School Teacher Salaris

Ik hou van mijn werk en ik heb een leraar niet worden net voor het witwassen van geld. Maar ik zou graag meer over scholen in Massachusetts, waar het salaris van een leraar op school varieert tussen de US $ 70.000 en US 80.000 dollar te leren kennen. Ik heb les voor 7 jaar en ik heb niet in staat geweest om in de buurt van dat bedrag te maken. Hoewel ik ben voorzien van diverse andere voordelen zoals reiskosten, elektriciteitsrekening, enz. Ik ben tevreden met mijn beroep, maar zou graag mijn loonperspectieven te verhogen. ~ Bill, een middelbare school leraar, Massachusetts.

Onlangs was er een intensief debat met een van mijn kennissen die in Texas verblijven over het inkomen bereik van middelbare school leraren. Omdat we allebei blijven in verschillende staten, is het verdienen gebonden aan verschillen als gevolg van verschillende factoren. Een aantal van voor de hand liggende redenen zijn de kosten van levensonderhoud, reiskosten woon-werkverkeer en nog veel meer soortgelijke factoren. Wat men betaalt in Californië of New York kan meer dan dat in Houston of Texas. Mijn kennis was niet in staat om te begrijpen dat het salaris varieert voor elke staat en stad.~ Bob, middelbare school leraar, Californië

Het lezen van de beoordelingen van de twee leraren moeten hebben gegeven u een inzicht in de fijne kneepjes van het inkomen van de leraar. Er zijn verschillende dimensies van de inkomsten en bovendien geldelijke voordelen, veel leraren zijn meer tevreden met de vreugde van het werken met studenten en hen te helpen hun leven te maken verrijkend. Voor sommige, voldoening in het werk is de prioriteit en voor sommige, een evenwicht van fatsoenlijk loon en de liefde van het werk staat bovenaan de prioriteitenlijst.

Gemiddeld salaris
Nadat u beantwoordt de vraag, ‘waarom wil ik een leraar’, kunt u zich richten je onderzoek op de school lerarensalarissen. De inkomsten potentieel voor degenen die een werkervaring van minder dan een jaar is ongeveer tussen de US $ 30.000 tot US $ 41.000. Voor docenten met werkervaring van ongeveer een tot vier jaar, het salaris ligt tussen US $ 33.000 bij US $ 45.000. De schoolleraar gemiddelde salaris voor degenen die zijn voor het werken in de buurt ongeveer 4-9 jaar is tussen de US $ 40.000 tot US $ 55.000. Met de verdere ontwikkelingen in deze carrière, kan de secundaire leraar salaris oplopen tot US $ 75.000.

De laatste tijd zijn er diverse onderhandelingen voor de vraag naar een betere beloning pakketten. Sinds leraren, net als elke andere beroepsgroep, verwachten fatsoenlijk loonschalen, zien we de gebruikelijke strijd tussen vakbonden van de leraar en deelstaatregeringen. Over het algemeen zijn leraar salarisonderhandelingen gebaseerd op het uitgangspunt van de verwachtingen leraar, de motivatie en het respect dat hen helpt bij onderhandelingen goed salaris deals. Enkele andere factoren, zoals de werkomgeving en groeimogelijkheden zijn zeer belangrijk voor de professionele succes van de leraren.

Enkele andere parameters die het salaris van leraren beïnvloeden, is de locatie van de baan en het type school een leert. De steden waar de kosten van levensonderhoud is zeer hoog algemeen geven hogere salarissen aan hun leerkrachten. Het inkomen van een middelbare school leraar kan oplopen tot US $ 70.000 en naast het salaris, diverse scholen die hoog op de fondsen, ter compensatie en voordelen van reiskostenvergoeding, ziektekostenverzekering, leraar pensioenen en feestdagen. Echter, deze voordelen verschillen drastisch voor elke staat en volgens de regels van de school.

Hoewel, het is een feit dat leraren niet kunnen zeer rijk als gevolg van hun roeping, het is ook even waar dat zij niet zullen eindigen zonder enige geldelijke voordelen. De salarisschalen van leraren zijn fatsoenlijk en met de toenemende carrièremogelijkheden in het onderwijs banen, salarissen zijn gebonden aan bevoegd met de groeiende economische scenario. En naast de mogelijkheden in de winst, de beloningen van het zijn betrokken bij de kinderen en hen helpen in hun groei zijn bevredigend. Dus als je wilt dit veld in te voeren en maken een grondige onderzoek naar de verschillende aspecten van het inkomen van de verschillende steden en districten, en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat je houdt wat je doet!

Software Engineer Salaris
Conciërge Job Description
Recessie Proof Carrière
Goed betaalde banen met geen Degree
Werken die goed betalen met weinig scholing
911 Operator Job Description
Overseas Jobs voor Amerikanen
College Professor Salaris
Verschillende Carrière in Fashion
Top 10 best betalende Jobs
Federal Employees Retirement System

Leave a Reply