Reden voor Leaving Huidige vacatures

Toen we kinderen waren, konden we niet wachten om zo te groeien dat we konden gaan werken en geld verdienen niet en vraag om eventuele toeslagen. We vonden dit in het bijzonder wanneer onze vergoedingen werden verlaagd of geannuleerd als gevolg van een aantal redenen. Hoe dan ook, nu we ons geland met een baan, we kunnen niet wachten om greep van een ander te krijgen. We hebben altijd het gevoel dat onze vriend een beter betaalde baan heeft en dit drijft ons om te veranderen onze banen. Welke andere reden voor het verlaten van de huidige job kan je bedenken?

Eerder als mensen hun opleiding afgerond, namen zij banen in bedrijven en de meeste van hen afscheid heeft genomen van hetzelfde bedrijf. Ze zelden veranderd hun baan omdat het niet werd beschouwd als een gezonde gewoonte om banen te verlaten op verschillende tijdstippen. Zij voegden zich bij een bepaalde aanwijzing, geleidelijk de beklimming van de corporate ladder over een aantal jaren. Huidige trend echter drastisch anders. We zoeken naar vacatures om de twee of drie jaar. Dit wordt ook aanvaard door de bedrijven en veel wordt gezegd dat de beroemde lijn citeren, Er is veel personeelsverloop in onze branche. Met deze zakelijke mentaliteit en met de groeiende onrust van de jongere generaties, vindt u ten minste een aanvaardbare reden voor het verlaten van de huidige baan die uw zaak past. Laten we eens kijken naar niet een, maar vele andere redenen ook.

Reden voor Leaving Huidige taak Voorbeelden

Er zijn telbaar voorbeelden waarom mensen ervoor gekozen om hun huidige baan te verlaten. Sommige zijn –

Je hebt net een baby gekregen en u wilt thuis te blijven om op te passen. Bovendien wil je niet terug te gaan, maar tot het nemen van het werk thuis banen van het gezinsleven in evenwicht te brengen willen.
U hoeft niet langer te zien oog in oog met uw manager, zelfs in kleine zaken.
De corporate beleid, gevolgd door uw onderneming niet langer een beroep op u.
Je hoeft niet ontlenen voldoening in het werk van uw werk niet meer.
Uw lichamelijke gezondheid wordt steeds door de lange werktijden en de hoge stress niveaus beïnvloed.
Je mist op alle belangrijke familie momenten te wijten aan de lange uren van werken.
U bent ellendig in de ochtend, omdat je weet dat je voor je werk achter in een paar minuten. (Je wilt niet naar het kantoor te gaan voor welke reden dan ook.)
Je zeuren over uw taak om uw familie en vrienden. (Dat komt omdat je het niet vinden het spannend niet meer.)

Afgezien van deze, moet u wellicht tal van andere redenen die je het leven zuur. Het is het beste om het nemen van een andere baan en elders opnieuw beginnen en fris.

Reden voor Leaving Huidige taak Antwoorden

Als u wordt gevraagd waarom je het verlaten van uw huidige baan, zijn er verschillende redenen waarom u mag citeren. Redenen, zoals carrièreplanning, ontwikkeling, groei, enz., zijn allemaal belangrijk. Ieder van ons, min of meer, dezelfde redenen, maar ze kunnen verschillen naar gelang de prioriteiten. Laten we eens kijken naar deze in detail.

Betere betaling
Ieder van ons werken om geld te verdienen en we kijken voor de hoogste betaalde banen om meer te verdienen. Dit is de eerste en een zeer echte reden om de huidige baan te verlaten. Als u aangeboden een kans om meer te verdienen geld, het is logisch dat je zult accepteren.

Career Growth
Career groei is ook een van de belangrijkste reden voor het verlaten van de huidige baan. Ieder van ons heeft behoefte aan betere carrièremogelijkheden te groeien in onze carrière. Als je er een, dan is het zinvol om het te nemen en in uw carrière gekozen groeien. Career groei is belangrijk en als je huidige baan niet te bieden aan u, zou u natuurlijk kijken voor het wijzigen van uw werk.

Verhuizing
Als u dichter verhuizen naar uw woonplaats wijten aan een aantal verschrikkelijke familie problemen, is het zinvol om je baan. U kan niet worden verscheurd tussen uw gezin en uw werk en dus moet je verplaatsen dichter bij uw huis. Dit is een geldige reden voor het veranderen van een baan. U kunt voor het online jobs te kijken in dit geval.

Conflicten
Als u continu conflicten met uw manager en de situatie lijkt niet te verbeteren wat je ook doet of wie probeert om het uitzoeken, is het noodzakelijk dat u uw baan. Conflicten zal je gefrustreerd die steevast je uit vent op uw junioren of thuis. Dit kan leiden tot onnodige complicaties met anderen. Dus, als uw manager echt dwars zit, is dit een uitstekende reden om binnenkort te beginnen met een zoektocht naar een baan.

Career Change
Loopbaan te veranderen, is een andere geldige reden is voor het verlaten van de huidige baan. Als u niet tevreden bent met wat je ook doet of wil je een andere carrière te geven een schot, laat dan uw huidige baan en jaagt je droom. U kunt ook kijken voor een verandering in de carrière vanwege de hoge mate van stress in uw huidige baan. Niemand zal twijfelen aan uw beslissing om een ​​baan te verlaten als deze zijn de redenen.

Hoger Onderwijs
Velen van ons gaan werken voordat je een fatsoenlijke universitaire graad. We werken hard en het opvalt, dus we krijgen bevorderd. Na een paar jaar, als we terugkijken, is er een plotselinge drang om onze opleiding te voltooien. Dit is, volgens mij, een goede reden voor het verlaten van de huidige baan. Hoger onderwijs zal altijd helpen in je groeien in je leven en is ook belangrijk vanuit het carrière onderwijs oogpunt. Ook kan uw werkgever zijn trots op je als je citeert deze reden voor vertrek.

Reistijd
Met het enorme aantal voertuigen op de weg en de enorme afstanden te reizen, kunt u overwegen het nemen van een baan dichter bij huis. Reizen lange afstand kan van invloed op uw loopbaanontwikkeling als je moe als gevolg van de woon-werkverkeer en dus niet kan geven je best. Dit is een redelijke en verstandige reden voor het verlaten van uw huidige baan en uw werkgevers moeten geen probleem mee.

Terwijl het veranderen van je werk, zorg om te zien dat je de aanwijzing en uw salaris is op zijn minst op gelijke voet, zo niet hoger is dan uw huidige baan. Toen hem werd gevraagd de reden voor het verlaten van vorige baan, beantwoorden naar waarheid, zodat uw nieuwe manager begrijpt u beter en er is geen schuilplaats van feiten. We kunnen niet zeggen dat er een reden voor het verlaten van de huidige baan. Terwijl het veranderen van onze banen, houden we rekening met de andere redenen ook. Quote van de juiste reden, zonder ongerust en beantwoorden al uw manager vragen over uw werk verschuiving, eerlijk gezegd.

Hoe kan ik een baan Snelzoeken
Aandacht te besteden aan uw toespraak kan maken of breken een sollicitatiegesprek
Best Medical Vacatures voor de Toekomst
Actuaris Salaris
Computer Operator Job Description
Krijg een Online Teaching Job
Top werk in vraag
Creative Career Choices
Conciërge Job Description
Wildlife Rehabilitator Salaris
Hoe te kleden voor een sollicitatiegesprek

Leave a Reply