Snelst groeiende Carrière 2012

Het nemen van beslissingen in hun carrière op de juiste manier is belangrijk voor ons allemaal. Vele malen, studenten zijn niet volledig bewust van de verschillende carrière mogelijkheden voor hen en ze uiteindelijk het maken van de verkeerde beroepskeuze zonder veel na te denken. De snelst groeiende carrière in 2012 zijn afkomstig uit verschillende sectoren van de economie en het raadplegen van experts op het identificeren van deze carrière mogelijkheden is zeer essentieel. Hier is een blik op een deel van deze carrière.

Finance Managers
Finance managers kunnen verdienen mega bucks te wijten aan de veelbelovende herstel in de sector financiële dienstverlening. Deze finance managers hebben de werkgelegenheid in makelaarskantoren, beleggingsfondsen, verzekeringsmaatschappijen, beurzen, etc. Groot aantal posities voor dergelijke managers worden gecreëerd en dus dit is een van de carrières die snel groeit. De salarissen getrokken door deze managers worden beheerst door hun ervaring en vaardigheden. Over het geheel genomen kan financieel manager salaris in het bereik van $ 80.000 tot $ 160.000 per jaar. Dit is zeker een van de meest opwindende carrière te krijgen in.

Chirurgen
Chirurgen zal ook opgenomen worden in de snelst groeiende carrière in de toekomst om de eenvoudige reden dat de totale groei in de gezondheidszorg ten goede zal komen voor deze medische professionals. Chirurgen uit gereputeerde medische scholen en universiteiten langs en ervaring hebben in de chirurgie gebied zijn in hete vraag. Ze kunnen de werkgelegenheid in prive-net als de overheid ziekenhuizen en klinieken. Het salaris bereik voor chirurgen kan heel groot ook, variërend van iets tussen de $ 80.000 tot 375.000 dollar per jaar.

Apothekers
Apothekers gids beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en patiënten over geneesmiddelen en zijn in grote vraag als gevolg van de consistente groei in de industrie. Apothekers uit de grote apotheek scholen passeren hebben grote vooruitzichten op werk dit jaar. Wie geïnteresseerd is in onderzoek te kunnen verdienen grote salarissen, tussen de $ 75.000 tot 125.000 dollar per jaar.

Hoogleraren
Onderwijs kan een van de snelst groeiende carrière in het gebied van onderwijs, gezien het toenemende aantal studenten die zich inschrijven voor het hoger onderwijs. Door een professor in de zeer concurrerende studies zoals management, engineering of medicijnen, dan kunt u verdienen een mooie salaris. Openingen voor hoogleraren blijft stabiel en de werkgelegenheid vooruitzichten is ook helder. Een professor werkt voor een grote universiteit kan putten alles tussen de $ 70.000 tot 130.000 dollar per jaar.

Technische Schrijvers
De taak van een typisch technisch schrijver is om handleidingen voor te bereiden en voor softwarepakketten te helpen. Technische schrijvers zijn werkzaam in de software-industrie en hebben ook vacatures in andere sectoren, gezien hun educatieve achtergrond. Dit is een van die velden die kunnen betalen u heel goed op de lange termijn ook. Technische schrijvers kunnen verwachten salarissen tussen de $ 40.000 tot 60.000 dollar in eerste instantie en vervolgens tot $ 100.000 per jaar na ruime ervaring.

Some More snelgroeiende Vacatures
Hier is een lijst van enkele meer loopbanen voor jonge kandidaten die waarschijnlijk aan boom in de toekomst, zoals voorspeld door het Bureau of Labor Statistics (BLS):
Biomedische ingenieurs
Netwerksystemen en datacommunicatie-analisten
Home health aides
Persoonlijke en thuiszorg aides
Financiële examinatoren
Medische wetenschappers, met uitzondering van epidemiologen
Physician assistants
Huidverzorging specialisten
Biochemici en biofysici
Atletische trainers
Fysiotherapeut assistenten
Mondhygiënisten
Veterinaire technologen en technici
Tandartsassistenten
Computer software engineers, toepassingen
Medische assistenten
Fysiotherapeut assistenten
Dierenartsen
Zelfverrijking docenten
Compliance officers, met uitzondering van landbouw, bouw, gezondheid en veiligheid, en transport
Ergotherapeut assistenten
Milieu-ingenieurs
Apotheek technici
Computer software engineers, systemen software
Survey onderzoekers
Fysiotherapeuten
Persoonlijke financiële adviseurs
Milieu-technici
Ergotherapeut assistenten
Fitness trainers en aerobics instructeurs

Al deze carrières zijn goedbetaalde enen en kan een goede lange tijd carrière te bieden. Om een ​​merk te maken voor jezelf, moet u de proeve van bekwaamheid, grote belangstelling en vastberadenheid om te slagen te hebben. Dus, denk over al deze punten en neem de juiste carrière beslissing. Vergeet niet om voor voldoening in het werk zien als een belangrijk criterium voor het werken in een bedrijf, zoals interesse in de baan zal alleen u helpen om uit te blinken in. All the best!

Carrière als Stage Manager
Online Jobs voor 16-jarigen
Eisen aan een leraar te zijn
Actuaris Salaris
Carrière Advies voor Studenten
Telefoon Interview Tips
Juridisch Secretaresse Salaris
Werkgever Interview Questions
Paraprofessionele Job Description
Top werk in Amerika
Reden voor Leaving Huidige vacatures

Leave a Reply