Respiratory Therapist Lonen

Medische industrie in de Verenigde Staten is zeker op een stijging. Dit komt omdat de behoefte aan kwalitatief goede gezondheidszorg is stijgt met de dag. Vandaag, met de deugd van de ontwikkeling in de medische wetenschap en technologie, heeft deze industrie getuige geweest van verschillende soorten geallieerde banen en medische banen direct gerelateerd aan de patiëntenzorg en operaties. Ademhalingstherapeut is een dergelijke taak, die niet alleen fatsoenlijk betalen, maar heeft ook een grote ruimte voor ontwikkeling en groei.

Nu, wat bedoel je met een respiratoire therapeut? Nou, mensen die werken op het gebied van het verstrekken van behandelingen aan patiënten die lijden aan ademhalings-of cardiopulmonaire aandoeningen genoemd als respiratoire therapeuten. Maar, de belangrijkste vraag jonge aspiranten geconfronteerd wordt, hoeveel heb respiratoire therapeuten verdienen? Het salaris is afhankelijk van vele factoren. Als u doorgaat, krijg je van de luchtwegen therapeut salaris te leren kennen en ook een idee krijgen van de factoren die ermee verbonden zijn. Maar laten we weten over de functiebeschrijving en pedagogische vereisten van respiratoire therapeut, voordat u naar het salaris deel!

Respiratory Therapist Job Description

We hebben al gezien de definitie van respiratoire therapeut. Echter, de definitie zelf geen betrekking op de gehele omvang van het werk, want er zijn tal van andere taken en verantwoordelijkheden die een respiratoire therapeut moet doen. De volgende tekst werft een aantal van deze taken en plichten.

De kern taak van respiratoire therapeuten betreft, het behandelen van patiënten van alle leeftijden ontmoeten ademhalingsproblemen, longziekten, enz.
Het verstrekken van informatie en het voorstellen van preventieve maatregelen tegen ademhalingsproblemen.
Het voorschrijven van oefeningen om de activiteit van de ademhaling te verbeteren.
Het uitvoeren van diagnostische tests en ook het uitvoeren van lichamelijk onderzoek om het probleem te identificeren.
Behoud medische gegevens met betrekking tot de zorg voor de patiënt en de geschiedenis en het coördineren met artsen van andere afdelingen te weten over patiëntgegevens.
Operating apparatuur, zoals ventilatoren en maskers en ook zorgen voor hun onderhoud en verzorging.
Het uitvoeren van administratieve taken, zoals de aankoop van extra apparatuur en medische voorraden voor de afdeling en ook het beheer van de dag-tot-dag schema en patiënt afspraken.

Respiratory Therapist Opleidingseisen

Ademhalingstherapeut is de taak van een zeer gespecialiseerde job en vereist daarom gedetailleerde opleiding van alle aspecten die verband houden het. Om een ​​gecertificeerde respiratoire therapeut, is het noodzakelijk om een ​​middelbare school afstuderen certificaat te verkrijgen, met onderwerpen als wetenschap en wiskunde. Verder moet je ofwel kiezen voor een 2 jaar associate degree of een 4 jaar bachelor’s degree in ademtherapie. Beide opleidingen worden beheerst door de Nationale Raad voor Respiratory Care (NBRC). Passeren van de primaire certificering onderzoek moet een Certified ademtherapeut (CRT) worden. Dit examen wordt gevolgd door een andere op een schriftelijke registratie te verkrijgen. Voorts moet de klinische stimulatie examen duidelijk. Beide onderzoeken nodig om een ​​geregistreerde ademtherapeut (RRT) worden. Op steeds een RRT, kunt u kiezen voor speciale opleidingsprogramma’s van de luchtwegen zorg.

Geregistreerd Respiratory Therapeut Lonen

Geregistreerd ademhalingstherapeut salaris hangt eigenlijk af van de grootte van de organisatie en ook de educatieve kwalificaties. Echter, de ervaring speelt ook een belangrijke rol in het bepalen van je salaris. Op een gemiddelde, ademhalingstherapeut verdienen rond de $ 40000 – 43000 dollar. Volgens sommige vitale statistieken, de hoogste 10 procent van de respiratoire therapeuten verdiende meer dan $ 55000, terwijl de laagste 10 procent verdiende ongeveer $ 30000 per jaar. Ademhalingstherapeut banen is misschien niet een van de hoogste betaalde banen, maar te kijken naar de enorme carrièremogelijkheden in de nabije toekomst, kan men zeker denken te gaan voor een carrière als een respiratoire therapeut.

Vergeet niet, kan je niet krijgen hoog betaalde banen in de eerste dagen van je carrière. Maar met kennis, ervaring en prestaties en vooral ‘patiënt vertrouwen’, kunt u enorm groeien en tegelijkertijd verdienen veel.

Goede Werken Zonder een College Degree
Network Administrator Job Description
Best Jobs voor een carrière te veranderen
Hoe kan ik een baan te verliezen in 10 dagen
Top betaalde banen en Carrière
Adjunct Professor Salaris
Plaatsen die huren
Veelbelovende werk in de gezondheidszorg
Benoeming Setter Job Description
Loan Officer Salaris
Medische Examinator Salaris

Leave a Reply