Seismoloog Salaris,

Seismologie is de studie van de aarde met behulp van geavanceerde geofysische instrumenten om de activiteit van aardbevingen en seismische golven te controleren. De seismoloog salaris is heel lucratief zijn gezien het feit dat een aantal van hen meer dan 100.000 verdienen per jaar.

Als u zich afvraagt wat is een seismoloog, goed in tegenstelling tot wat vaak gedacht seismoloog kan niet voorspellen aardbevingen, bestuderen zij de vorming en verspreiding van seismische golven in geologische materialen. De wetenschap van de seismologie is aanzienlijk nieuw met de technologie die wordt gebruikt om seismische activiteit die teruggaat tot slechts 100 jaar te controleren. Het is een zeer interessant gebied van werk als zij voeren gecontroleerde explosies aan de geluidsgolven in de geologische materialen te controleren. Seismologie is een tak van geofysica en mensen die willen hun carrière te maken in dit beroep nodig hebt om goede wiskundige en analytische vaardigheden hebben als de job gaat vooral over de interpretatie van metingen en wetenschappelijke gegevens.

Job omschrijving

Het salaris fluctueert en heeft een breed assortiment, afhankelijk van de positie die ze werken en de werkervaring die ze hebben. Op het entry-level, een Bachelor’s degree in geologie is voldoende, maar voor hoge verantwoordelijkheid en goed betaalde banen een Master’s degree is vereist. Voor de meeste onderzoek en onderwijs posities een Ph D. vereist. Een seismoloog taak zal leiden tot de volgende:
Studie seismische gegevens met behulp van geofysische instrumenten zoals de schaal van Richter.
Voeren experimenten om geluidsgolven in het aardoppervlak te bestuderen.
Verzamel gegevens over de geologische bewegingen.
Gebruik explosieven en andere instrumenten om schokgolven sturen in de aarde voor informatie over rotsformaties.
Interpreteren van gegevens een aardbeving fouten en aarde bewegingen vinden.
Behoud kaarten en gegevens met betrekking tot hoog risico gebieden voor aardbevingen.
Bewaken van de stress en beweging van de aarde tijdens en na de aardbeving.

Salaris

Het gemiddelde salaris over een breed scala het kan overal jaarlijks tussen EUR 32.000 tot EUR 108.000. De meeste seismoloog krijgen overheidsbanen en sommige zijn ingehuurd door gas-en oliemaatschappijen op lucratieve posities. Volgens het Bureau of Labor Statistics, seismoloog werken voor de provinciale overheid te verdienen ongeveer USD 57.000 per jaar. Het salaris van seismoloog hangt ook af van de werkgever en een goed voorbeeld hiervan is dat de technische adviezen seismoloog betalen ongeveer USD 62.000.

De meeste salarisschalen voor banen zijn afhankelijk van de kandidaten educatieve kwalificatie en ervaring in het veld. Seismologie is een onderdeel van aardwetenschappen en vele seismoloog hebben een doctoraat die hen in staat stelt om zich te hoge salarissen. Oliemaatschappijen moeten seismoloog om hen informatie over rotsformaties en de mogelijkheid van het vinden van oliereserves. Het jaarsalaris van de seismologen werken voor oliemaatschappijen ligt rond de USD 125.000.

Federale overheden ook huren seismoloog aan de aarde bewegingen met betrekking tot aardbevingen en natuurlijke hulpbronnen te bestuderen. Het salaris van seismoloog met de federale overheid bedraagt ongeveer USD 91.000 per jaar. Andere wegen van werkgelegenheid voor seismoloog zijn bouw-en architectenbureaus, die zij nodig seismoloog aan informatie met betrekking tot de veiligheid en duurzaamheid van de bouwplaats te geven. Het salaris met deze bedrijven op een gemiddelde ligt rond de USD 66.000 per jaar.

Mijnbouwbedrijven ook eisen dat de diensten van gekwalificeerde seismoloog die nauwkeurig kan interpreteren van gegevens van seismografen om informatie over de aard van de rotsformatie op de mijnsite te geven. Mijnbouw bedrijven betalen ongeveer USD 80.000 per jaar aan seismologen. De seismologen soms moeten lange uren te werken en hun weekend opofferen om onderzoeken uit te voeren, dit staat echt in bijna alle werkgevers.

Het gemiddelde salaris is vergelijkbaar met andere beroepen in de geowetenschappen paraplu als hydrologen en geofysici. De baan vooruitzichten voor dit beroep voor de komende jaren is goed met de groei naar verwachting meer dan gemiddeld.

System Administrator Job Description
Chief Information Officer Job Description
Programmeur Analist Salaris
Web Developer Job Description
Online Jobs Zonder Investering
CIO Salaris
Belang van College Onderwijs
Archivaris Salaris
Jobs die goed betalen
Gemiddelde Amerikaanse Inkomen
Becoming een notaris

Leave a Reply