook zeer nuttig. Een game tester verdient rond 40.000 dollar per jaar en met meer ervaring de loonschaal kunnen stijgen. Dus mensen die kunnen hun creatieve, waardevolle input op video games en ook beschikken over computervaardigheden, zijn het best geschikt voor deze job.

Psychiaters
Dit is mijn favoriete keuze. Een baan van een psychiater is uitdagend en tegelijkertijd is ook heel nobel. Psychiaters diagnosticeren en behandelen van mensen met psychische stoornissen. Deze job is voor mensen die geïnteresseerd zijn in de geneeskunde en zijn gefascineerd door de kracht van de menselijke geest. Mensen vandaag de dag zijn ongelukkig, ze hebben alles wat auto’s, geld, een groot huis, maar toch voelen ze zich het leven niet compleet is. Ze hebben vaak last van een geestelijke of een emotionele instorting. Psychiaters behandelen en helpen mensen die last hebben van angst, mentale retardatie of ongewoon gedrag. Naar een psychiater te worden, moeten studenten een Bachelor’s Degree, waarna ze een medische school te bundelen. Na het voltooien van vereiste scholing, een jaar van stage moet worden voltooid. Na het voltooien van stage; 3 jaar psychiatrische opleiding is verplicht om een ​​licentie te krijgen als een gecertificeerd psychiatrische. Het is een grote carrière die goed betaalt en het salaris gaat uit van 180.000 dollar per jaar, die kan oplopen tot 280.000 dollar met ervaring.

Commercial Pilot
Becoming een pilot is een droombaan voor velen van ons. Piloten navigeren hun vliegtuigen van de ene bestemming naar de andere. Een piloot krijgt om een ​​verscheidenheid van plaatsen te zien en mensen te ontmoeten uit alle lagen van het leven. Mensen die fantaseren over vliegen moet zeker geven deze carrière een kans. Het is noodzakelijk dat de aanvrager moet boven de 18 jaar om een ​​geldig vliegbrevet te krijgen en moet een gezonde geest en lichaam hebben. Terwijl een graad in de wetenschap zou kunnen blijken heel nuttig, niet zijnde een piloot niet echt vereisen een zekere mate. Het belangrijkste ding om te hebben is gerelateerd opleiding ervaring van een erkende vliegschool. Een commerciële piloot verdient bijna $ 100.000 tot $ 200.000 per jaar. Het is een boeiende carrière die goed betaalt, maar vraagt ​​ook veel uren.

Diepzeeduiken
Het wordt beschouwd als een van de meest leuke carrière van de huidige generatie. Het kan een unieke kans voor iemand te zijn, maar voor sommigen is het een dagelijkse taak. Duikers werken en verken de onderwaterwereld op een dagelijkse basis. Ze werken in alle soorten wateren zoals meren, zeeën en oceanen. Als ik een duiker zien, ik herinner me duiken in de prachtige koraalriffen. Er is echter meer dan deze spannende loopbaan biedt. Scuba duikers ook werken als duikinstructeurs, schatzoekers, oliearbeiders, onderwater fotografen en gevaarlijk materiaal duikers. Deze job biedt een grote carrière, een kans om te plaatsen reizen, verdienen een dikke loon controleren en ook veel leren over de onderwaterwereld. Om een ​​scuba duiker te worden, kunnen geïnteresseerde studenten zich inschrijven voor de cursussen worden aangeboden door universiteiten in hun eigen staat en een opleiding. Mensen die gewoon graag zwemmen en willen dicht bij de kust, dat is de taak. Het salaris van een duiker begint vanaf $ 40.000 tot $ 80.000 per jaar.

Fashion Model
De wereld van het modelleren fascineert miljoenen mensen over de hele wereld. De glamour, lifestyle, flitsen van licht, het hele idee is gewoon fascinerend. Mensen die houden van mode, kleding en de schijnwerpers moet zeker proberen deze carrière. Het is ook heel belangrijk om te onthouden dat een professioneel model dient te beschikken over een perfect lichaam en uiterlijk. Er zijn veel verzorging instituten en ook veel talent jaagt georganiseerd op tv, die dienen als een toegangspas voor beginnende model. Om succesvol te zijn in deze industrie is het belangrijk om een ​​goede public relations vaardigheden om nieuwe contacten te leggen en een aantal opdrachten te grijpen. Fotografische modellen krijgen rond de $ 250 per dag en een paar gelukkigen krijgen ondertekend door modellenbureaus en verdien bijna $ 200.000 per jaar. Modellen in dienst van modehuizen krijgt $ 40.000 tot 70.000 dollar per jaar.

Eten en vergelijk
Deze job is het meest geschikt voor mensen die houden van eten. Om een ​​succesvolle voedsel criticus is het belangrijk om uit te proberen verschillende soorten voedsel, want dit is een baan die mensen betaalt alleen voor het eten en te bekritiseren. Ik ben niet gek, voedsel critici tarief eten en wijn proevers genieten van enkele van de beste wijnen in de wereld. Het eten van de verschillende recepten en het geven van een beoordeling over het is het belangrijkste onderdeel van het werk een voedingsmiddel criticus profiel. Eten critici ook proberen een verscheidenheid aan gerechten en reizen over de hele wereld om ze te beoordelen. Het is belangrijk dat voedsel critici worden bijgewerkt met betrekking tot voedsel voeding en feiten over verschillende keukens. Het hebben van een kort idee over het restaurant bedrijf kan ook helpen. Aangezien de meeste gastronomische critici publiceren hun beoordelingen is het belangrijk dat hij / zij moet ook een goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Omdat vrouwen weten voedsel best, zijnde een voedingsmiddel criticus of een wijnproever behoren tot de beste opties als spannende carrière voor vrouwen. Een voedingsmiddel criticus salaris varieert van 51.000 dollar tot 97.000 dollar per jaar.

Dance Instructor
Deze job is geschikt voor mensen die snel bewegen op de dansvloer, hebben grote onderwijs vaardigheden en het niet erg vindt om dicht bij de mensen van het andere geslacht. Het duurt natuurlijk een behoorlijke hoeveelheid tijd om die dance moves te perfectioneren. Deze creatieve carrière werkt zelfs beter voor instructeurs die gespecialiseerd zijn in een bepaalde dansvorm. Dance instructeurs verdienen meer dan $ 200 voor elk uur sessies. De meeste instructeurs liever het openen van een studio, maar dit neemt heel wat jaren van hard werk en toewijding.

Boven is de lijst van de fascinerende carrière die goed betalen. Als uw belangen overeenkomen met de opties in dit artikel genoemde, dan opstaan ​​en beginnen met werken aan uw dromen.

Beste Computer Banen voor de toekomst
Career Change Ideeën
Managing Director Job Description
Hostess Job Description
Biochemicus Salaris
High Betalen Entry Level Jobs
System Analyst Salaris
Oudste universiteit in de wereld
Top Betalen Vacatures
Top Tien betalende Carrière
Computer Information Systems Werken

Leave a Reply