Respiratory Therapist Job Description

Als gevolg van de toename van het aantal gezondheidsproblemen, gezondheidszorg eenheden in de Verenigde Staten zijn altijd in de vraag van de medische professionals die hulp te bieden aan de senior artsen en ook zorgen voor een goede zorg voor de patiënt. Respiratoire therapie is een groeiende veld en medische banen op dit gebied zijn er zeker van om heldere loopbaanperspectieven voor de jonge aspiranten aan te bieden.

Job omschrijving
Een respiratoire therapeut is verantwoordelijk voor de zorg, evaluatie en het testen van de patiënten die lijden aan complicaties gerelateerd aan het ademhalingssysteem. Hij beoefent onder de bekwame leiding van deskundige artsen en zorgt ervoor dat alle respiratoire zorg, vanaf de diagnose tot therapeutische behandeling goed is uitgevoerd. Hij kan vaak raadplegen artsen en aanverwante artsen over de holistische gezondheid van de patiënt en wijzig de patiëntenzorg plannen volgens de behoeften. Hij behandelt ook patiënten van alle leeftijden, van baby’s tot oude ouderen. Prematuren, van wie de longen niet goed ontwikkeld, en oudere mensen met zieke harten, vereisen bijzondere aandacht van de luchtwegen therapeuten. Hij geeft verder een tijdelijke verlichting aan patiënten van astma en helpt ook patiënten van een hartaanval, hart-beroerte en hartfalen.

Een onderzoek therapeut wordt verwacht dat verschillende tests om de complicaties van de patiënten te bepalen. Zo controleert hij de patiënt ademend vermogen en de concentratie van zuurstof in het bloed. De pH van het bloed wordt gemeten om de alkaliteit of zuurgraad controleren. Zijn taak omvat ook het testen van de longcapaciteit van de patiënt. De patiënten zijn voorzien van instrumenten en ze worden gevraagd om in te blazen die instrumenten. Hij registreert ook het volume niveaus van zuurstof ingeademd en uitgeademd door de patiënten. Na doorgemeten hij vergeleken door te kijken naar de leeftijd, geslacht, lengte en gewicht van de patiënt. Dit helpt hem om de problemen van long deficiëntie begrijpen patiënten.

Bovendien analyseert hij ook bloedmonsters van patiënten in het bloed gasanalysator en controleert de concentraties van zuurstof en koolstofdioxide in het bloed. In dit medische dossier aldus verkregen, worden ingediend als rapporteert aan de senior artsen die voorschrijven van de behandelingen. De technische aspecten van deze opdracht niet meer verwijderen van slijm uit de longen van de patiënt, door het uitvoeren van fysiotherapie voor de borst. In longfysiotherapie, hij moet de patiënt in een positie die het gemakkelijker afvoeren van het slijm uit de longen zorgt. Dan, hij trilt de ribbenkast van de patiënt en tikt de borst om het slijm te verwijderen uit de longen. Zodra het slijm wordt verlaagd of volledig verwijderd uit de longen van de patiënt vindt het makkelijker ademen. Naast al deze taken, is hij ook verondersteld om het bewustzijn van ventilator gebruik te verspreiden, onder de families van de patiënten. Mocht het nodig zijn, dan kan hij een bezoek patiënt thuis aan de netheid van de woonomgeving te controleren en de families te instrueren om verschillende maatregelen van hygiëne vast te stellen.

Educatieve Eisen en Salaris
De eerste stappen om een ​​respiratoire therapeut te worden is om een ​​middelbare school diploma in onderwerpen met betrekking tot wetenschap en wiskunde. Verder, een twee jaar associate degree opleiding of een 4 jaar afstuderen graad in ademtherapie beheerst door Nationale Raad voor Respiratory Care (NBRC) is essentieel om het onderzoek therapeut te worden. Na het passeren van de primaire en schriftelijk examen kan men overgaan tot Certified Research Therapeut en Registered Research Therapeut respectievelijk te worden. Het onderzoek therapeut salaris ligt tussen USD 40.000 – USD 43.000.

Onderzoek therapeut banen zijn uitstekend ziekenhuis banen die kunnen leiden tot grote carrièremogelijkheden voor jonge studenten. Het zien van de vooruitzichten van groei op dit gebied, kan men zeker kiezen voor de carrière van onderzoek therapeut. Deze baan is zeker om u voldoening in het werk en innerlijk geluk, door anderen te helpen om te herstellen van ziekten.

Benoeming Setter Job Description
Snelst groeiende Carrière 2012
CV schrijftips voor het Bank-Jobs
Creatieve Werken die goed betalen
Interessante jobs die goed betalen
Tips over hoe je een College Grant Get
Werk in Community Development
Application Manager Job Description
Interview Follow-up E-mail
Beste Steden voor Young Professionals
Job Interview Voorbereiding Tips

Leave a Reply