School Technician Job Description

Scholen te stimuleren en te bevorderen jonge geesten te ontwikkelen tot een gezonde en intelligente mensen. Scholen zijn geworden zoals een aangeboren deel van onze cultuur en samenleving dat de hele draad van sociale weefsel uit elkaar worden gescheurd, zonder dat de basiselementen van scholing en onderwijs. Werken in een dynamische omgeving van een school zou kunnen zijn intrigerend en uitdagend. Er zijn niet veel mensen die kunnen dit aas te nemen, want het vereist hard werken en vasthoudendheid in oog alledaagse en autoritaire schoolsysteem.

Afgezien van studenten, docenten, medewerkers en bestuursleden, scholen vormen ook belangrijke leden als technicus. Een technicus kan van gevarieerde kaliber en verschillende functieprofielen, volgens zijn / haar vakgebied. Voor het werken in scholen, is verplicht gesteld voor iedereen, van leraren tot conciërges op blanco strafblad strafrechtelijk te hebben. De verschillende schooltypen technici worden hieronder toegelicht.

Office Technician
Het belangrijkste doel van deze taak is het secretariële back-up te bieden aan het personeel van de school. Een kantoor technicus werkt voornamelijk ter ondersteuning van HR-gerelateerde functies. Administratieve functies zoals het opstellen van verslagen, het coördineren met de school het personeel samen met de evaluatie of het onderhoud van de dagelijkse activiteiten zijn het belangrijkste deel van deze baan.

Vaardigheden die nodig zijn: De kandidaat moet bedreven zijn in elementaire rekenkundige vaardigheden. Logisch en analytisch vermogen moet een sterk punt in haar vaardigheden. Kennis met betrekking tot het beleid en de procedures met betrekking tot de infrastructuur van scholen en schoolbesturen wordt verwacht. Multitasking en mensen vaardigheden is een extra voordeel op dit gebied. Minimum IT-vaardigheden is verplicht voor een kantoor technicus in een school.
Kwalificatie: Een middelbare school diploma of een vergelijkbare mate is de vereiste startkwalificatie.
Ervaring: Het is moeilijk voor de nieuwkomers te komen in dit gebied, hoewel sommige school verhogen hun alumnae. Ervaring op dit gebied wordt verwacht door de werkgevers en dus werkervaring op dit gebied telt.
Salaris: 40.000 tot 50.000 USD per jaar

Sport Technician
Gym technicus of sport assistenten zijn ook gecategoriseerd onder dit gebied. Sport technicus werk is vol van strenge discipline en druk. Een sport technicus nodig heeft om een ​​persoon van bewonderenswaardige persoonlijkheid zijn, aangezien ze moet niet alleen fysiek trainen van de studenten, maar ook scherpen hun vaardigheden en talenten. Dus ze moet letten en betrouwbaar te kunnen in nauwe kwartalen werken met kinderen en adolescenten.

Vaardigheden die nodig zijn: Ze moeten worden bedreven in verschillende sporten en spelletjes. Fysieke training moet haar forte zijn. Andere benodigde vaardigheden zijn minzame aard en onbetwistbare persona. Ze moet geven training aan studenten over eerste hulp maatregelen en veiligheid.
Kwalificatie: Een zekere mate in sport gerelateerde gebied als fysieke training, sport onderwijs, sport psychologie, sport studies of coaching, enz. de voorkeur. Eerste hulp training is een must.
Ervaring: Een eerdere werkervaring in hetzelfde gebied is wenselijk. Een persoon met een goede coaching of sporten record kan ook gehuurd worden voor deze functie.
Salaris: 40.000 tot 50.000 USD per jaar

Laboratorium Technician
Laborant heeft de taak te assisteren docenten. Haar prioriteit moet het onderhoud en de instandhouding van het laboratorium zijn. Inventarisatie updates en supply management is de belangrijkste taak in een lab. Ze heeft om te helpen de docenten en studenten in experimenten en lab tests.

Vaardigheden die nodig zijn: Kennis van chemische en gevaarlijke stoffen is noodzakelijk in deze functie. De kandidaat is verplicht zich goed bewust zijn van de standaard veiligheidsnormen met betrekking tot chemicaliën en gevaarlijke stoffen.
Kwalificatie: Een universitaire graad in de wetenschap gebied is een must. Voor chemisch laboratorium, is kennis over chemische stoffen en chemische verschijnselen nodig is, dus een graad in de chemische wetenschap wenselijk is.
Ervaring: Ervaren personeel hebben de voorkeur, hoewel, zelfs nieuwkomers op dit gebied zijn ook welkom.
Salaris: 50.000 tot 60.000 USD per jaar

Bibliotheek Technician
Door een toename in elektronische boeken en data, onderhoud van bibliotheek en opslag van boeken niet langer onemanshow. Bibliothecarissen hebben vaak behoefte aan de steun van een technicus om de steeds toenemende database van bibliotheken te behandelen. Deze job kan leuk zijn voor een boek-liefhebbende nerd, want ze kunnen de meeste van haar tijd door te brengen in haar favoriete den.

Vereiste vaardigheden: Bibliotheek vereist een liefhebber van boeken en lezen. Bovendien moet ze proberen te lezen gewoonte te prenten in de kinderen. Onderhoud en updating van logs en records zijn primaire verantwoordelijkheid van een bibliotheek technicus. Ze moet handig zijn in het dragen en optillen van boeken ook.
Kwalificatie: Kennis over online bibliotheken en bibliotheek automatiseringssysteem is een zeer aan te bevelen. Elke school kan zijn eigen software om te gaan met de bibliotheek voorraad dus voldoende kennis met betrekking tot verschillende soorten software op dit gebied is gewenst. Een zekere mate in de bibliotheek van het management zou ook werken voor een school bibliotheek.
Ervaring: Eerdere ervaring heeft de voorkeur, maar niet verplicht.
Salaris: 45.000 tot 55.000 USD per jaar

Meestal wordt opleiding on the job veld zelf. Echter, er zijn veel cursussen en die geven bevoegde scholing over gezondheid en veiligheid. Een technicus werken in een lab moet beschermende kleding te dragen tijdens het werken met chemicaliën. Over het geheel genomen is de technicus zal naar verwachting een wetenschappelijke achtergrond hebben of goed in wiskunde te zijn, en methodisch te werk als met precisie. Het functieprofiel van een school technicus is gevarieerd en vertrouwt op het gebied van expertise. Ook haar salaris ook afhankelijk van de afdeling waarin ze zich bevindt Hoewel het salaris is niet veel, maar er zijn tal van carrièremogelijkheden en groei van de werkgelegenheid op dit gebied. Vandaar, het is een verstandige carrière keuze.

Top Betalen Medische Carrière
Opdrachten die betalen meer dan 100K
Doelstellingen van de Carrière: Voorbeelden van Doelstellingen van de Carrière
Hoe te Jaarsalaris converteren naar uurloon
IT Technician Salaris
Stappen om leraar te worden
Investment Banking Interview Questions
Adjunct Professor Salaris
Hoe maak je een spion te worden
Top betaalde banen
Universitair docent Salaris

Leave a Reply