Selling Yourself: Maar Echt waar!

Door: Ira Allen

Het komt niet als een openbaring voor de meeste dat het verkrijgen van de taak die u wilt vereist dat je iemand dat ze willen dat je dat werk te doen overtuigen. Maar wat precies, is de verkoop van jezelf in?

Nou, er zijn ongeveer een miljard boeken op de succesvolle banenjacht die er zijn (de meeste van hen, om wat voor reden ik niet helemaal, te koop in de boekhandel luchthaven-zijn mensen die reizen die veel meer kans om van baan te veranderen?). Maar dit is een kort artikel, en doet zich niet beloven dat u het succes dat je verdient. Ik bedoel, wie ben ik om te zeggen of je succes verdienen? Misschien heb je, misschien heb je niet. Ik ervoor dat de heck weet het niet.

Dus, wat ik wil hier aanbieden zijn enkele tips opgedaan, niet alleen vanuit mijn eigen zoeken naar een baan ervaring, maar ook uit coaching vele tientallen mensen op hun cv’s en sollicitatiebrieven. Ik denk dat wat iedereen die ik heb gewerkt met heeft geworsteld met de meeste-zo heb ik-is toon. Er is een goede reden voor: we schrijven naar en voor mensen die we niet kennen! Zo, de vragen, Is dit formele genoeg? Is dit te formeel? Moet ik deze eerste, of zou het beter zijn om te beginnen met dat? komen vaak voor (en goed) degenen.

Natuurlijk, er is geen vaste regel over hoe dingen of de juiste toon om (en op hun hoede voor hen die zeggen jullie dat er zijn, er is een goede kans dat ze hun persoonlijke ervaring te nemen en om te zetten in een universele principe-soms dat werkt wel, maar vaak is het niet), maar de daad van het stellen van dergelijke vragen is al een stap vooruit. Vanaf hier kun je je voorstellen de houding die waarschijnlijk de overhand bij het bedrijf waar je solliciteert: ze markeren hun toewijding aan klantenservice op de website? Zorg ervoor dat u er rekening mee in uw begeleidende brief dat dank-je brief van de dankbare cliënt waarvan de bejaarde moeder je geholpen lokaliseren-tijdens je lunchpauze (nou ja, alleen als dat echt gebeurd is).

Maar toen dat niet brengen het probleem van de toon. U denkt toch niet willen zeggen, een van de dingen die iedereen houdt zo ontzettend veel over mij is mijn voortdurende aandacht voor de behoeften van de klanten, zelfs ten koste van mijn eigen gezondheid en welzijn. Een klant schreef. . . Aan de andere kant, hoewel, er is zeker zoiets als te bescheiden, te zeggen in het interview, Wel, ik soort van werd bumming rond Afrika, terwijl het in feite je leren computervaardigheden aan kinderen op het platteland van Senegal (mensen eigenlijk doen deze dingen te zeggen).

Dus, dan, wat is de juiste toon aan te nemen? Nou, hier is het antwoord klinkt misschien een beetje tegenstrijdig. Omdat het niet, na dit alles, eigenlijk zoveel over je toon. Dat wil zeggen, met de nadruk op hoe kom je aan anderen, terwijl echt belangrijke-is secundair. Als u wilt dat om de juiste toon te slaan in uw sollicitatiebrief of sollicitatiegesprek, moet je al hebben verkocht jezelf aan jezelf. Dit is waar het hebben van ondersteunend vrienden om dingen door te spreken met komt meer dan een beetje handig zijn.

Om de voorbeelden die we hebben gewerkt met tot nu toe te nemen, moet je in staat zijn om te zien dat de tijd die u besteed het doen van hulpverlening in Senegal geholpen krijg je een beter gevoel niet alleen van de soorten van de dag-tot-dag strijd veel mensen gezicht, maar ook van het soort innovatieve oplossingen ze komen met-oplossingen waaruit u uiteindelijk leren veel. En dan je zou krijgen meer specifieke (en doet zorg ervoor dat om specifieke, niets overtuigt minder dan generieke, algemene uitspraken over jezelf en de wereld-soort zoals deze). Of, met het eerste voorbeeld, moet je zelf zien dat wat uw klanten waarderen is hun gevoel dat je echt reageren op hen, dat je niet alleen je werk doet, maar zijn eigenlijk interactie met hen. En dat je zo omdat je echt genieten van de mogelijkheid om mensen te helpen het leven een stuk aangenamer maken.

Wat ik hier suggereren, dan is dat je komt met een verhaal dat je ervaringen en je waarden verbindt met uw doelen, een verhaal om uit te leggen-en verkoop-zelf aan jezelf. Een waar gebeurd verhaal. Praat het door met een vriend, en dan pas gaan nadenken over hoe je jezelf te verkopen aan de mensen die gaan om u te huren. Als je kan eerlijk eerst zelf te verkopen aan uzelf na dat, het is slechts een kwestie van mechanica, van het uitzoeken hoe het afstemmen van uw verhaal van het zelf aan te passen met andere mensen de behoeften en verwachtingen. En, overigens, zal dit ook helpen voorkomen dat het aanvragen van een werk dat niet echt bij je passen, een van de grootste redenen voor de afwijzing brieven! Een sterke, realistische verhaal van zelf geeft je de basis voor een succesvolle aanvraag voor een baan die echt past. Daarna het aantal factoren u redelijkerwijs controle wordt veel kleiner. . .

Medische Jobs zonder diploma
Chirurg Salaris door Specialty
Best betaalde banen voor vrouwen
Creatieve Werken die goed betalen
Research Assistant Job Description
Beste Undergraduate Technische Scholen
Top Betalen Medische Carrière
Vacatures werken met kinderen met autisme
Software Developer Salaris
Commercial Pilot Salaris
Gemiddelde salaris in de VS

Leave a Reply