Slechtste betaalde banen

In de loop der jaren, als gevolg van de snelle groei van de economieën over de hele wereld, heeft de levensstandaard van de mensen blijk gegeven van een veel verbetering. Rechts van de ontwikkelde landen, zoals de Verenigde Staten van Amerika en Engeland tot de Aziatische landen als India, is het inkomen per hoofd van de bevolking stijgen door het scheppen van meer en meer banen. Het inkomen van de mensen die zich bezighouden met lucratieve banen als informatietechnologie, financiële diensten, geneeskunde, management en engineering is zeer hoog. Echter, er zijn een aantal banen die nog worden genoemd de ‘slechtste betaalde banen’ en helaas, miljoenen mensen afhankelijk zijn om in hun levensonderhoud te verdienen. De toestand van de mensen die zich bezighouden met deze activiteiten kan zeker verbeteren als de regeringen een aantal initiatieven en bevestig de minste loon van deze mensen. In de volgende paragrafen zullen we weten over die laagbetaalde banen die hard nodig hebben sommige hervormingen.

Landarbeiders
De taak van een landarbeider is opgenomen in de laagbetaalde banen, vanwege de zeer kleine en magere salarissen voor deze mensen, ondanks het harde werk betrokken zijn bij het doen van hun dagelijkse taken. Op veel plaatsen, het ontbreken van een minimale loonbeleid van invloed op de winst van deze mensen. De mensen die werkzaam zijn in bedrijven verdienen ongeveer USD 9,1 per uur op veel plaatsen.

Vaatwassers
Het inkomen van vaatwassers is veel lage dan de meeste andere banen in vrijwel alle delen van de wereld. Afgezien van lage vaste salaris, de jaarlijkse salarisverhoging en bonussen te worden zelden gegeven aan deze medewerkers. De salarissen voor afwasmachines kunnen in het bereik van USD 16.000 tot EUR 18.000 per jaar. Dus, zou het hebben van een behoorlijke levensstandaard in dure steden zijn een grote uitdaging voor deze mensen.

Servers in Restaurant en hotels
De taak van voedsel servers in kleine restaurants zou kunnen worden opgenomen in de laagste betaalde banen. In kleine restaurants, kunnen servers worden betaald in het bereik van USD 15.000 tot EUR 20.000 per jaar. Er zijn veel hotels en eetgelegenheden die servers te werven op een part-time basis. De salarissen voor servers deeltijds werken zijn zelfs minder dan hun collega’s die werken als een full-time medewerkers.

Bartender Helpers
Barman helpers, vallen ook in de klasse van de laagbetaalde banen. De salarissen voor deze barman helpers kunnen zijn in het bereik van USD 17.000 tot EUR 21.000 per jaar. Nogmaals, deze mensen zelden ontvangen aantrekkelijke stappen, bonussen en toelagen.

Counter Attendants
Counter aanwezigen zijn de mensen die aan de balie staan ​​in winkels en cafetaria’s. Ze zijn over het algemeen betaald op uurbasis. De salarissen voor deze teller verzorgers worden verondersteld om rond de USD 9 per uur.

Schoonmaaksters
De salarissen voor schoonmakers waren altijd al laag in alle delen van de wereld. Schoonmakers zijn de mensen die in dienst zijn voor het houden van de woon-of kantoorpand schoon. Gezien het harde werk betrokken zijn bij de taak, schoonmakers zijn vrij onderbetaald.

Bankbediende
Kassiers doen de belangrijke taak van het aanvaarden van geld van klanten in allerlei commerciële bedrijven zoals hotels, winkelcentra, winkels, warenhuizen, enz. Echter, volgens de salarisonderzoeken, de meeste van de kassiers worden betaald in het bereik van USD 17.000 tot EUR 19.500 per jaar, dat is te mager.

Dit waren enkele van de minst betaalde banen in de industrie. Door te kijken naar de statistieken van hoeveel mensen zijn werkzaam in deze beroepen, is het hoog tijd dat de overheid denkt van maatregelen om de salarissen van deze mensen te vergroten, om hen te helpen verheffen hun levensstandaard. Hier zou ik graag dit artikel te sluiten, in de hoop dat we binnenkort een aantal hervormingen voor de armen en behoeftige mensen te zien.

Alternatieve carrières voor Verpleegkundigen
Systems Analyst Job Description
Wat zijn de voordelen en nadelen van jobhoppen?
Autoverkoper Salaris
Hoge Salaris Carrière
Niet-onderwijzend Vacatures voor Leraren
Goed betaalde banen met geen Degree
Medische Carrière Lijst
Professional Organizer Salaris
Dermatologie als een Career
Elementary School Teacher Job Description

Leave a Reply