Soorten Mental Health Professionals

Het gebied van de geneeskunde is erg groot. Elk orgaan of lichaamsdeel aandoeningen vereisen een professional te behandelen. Ook onze geest, met andere woorden, onze geestelijke gezondheid vergt te helpen op een bepaald punt van de tijd. De hulp van de verschillende soorten van de geestelijke gezondheidszorg professionals nodig zijn om psychische aandoeningen te behandelen. Deze psychische stoornissen kunnen ontstaan ​​als gevolg van stress, erfelijke factoren, veroudering, post-traumatische stress-stoornis, elke vorm van lichamelijk, geestelijk of seksueel misbruik, enz. De lijst van geestelijke gezondheid beroepen is zeer ruim en omvat een groep van professionals die expert zijn in hun respectieve gebieden. Als u een deel van de medische sector, en goede sociale vaardigheden hebben, dan steeds een professionele geestelijke gezondheidszorg is de carrière voor je. Laten we eens kijken naar de verschillende soorten metaal gezondheidswerkers in de volgende paragrafen.

Lijst van Mental Health Professions

Een arts zou gaan op de details van de symptomen en ontdek de oorzaken van ziekte bij een patiënt. Ook moet men alles te leren over een beroep en te begrijpen of de functieomschrijving en het salaris verdiend hun persoonlijke aspiraties past. Er zijn veel verschillende soorten van geestelijke gezondheidszorg in de Verenigde Staten. Een van de hoog betaalde banen in de medische sector is om een ​​geestelijke gezondheidszorg professional. De volgende geestelijke gezondheidszorg banen hieronder besproken zal u helpen leren de carrière keuzes die je kunt maken en geef het gebied van de geneeskunde.

Psychiater
Psychiaters zijn artsen (MD) of artsen van de osteopathie (OD). Deze artsen besteden ongeveer vier jaar na medische school in de opleiding te specialiseren in de psychiatrie. Psychiaters worden gegeven licenties om te oefenen, schrijven recepten en monitoren medicijnen. Ze krijgen certificaten van de Amerikaanse Raad van psychiatrie en neurologie nadat ze langs de Nationale raden van bestuur. Een psychiater kan werken in een ziekenhuis, een medisch centrum en scholen. Hij kunt zelfs zijn prive-praktijk en bieden zijn diensten aan andere organisaties.

Psycholoog
Psycholoog is degene die heeft gestudeerd psychotherapie. Deze professionals hebben verdiend een zekere mate van PsyD, EDD, PhD. Een paar studie verder en verdien graden, zoals MA of MS. Een psycholoog helpt traktatie en advies over diverse onderwerpen, zoals persoonlijkheidsstoornissen, gedragsproblemen, relatieproblemen, etc. Een psycholoog kan werken in ziekenhuizen, scholen, buurthuizen, gevangenissen, industrie, wetshandhavingsinstanties, enz. Ze kunnen zelfs hun prive-praktijken .

Psychotherapeut
Deze geestelijke gezondheidszorg therapeuten zijn psycholoog, gezinstherapeuten, psychiatrisch verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, enz. Een psychotherapeut heeft de neiging zich te richten op de gedachten, gevoelens, ervaringen van een individu die bepalen een persoon.

Psychiatrisch Verpleegkundige
Psychiatrisch verpleegkundigen of mentale gezondheid verpleegkundigen zijn professionele verpleegkundigen die zijn geregistreerd verpleegkundigen (RN). Deze verpleegkundigen verder te studeren en verdien een Bachelor’s degree in de verpleegkunde en master in de verpleegkunde graad. Een paar heldere degenen bestuderen en verdien een doctoraal diploma in de verpleegkunde, zoals DNSc of Ph.D. Deze psychiatrisch verpleegkundigen verdienen hun licentie van de staat. De hoeveelheid ervaring en het niveau van hun opleiding helpt bij het bepalen van de diensten die zij kan bieden aan een patiënt. Deze verpleegkundigen onder leiding van een erkende arts kan psychotherapie alsmede het uitvoeren van geestelijke gezondheid beoordelen.

Licensed Professional Counselor
Een licentie professionele hulpverlener (LPC), zoals een psychotherapeut is een brede term die gebruikt wordt om professionals die zorgen voor begeleiding te beschrijven. Deze mensen kunnen een of een certificaat. Het is een van de soorten van de geestelijke gezondheidszorg professionals die hun diensten aanbieden in de diagnose en begeleiding van een individu, gezin, groepstherapie, enz. Ze zijn ook wel bekend als de geestelijke gezondheid adviseurs of professionele adviseurs. Deze professionals hebben een master’s degree (MA) in de psychologie, counseling, enz. Zij zijn gecertificeerd door de National Academy of Certified Klinische Mental Health Counselors en licenties gekregen van de staat.

Huwelijk en gezinstherapeuten
Een van de meest lucratieve geestelijke gezondheidszorg professional banen is om huwelijk en gezinstherapeuten. Deze therapeuten hebben een bachelor-of masterdiploma en honderden uren van directe klinische interactie. Ze krijgen licenties volgens verschillende state regels. Deze therapeuten helpen mensen zich richten op hun problemen en bereiken een onderlinge oplossing. Ze helpen bij het bestrijden depressie, gaan met echtgenoot conflicten, ouder kind problemen, enz.

Creatief therapeut
Een creatief therapeut is een professional met een graad in de kunstzinnige therapie. Deze therapie helpt mensen hun gevoelens te uiten door middel van verschillende vormen van kunst, zoals schilderijen, muziek, beeldhouwwerken, enz. Art therapie helpt een gevecht depressies, verslaving, trauma, enz.

Verslaving Therapeuten
Verslaving therapeuten zijn professionals die mensen helpen overwinnen hun verslaving als alcohol verslavingen,
gokken, drugsverslavingen, het roken, enz. De meeste van de tijd verslaving therapeuten hun sessies worden uitgevoerd in groep en mensen helpen overwinnen van hun angsten en negativiteit. Soms kunnen zij ook raad familieleden van een verslaafde die ook worden beïnvloed door de verslaving van een verslaafde.

Social Workers
Maatschappelijk werkers zijn een belangrijk onderdeel van de medische banen. Ze hebben een Bachelor’s degree in BA, BS, BSW of master’s degree in MA, MSW of MSSW. Een paar studie vooruit en verdien een doctoraal in DSW of Ph.D. Deze licentie maatschappelijk werkers helpen raad mensen met psychische aandoeningen, huiselijk geweld, kanker, langdurige ziekte, etc. Zij voeren maatschappelijk werk en helpen mensen die behoefte hebben aan monetaire en sociale hulp.

Het is zeer belangrijk dat men de verschillende geestelijke gezondheidszorg banen duidelijk begrijpt voor het kiezen van een als een carrière pad. Men moet veel studeren en diploma’s te verdienen in aanmerking te komen als een professionele geestelijke gezondheidszorg. Kies verstandig van jou als iemand anders het leven kan afhangen van uw diagnose, oordeel en therapie.

Commercial Pilot Salaris
Hoe te kleden voor een Nursing Interview
Hoge Betalen vacatures Demand
Online Jobs voor 13-jarigen
Verschil tussen een hogeschool en universiteit
Hoe te kleden voor een sollicitatiegesprek
Best betaalde banen Straight Out of College
Spine Chirurg Salaris
Medische Jobs zonder diploma
Computer Networking Salarissen: Salaris van een Network Administrator
Hoe LinkedIn gebruiken om een ​​baan zoeken

Leave a Reply