School Bus Driver Salaris

School buschauffeurs bezit zijn van een verantwoordelijke positie voor het vervoer van leerlingen van en naar school, veilig. Iedereen bereid om ofwel te werken als een part-time of full-time school bus driver kan gaan door dit artikel dat de verschillende facetten van hun salaris bespreekt. Sommige advertenties vaak gezien in kranten zijn verder vermeld.

We zijn op zoek voor school buschauffeurs met een ervaring van ongeveer 5 jaar en moet meer zijn dan 25 jaar. Een diploma / graad houder met enige werkervaring de voorkeur. Het salaris zal zijn op gelijke voet met de industrie niveaus en zal tussen de USD 10 – USD 12 per uur ~ XYZ uitzendbureaus, Massachusetts.

Gezocht schoolbus chauffeurs die zijn flexibel te werken tussen 9 uur tot 5 uur. De school biedt eenvoudige accommodatie en eten tijdens de werkuren. De kandidaat zal worden voorzien van training, als hij een frisser. We hebben dringend behoefte aan buschauffeurs! Het salaris zal tussen de USD 10 tot USD 15 per uur. Contactgegevens (telefoonnummer / e-mail) ~ ABC Scholen, Californië

Als we het soortgelijke andere schoolbus chauffeur vacatures, vinden we dat de school buschauffeur salarissen zijn afhankelijk van verschillende factoren.

Job Taken
Een schoolbus bestuurder moet kennen alle noodzakelijke vaardigheden van het rijden, en de rijveiligheid technieken. Gewicht van de verpakking die verantwoordelijk is voor het waarborgen van de goede werking van de bus, zodat er geen probleem is, terwijl woon-werkverkeer. Inspectie van de bus-, olie-, veiligheids-normen en de beschikbaarheid van water wordt uitgevoerd door een groot aantal buschauffeurs. Being waakzaam en actief is een belangrijke eis in de persoonlijkheid van de school buschauffeurs.

Salaris voor School Bus Driver

De school buschauffeur salarissen voor bestuurders met een ervaring van minder dan een jaar is tussen de US $ 10 tot US $ 14 per uur. Voor buschauffeurs met een werkervaring tussen de een tot vier jaar, het salaris varieert tussen de US $ 11 tot US $ 25 per uur. De salarissen van de bestuurders met werkervaring van ongeveer een decennium is tussen de US $ 12 tot US $ 17 per uur. Het salaris ligt tussen US $ 30.000 tot US $ 40.000. Een bestuurder onderwijs is essentieel om de noodzakelijke vaardigheden van het rijden en de veiligheid te geven. De school buschauffeurs hebben behoefte aan een commerciële rijbewijs (CDL) die moet worden aangevuld met een S goedkeuring. De S goedkeuring is een speciale voorwaarde dat de verschillende facetten van de bus rijden analyseert. Een besef over een aantal van de belangrijke gebieden zoals personenauto laden / lossen, nood evacuatie technieken en veiligheid opties zijn ook in aanmerking genomen voor het bepalen van het salaris. In sommige scholen, afhankelijk van verschillende factoren, zijn de buschauffeurs voorzien van extra compensatie op een maandelijkse basis. Frequente discussies vinden plaats tussen de school buschauffeurs vereniging van verschillende scholen en de schoolleiding over het verhogen van het salaris. De buschauffeur salaris hangt ook af van factoren zoals werkervaring, rijden locatie, lengte van de route, etc.

Buschauffeurs vereisen veel geduld, omdat ze te maken hebben met verschillende soorten studenten en kinderen. Terwijl die verantwoordelijk is voor de veiligheid van de honderden kinderen is een uitdaging, het leuke is geassocieerd te worden met verse en enthousiaste geesten! Het salaris stijgt met werkervaring en iedereen met belangstelling voor dit gebied moeten inspanningen leveren om deze job te streven.

Online Jobs voor 16-jarigen
Carrière Werken met autistische kinderen
CTO Job Description
Wildlife Rehabilitator Salaris
Beste Carrière voor 2012
Top Loopbaan bij een Associates Degree
Aptitude Tests
Kindergarten Teacher Salaris
Elementary School Teacher Job Description
Vacatures in Investment Banking
High Income Vacatures

Leave a Reply