Receptioniste Salaris

Omdat het een medisch receptioniste kan een drukke baan voor sommigen en voor anderen gemakkelijk zijn. Het hangt grotendeels af van de werkplek instelling men bezig met, het zou kunnen zijn een prive-kliniek, een ziekenhuis, een kraaminrichting, gezondheidszorg kantoor of verpleeghuis. Afgezien van de werkplek, de taken en verantwoordelijkheden behandeld door medische receptionisten zijn ook afhankelijk van de werklast. Als er veel patiënten een bezoek aan de dokter de hele dag dan een medisch receptioniste heeft te veel taken uit te voeren en voor lange uren te werken. Anderzijds indien de werkdruk ligt, mag de professionele werken paar uur. Kortom, het profiel van de medische receptioniste verschilt per werkomgeving en is ook afhankelijk van de ervaring en de scholingsgraad van de kandidaat. En, al deze factoren samen, invloed op zijn salaris. Voordat ik meer uitweiden over inkomen en het salaris van een medisch receptioniste, zou het vindingrijk voor u om te weten over de functieomschrijving van het zelfde.

Job omschrijving

Hieronder zijn enkele van de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van een professionele medische receptioniste. Neem een ​​kijkje:
Hij moet beantwoorden en behandelen niet-medische vragen en vragen door de patiënt en werk als een receptie assistent.
Heb als schakel tussen de artsen en patiënten en dienovereenkomstig moeten vergaderingen en afspraken te plannen.
Managing patiëntendossiers en goed documenteren hun rapporten in de vorm van, zowel, software en hardware kopieën.
Omdat het een receptioniste, een professionele moet beantwoorden aan telefoontjes, e-mails en faxen.
Het helpen van patiënten met begrip voorschriften is ook opgenomen in de functieomschrijving van een medisch receptioniste.
Hij / zij kan ook nodig zijn om te onderhouden en voor te bereiden medische rapporten en analyseren van statistische gegevens over te brengen aan de professionals in de gezondheidszorg.

Voor het uitvoeren van de bovengenoemde taken, een medisch receptioniste moet over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Hij of zij zal naar verwachting ook kennis hebben over basic receptie software, of vaardigheid in het MS office is een must. Een opgeleide en professionele medische receptionist moet nu ook hoe u taken waarvoor hij of zij moet beschikken over goede organisatorische vaardigheden te prioriteren. Nou, al is er geen vereiste relevante kwalificaties, veel werkgevers de voorkeur aan kandidaten die in ieder geval klaar zijn met hun afstuderen of minimum middelbare school diploma te huren.

Salaris

Zoals vermeld, medische receptionist salaris variëren volgens de individuele, door de aard van deze kantoorbaan. Maar, het gemiddelde salaris van een medisch receptioniste valt ergens rond de $ 20.000 tot 30.000 per jaar aan het begin van hun carrière. Maar met ervaring, wordt de jaarlijkse inkomsten zal naar verwachting ook toenemen. Sommige werkgevers betalen hun werknemers op een per uur basis en in een dergelijk geval, een medisch receptioniste kan iets te verdienen tussen de $ 9 tot $ 16 per uur, afhankelijk van de ervaring en behandeld taken. Factoren die het salaris van invloed zijn:
Woonplaats: Ja, ze wonen in een grote stad kan voordelig zijn voor u als de behoefte aan ervaren en goed opgeleide vakmensen is meer in steden waar ze worden betaald in betere hoeveelheden ten opzichte van kleinere steden. Dus je kan meer verdienen in New York werkzaam als medisch receptioniste dan in andere kleinere steden.

Ervaring: Natuurlijk, als je meer ervaring, kunt u onderhandelen over meer salaris of andere voordelen. Anderzijds, een professional moet beginnen met industriestandaarden, ongeacht de erkenning sleutelvaardigheden.

Werk Omgeving: Een goed en groot ziekenhuis, over het algemeen, betaalt goed dan de kleinere, maar het is niet de regel. Kortom, het hangt allemaal af van de behoeften en eisen van de werkgevers. Dus als je een geschikte kandidaat bent die aan hun verwachtingen voldoet dan kunt u krijgen de gestelde salaris.

Afgezien van dit, kan factoren als educatief van de kandidaat kwalificatie, zijn kennis over de industrie, en de vaardigheden en kwaliteiten ook een impact hebben op het loon.

Top Jobs in de vraag naar de toekomst
Art Carrière Lijst
Medische Examinator Job Description
Tekenen van een goed interview
Airline Pilot Salaris
Computer vacatures Demand
Wat doet een netwerkbeheerder doen?
Spannende Carrière
Verschillende banen in de Medical Field
Sportbeurzen
Real Online Jobs

Leave a Reply