Recessie Proof Jobs

Recessie heeft getroffen de wereldeconomie hard en de ergste lijders waren de mensen die in banen werkzaam in verschillende organisaties. Bedrijven gingen failliet, sommige werd stilgelegd. Een flink aantal mensen werden ontslagen van hun banen, terwijl sommige zag een drastische verlaging van hun salaris. Het grote beeld hier is dat iedereen heeft geleden.

Echter, er zijn een aantal recessie proof banen die bestaan ​​in deze wereld. Het komt als een aangename verrassing, maar geloof me, het is waar. Er zijn banen die niet zouden worden beïnvloed door een slechte economie of een crash in het aandeel van de markt. Ik ben een opsomming naar een aantal goede voorbeelden voor de lezers.

Recessie Proof Carrière

Politieagent
De politie in dienst zijn van de overheid, dat wil zeggen 100% werkzekerheid. Omdat de economie in recessie is niet in een betere positie, is criminaliteit stijgt en dit houdt politie meer bezig. Wetshandhavingdiensten stimuleert altijd studenten om cursussen met betrekking tot politieagent opleiding na de middelbare school. De enige vereiste is dat je moet een Amerikaans staatsburger, 20 jaar oud en fysiek fit aan de verwachtingen te voldoen.

Pharmacy Technician
Naarmate mensen ouder worden hebben ze de neiging te lijden aan verschillende ziekten. De recessie speelt een grote hand in het maken van mensen slachtoffer zijn van angst en depressie. Bovendien, mensen hebben altijd een soort van dekking van de gezondheidszorg, die hen helpt om voor medicijnen te betalen, zelfs met de ineenstorting van de economie. Om een ​​farmaceutisch technicus te worden, moet je een student met een aantal medische ervaring of certificering. Indien geselecteerd, zal getraind zijn in het werk.

Milieu Wetenschapper Technician
Global studies zeggen dat groene banen zijn er om te heersen en onze planeet redden. Ondanks de recente economische neergang, een groot percentage van de Amerikaanse beroepsbevolking werkt om de planeet te redden. Als je wilt helpen in deze nobele missie, dan moet je een Associate Degree of certificering in de toegepaste wetenschap of wetenschap technologie. Technici die beschikken over een high school diploma kunnen beginnen hun carrière te werken onder begeleiding van een ervaren technicus omgeving en geleidelijk verdienen een twee jarige opleiding in wetenschap technologie.

Funeral Director
De enige waarheid over het leven is de dood. Het maakt niet uit of de economie is booming of instorten, zullen de mensen blijven sterven en gezinnen zullen blijven begrafenissen te organiseren voor hun dierbaren. Lidstaten verlangen begrafenisondernemers die een geldige licentie. Je moet 21 jaar oud zijn en moet ten minste 2 jaar van het formele onderwijs hebben om te kiezen voor deze job. Je moet een schriftelijk examen en een stage van een jaar te dienen.

Verpleegkundigen
Geregistreerd verpleegkundigen zijn altijd gewild. Recessie of niet, mensen blijven ziek en medische hulp te zoeken. Als u wilt dat om de nobele beroep van verpleegkundige te voeren, moet u beschikken over een bachelor’s degree in de verpleegkunde en moeten een goedgekeurd verpleging programma. Verpleegkundigen moeten ook slagen voor een licentie-examen, om een ​​geldig oefenen licentie te krijgen.

Leraar
Sinds de economische recessie heeft op de markt, zijn mensen die proberen om meer veilige banen die hoge kwalificaties vereisen te krijgen. Werknemer of werkloze mensen willen het hoger onderwijs te bereiken, een indrukwekkende CV hebben. Een baan in het onderwijs is een van de beste voorbeelden van een recessie proof baan. Je moet een doctoraat voor een heldere carrière in het onderwijs beroep.

Recessie Proof Jobs Lijst

Het onderstaande is van een lijst van banen en salarissen volgens de meest recente statistieken over de markt.

Vacatures
SALARISSEN

Leraren, Postsecondary
57.770 dollar

Fysiotherapeuten
66.200 dollar

Registered Nurses
57.280 dollar

Sociale en Community Service Managers
52.070 dollar

Milieu Ingenieurs
69.940 dollar

Detectives en opsporingsambtenaren
58.260 dollar

Substance Abuse en gedragsstoornis Counselors
34.040 dollar

Geo Wetenschappers, behalve Hydrologen en geografen
72.660 dollar

Correctional Officers en cipiers
35.760 dollar

Logopedisten
57.710 dollar

Claims Richters, examinatoren, en onderzoekers
50.660 dollar

Industriële-organisatiepsychologen
86.420 dollar

Brandweerlieden
41.190 dollar

Funeral Directors
49.620 dollar

Gaming Surveillance Officers and Gaming Onderzoekers
27.130 dollar

Dierwetenschappers
47.800 dollar

Met deze tabel, ben ik tot het einde van mijn artikel. Ik hoop dat je je keuze gemaakt op welke van de recessie proof banen is het beste voor jou. Mijn beste wensen aan al mijn lezers voor hun carrière.

Doelstellingen van de Carrière voor leraren
Voordelen van Becoming een Leraar
Entomoloog Salaris,
Gemiddelde salaris van een MBA Graduate
Nou betaalde banen zonder een College Degree
Chirurg Salaris door Specialty
Beste manier om een ​​baan zoeken
De meeste vaste banen in Amerika
Hoe maak je een Leraar van de Kleuterschool Word
Top universiteiten ter wereld
Most Wanted Jobs

Leave a Reply