Reumatoloog Salaris

Een reumatoloog is een medische arts, die gespecialiseerd is in de behandeling van het bewegingsapparaat en de reumatische aandoeningen. Alle soorten gewrichtspijn, sportblessures, artritis, fibromyalgie, spieraandoeningen en andere auto-immuunziekten onder reumatologie. Zowel niet-chirurgische en chirurgische methoden worden toegepast voor de bestrijding van reumatische aandoeningen. Reumatologen kan werken in prive-klinieken, onderzoekscentra en overheidsdiensten ziekenhuizen, afhankelijk van welke het gemiddelde salaris varieert. Meer informatie over en ‘wat is het salaris van een reumatoloog’ worden besproken in de volgende paragrafen. ‘Hoe een reumatoloog worden’

Carrière in Reumatologie

Becoming een medisch specialist in reumatologie vereist een grondige kennis van de menselijke anatomie en skelet details. Als je een passie voor het bestuderen van deze aspecten en de toepassing daarvan praktisch in therapeutische interventie, dan is een carrière in de reumatologie kan worden perfect voor je. Met het oog op een reumatoloog te worden, moet je de wetenschap te nemen als je specialisatie op de middelbare school en dan, uw undergraduate voltooien in Pre-Med veld. Je moet ook het Medical College Admissions Test of MCAT te nemen. Goede cijfers en een hoge MCAT scores zijn noodzakelijk om de toelating in een erkende medische school te krijgen.

Bepaal welke specialisatie je wilt, of pediatrie of interne geneeskunde. De voormalige deals met de behandeling van kinderen, terwijl de laatstgenoemde specialisatie gaat over de diagnose en behandeling van volwassenen. Meerderheid van de artsen nemen interne geneeskunde. Echter, de keuze is aan jou. Hebben gedaan een residency, kunt u een fellowship programma aan te sluiten voor 2-4 jaar, waar u de gelegenheid om specifieke therapeutische aspecten van toepassing zijn op reumatologie leren te krijgen. Ook kunt u het nemen van nog eens twee jaar praktijk voor het leren van andere specialiteiten. Laatste maar niet de minste, kun je certificering examens in de reumatologie en ook, je specialisatie. Dit is hoe kunt u een gecertificeerde reumatoloog.

Salaris van een reumatoloog

Zoals we allemaal weten, medische professionals zijn de best betaalde in de Verenigde Staten. Net als bij andere medische banen, een reumatoloog salaris is indrukwekkend met een zes figured jaarlijkse pakket. Volgens het salaris schat uitgebracht in 2009, was de mediane salaris voor reumatologen was USD 119.000 tot USD 167.000. Dit is slechts een schatting, terwijl de meeste reumatologie specialisten verdienen ongeveer tussen de USD 175.000 tot USD 180.000. Coming to een pediatrische reumatoloog, de verwachte jaarlijkse pakket is USD 155.202. Toch artsen die zich bezighouden met neonatologie hebben een hogere salarisschaal dan die werken aan pediatrische intensive care unit.

De feitelijke informatie over ‘hoeveel kost een reumatoloog maken’ hangt af van verschillende factoren. Om er een paar, de geografische ligging, onderwijs achtergrond en certificering, de grootte van de organisatie te vermelden, logingegevens van uw medewerkers en de relatieve ervaring zijn enkele van de aspecten die voor het bepalen van een reumatoloog het salaris. Bijvoorbeeld, een reumatoloog die 3 jaar of meer ervaring kunt verdienen tot USD 229.000, terwijl die met meer dan 5 jaar ervaring kan een jaarlijkse pakket van ongeveer USD 378.000 hebben. Op deze manier, de verwachte salarispakket is sterk afhankelijk van specialisatie en ervaring.

Een carrière in de reumatologie heeft goede vooruitzichten voor de toekomst. Om succesvol te zijn op het gebied van reumatologie, blijf bijgewerkt met nieuwe bevindingen en behandeling interventies met betrekking tot dit medisch gebied. U kunt kiezen voor een carrière in het onderwijs als hoogleraar in de medische school, of te behandelen patiënten in ziekenhuizen. Van deze twee opties, het krijgen van werkzaam als intensivist of pediatrische reumatoloog is een grotere uitdaging. Het jaarinkomen is ook meer dan degenen die kiezen voor een carrière in het onderwijs reumatologie. Er is geen twijfel dat de gemiddelde salaris van een reumatoloog zal gaan op het vergroten met het passeren van de tijd.

Verschillende banen in de Medical Field
High Income Vacatures
Top Liberal Arts Colleges
Hoe een Endodontist Word
Wat Job is geschikt voor Quiz Me
Receptioniste Job Description
Chemicus Salaris
Lijst van Carrière in de geneeskunde
Slechtste betaalde banen
Mail Carrier Salaris
Elementary School Teacher

Leave a Reply