Senior Software Engineer Salaris

Een senior software engineer, zoals de naam al doet vermoeden, is iemand die een hogere functie in een branche. Hij is verantwoordelijk voor het krijgen door de applicatie-ontwikkeling van het bedrijf en is vereist voor het ontwerpen en software te creëren voor de organisatie. Als een hoge officier, hij heeft een breed scala aan verantwoordelijkheden die hij nodig heeft om mee te behandelen met het zijn die verantwoordelijk is voor een aantal junior of geassocieerde software engineers. De informatie-technologie-industrie is een goed betalende industrie en voor een post die is van zo’n hoge ranking, het salaris is ook vrij hoog.

Job omschrijving

De taken van een software engineer te voeren als volgt uit:
Het ontwerpen en ontwikkelen van de programmering systemen voor het bepalen van prestaties van het systeem.
Omgaan met bug reports.
Het vormen van de ontwikkeling van software programma’s om oplossingen voor de verwerking van informatie problemen te vinden.
Diagnose en probleemoplossing probleem programma’s en het vinden van oplossingen voor dergelijke programma’s.
Voortdurend analyseren oude programma’s, gooi ineffectief enen en formuleren betere en meer kosteneffectieve programma’s voor de winst.
Het documenteren van de code in de programma-ontwikkeling processen en noteer elke wijziging nodig is.
Zorg ervoor dat de logica, syntax correct zijn in alle nieuwe programma’s.
Het hoofd van de junior software engineers als er problemen zijn.

Gemiddelde Salaris Cijfers
Het gemiddelde salaris dat een senior software engineer verdient, valt in het bereik van USD 78.000 – USD 105.500. Dit salaris zal blijven toenemen verder voor het aantal jaren dat hij blijft werken. Een software engineer met een ervaring van 4 jaar zal verdienen tot USD 92.300. Terwijl een 10-jarige ervaring zal verdienen hem USD 110.000 en die van de meer dan 20 jaar zal verdienen USD 119.000.

Industry Factors
Er zijn verschillende bedrijven die software engineers inhuren, en te zijner tijd van de tijd, krijgen ze de hogere functies. De industrie die betaalt ze maximumbedragen van geld is de computer hardware en software-industrie (USD 106, 000). De andere industrieën die hen meer te betalen in vergelijking met andere industrieën zijn de luchtvaart-en defensie-industrie (USD 104.000), de gebruikte software bedrijven (USD 103.500), ontwikkeling van software bedrijven (USD 102.000) en andere financiële diensten (USD 100.400).

Plaats van Werkgelegenheid
De plaats van tewerkstelling speelt ook een belangrijke rol bij het bepalen van het salaris. Er werd gezien dat San Jose de maximale hoeveelheid geld besteed aan deze ingenieurs (ongeveer USD 121.500). Dit wordt op de voet gevolgd door San Francisco (USD 121.200), New York (USD 118.500), San Diego (USD 110.500), Seattle (USD 110.300), Boston (USD 108.000) en Chicago (USD 100.000).

Diploma’s
Een diploma in Bachelor of Science (Elektrotechniek) helpt om geld te verdienen een maximum van USD 111.500, dat is meer dan enige andere graad kunnen verdienen. Andere graden die helpt om een ​​hoge betaalt te verdienen zijn Master of Science (USD 108.160), Master of Computer Science (106.800) en Bachelor in de Informatica (USD 102.300).

PS – Houd er rekening mee dat deze cijfers zijn slechts een benadering bedrag. De uiteindelijke salaris wordt bepaald door het bedrijf aan de hand van haar beleid.

Nu dat je weet wat de senior software engineer salaris is uit en de industrieën die de maximale carrièremogelijkheden en loopbaanontwikkeling formaten leveren zijn, kunt u etsen van uw carrière dienovereenkomstig. All the best!

Senior Software Engineer Salaris
Investment Banking Interview Questions
Life Coach Salaris
Medische Examinator Salaris
Hoe kan ik Online Research Jobs zoeken
Beste Online Jobs voor Studenten
System Administrator Salaris
Job Description voor Executive Pastor
Beste Beroepen in het Medical Field
Interessante Carrière
Gemiddelde MBA startsalaris

Leave a Reply