Receptioniste Taken

Hoewel het werk van de medische receptionisten kunnen blijken te zijn zeer eenvoudig, ze zijn de belangrijkste ziekenhuispersoneel die fungeren als een interface tussen de patiënten en het ziekenhuis bestuur vooral de chirurgen en artsen. De medische sector is een van de meest gediversifieerde industrieën in de Verenigde Staten en heeft geleid tot diverse kansen op werk op elk niveau van de industrie.

De medische banen, het zijn bij het basisniveau of op de top van het ziekenhuis management, zijn uiterst cruciaal voor het waarborgen van een goede zorg voor de patiënt. Een van de ziekenhuis banen die betekenis heeft opgedaan met de vestigingen van een groot aantal van de gezondheidszorg eenheden in de VS is die van de medische receptionisten. De medische receptioniste bij indiensttreding diverse belangrijke taken en dit artikel geeft een gedetailleerde informatie over de taken van de medische receptionisten.

Plichten van Medisch Receptionisten

Medische receptionisten zijn de eerste mensen aan wie de patiënten omgaan in het ziekenhuis tellers en zodat ze kunnen worden genoemd de bron van de verbinding tussen de patiënt en artsen. De medische kantoor receptioniste taken zijn het ontvangen en beantwoorden van oproepen van medisch personeel, evenals de behandeling van de vragen van de patiënten met betrekking tot de timing en afspraken.

De medische receptioniste functieomschrijving kan worden uitgebreid tot verschillende functieprofielen zoals ze zijn een integraal onderdeel van bijna alle zorg-eenheden. De medische receptionisten zijn werkzaam in ziekenhuizen, prive-klinieken, medische kantoren en de overheid de gezondheidszorg eenheden.

Een van de medische receptioniste taken is dat ze wordt verwacht dat de patiënten en bezoekers te verwelkomen. De medische receptionisten antwoord geven op de vragen met betrekking tot afspraken en planning van de patiënten. Enkele andere medische receptioniste taken omvatten het houden van, het verzamelen en onderhouden van de patiënt en de medische dossiers naast het hanteren voorschriften gegeven door de artsen.

De receptioniste hoewel zijn vaste werktijden kan worden gevraagd om te werken voor extra uren in geval van nood. Het werk van de medische receptionist ook afhankelijk van de omvang en de aard van de organisatie. Een grotere organisatie waar de kracht van de patiënt krijgen in het ziekenhuis groot is, in het algemeen huurt twee drie medische receptionisten op part-time basis.

Educatieve vereisten om een ​​Receptioniste

Een middelbare school diploma of een GED met verdere certificeringsprogramma’s wordt dwingend geacht voor de functie van een medisch receptioniste. Echter, uitstekende communicatieve vaardigheden en een imposante persoonlijkheid zijn belangrijke vereisten voor het worden van een medische receptioniste. Je moet geduld hebben tot frequente telefoongesprekken afhandelen en vragen van klanten te beantwoorden zonder dat geïrriteerd.

Als je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kan het beheer van het kantoor werken met gemak verwerken, kunt u online cursussen in medische receptioniste accreditatie-programma’s en het verbeteren van uw kansen op het krijgen van een fatsoenlijke baan. De potentiële werkgever geeft de voorkeur aan kandidaten met een goede werkervaring.

De medische receptioniste stage is over het algemeen van twee jaar en kan worden gevonden in diverse community colleges en medische scholen. Tijdens de stage worden de medische receptionisten op de hoogte over informatie over gezondheid gerelateerde onderwerpen. Een deel van de medische receptioniste taken overeenkomen met die van medisch assistent taken en dus medische receptioniste kan ook worden opgeleid voor het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen.

Receptioniste Salaris

De medische receptioniste salaris is afhankelijk van verschillende factoren, zoals werkervaring van de medische receptioniste en werklocatie. De medische receptioniste salaris voor degenen die freshers en hebben minder dan een jaar werkervaring is tussen de US $ 18.000 tot US $ 28.000. Na een periode van vijf jaar werkervaring, de medische receptioniste salarisstijgingen tot US $ 23.000 tot US $ 36.000.

De loopbaanontwikkeling pad voor medische receptioniste is zeer helder en met een goede werkervaring, de medische receptionisten kan worden bevorderd om grotere verantwoordelijkheden in het ziekenhuis management zoals die van medische assistenten, verpleegkundige en medische office managers af te handelen. De medische receptioniste taken in de gelegenheid om mensen het nastreven van dit gebied, een goede kans om uitstekende communicatieve vaardigheden te leren en begrijpen van de werking van de ziekenhuizen van een nauwere hoek.

Hoogste betaalde banen met een bachelordiploma
Job Description voor Executive Pastor
Computer Carrière en salarissen
Medische vacatures van de Startpagina
Gemakkelijk Jobs dat een hoop geld te verdienen
Waarom is College belangrijk
Online Studiebegeleiding Jobs
Hoe maak je een nieuwe carrière op 40 Kies
Lijst van carrières die mensen te helpen
Jobs voor Engels Majors
Top werk in Amerika

Leave a Reply