Rechter Salaris

Een rechter is een regering officier, wie is toegewezen het gezag om te horen en te beslissen over de uitspraak en het recht zegevieren tussen partijen voor de rechter. De rechter bepaalt de rechtbank, alleen of als onderdeel van een panel van rechters. Een rechter die de leiding over een rechtbank is als een hoofd van een familie of een scheidsrechter in een spel. De rechter zal naar verwachting een onpartijdige beslissing in een zaak te geven. Een rechter houdt toezicht op de proeven en gevallen in de federale, staats-en lokale rechtbanken. Ze voorzitten gevallen het aanraken van de verschillende aspecten van de samenleving, de lokale feiten, geschil in management van bedrijven en grote bedrijven.

Het is de burgerlijke plicht van een rechter om ervoor te zorgen dat alle paden en hoorzittingen vrij worden uitgevoerd. De rechter heeft ook om ervoor te zorgen dat de wettelijke rechten van beide partijen aanwezig zijn in de rechtbank worden beschermd. Rechters horen vaak pretrial argumenten van beide partijen. Dit is een poging om de zaak voor het eigenlijke proces begint. Ze voeren vaak voorhechtenis sessies buiten de rechtszaal, in hun kantoren of prive-evenementen. De plicht van de rechter is afhankelijk van hun rechtsgebied. De rechters van het federale en nationale rechtbanken hebben macht over alle zaken in hun systemen. Voor de sociale controle van de gezondheids-en veiligheidsvoorschriften en de bescherming van de rechten van een gemiddelde burger, de overheid heeft aangewezen bestuursrecht rechters. De rechters van het hof van beroep hebben de macht om beslissingen van de federale, staats, het proces-en bestuursrecht rechters ten val te brengen, indien zij constateren enige juridische fouten in hun beslissing. De meerderheid van de staat rechters worden gevormd door gemeentelijke rechters.

Educatieve Vereisten voor een rechter worden

U hebt een licentiaat in de rechten en opleiding als een advocaat voor een aantal jaren. De meeste rechters in de eerste jaren van hun rechtspraktijk zijn advocaten. De rechters van het federale en nationale rechter zijn advocaten het grootste deel van hun leven. Om een ​​rechter van een federale rechtbank te worden moet je slagen voor een competitieve examen gehouden door de US Office of Personal Management. Rechters doen de meeste van hun werk in kantoren en in rechtszalen. Dit is een veeleisende baan. Het heeft ook een paar gevaren voor de gezondheid; als het zitten in dezelfde positie voor een lange periode kan leiden tot rugklachten. Rechters werken 40 uur per week, hoewel de meeste van hen dan hun termijn en werken meer dan 50 uur. In de Verenigde Staten een rechter wordt aangesproken als ‘Your Honor’. De rechters van de hoogste rechtscolleges van de Verenigde Staten en de rechters van de hoogste rechterlijke instanties van de verschillende staten van de VS worden genoemd Justices. Amerikaanse rechters dragen zwarte gewaden. In sommige staten rechters dragen hun normale kleding aan het werk. Rechters in Amerika hebben ceremoniële vergaderhamers voor voorzitter.

Rechter Salaris

Rechter salarissen zijn afhankelijk van de rechtbank waar hij / zij voorzitter is.

Het jaarsalaris van een federaal district rechter in de Verenigde Staten is 169.300 dollar.
165.588 dollar is het gemiddelde provincie rechter salaris.
Het gemiddelde salaris van een rechter van een hof van beroep is 179.500 dollar.
Faillissement en magistraat rechters ontvangen een salaris van 155.756 dollar per jaar.
Het jaarsalaris van de opperrechter van de Verenigde Staten is 223.500 dollar. De verwante rechtvaardigheid verdient 213.900 dollar per jaar.

De hierboven gegeven informatie over het beloningspakket van een rechter is volgens marktonderzoek 2010.

Bezoldigde rechters zijn voorzien van verzekeringen voor tandheelkundige, het leven en de gezondheid van de rechter en zijn / haar familie. Ze krijgen ook extraatjes zoals pensioenregelingen, gerechtelijke immuniteit bescherming, vakanties, vakantie, ziekteverlof en declaraties.

Dus ik hoop dat dit artikel over rechter salaris heeft u voorzien van een inzicht over de functieomschrijving van een rechter en de verantwoordelijkheid die wordt geleverd samen met het.

Endodontist Salaris
Top Liberal Arts Colleges
Federal Air Marshal Salaris
Career Test voor middelbare scholieren
Hoe maak je een loopbaanadviseur Word
Gastro-enteroloog Salaris
Loan Officer Salaris
Hoe maak je een prive-detective Word
Korte en lange termijn carrière doelen
Botanist Salaris
Werken die goed betalen

Leave a Reply