Receptioniste Job Description

Als medisch receptioniste, moet u in een drukke omgeving te werken in een zorgkantoor, in een verpleeghuis of in klinieken en ziekenhuizen. Het is een van de beste ziekenhuis banen, bij niet-medische banen. Een medisch receptioniste werk gaat het vooral om de taken van de persoon als een bemiddelaar tussen de arts en patiënt en als kantoor organisator die erin slaagt de cruciale gegevens met betrekking tot de gezondheid van duizenden patiënten in het kantoor van de dokter. De persoon kan niet een medische achtergrond hebben, toch kan hij / zij krijgt enorme voldoening in het werk, door behulpzaam voor patiënten en artsen.

Taken van een Medisch Receptioniste

Om medische dossiers en het verslag statistieken bij te houden wanneer dat nodig is.
Om deel te nemen in personeel en educatieve bijeenkomsten.
Om andere gespecificeerde taken uit te voeren wanneer toegewezen.
Om nieuwe medewerkers op te leiden.
Om patiënten te registreren volgens het ziekenhuis protocollen.
Om kliniek beleid uit te leggen aan patiënten tijdens het ontvangen en afleveren van berichten.
Te hanteren en beheren van de continue stroom van informatie in artsen kantoren in de gezondheidszorg instellingen.
Te organiseren en te onderhouden formulieren en kantoorbenodigdheden die nodig zijn voor de receptie-activiteiten.
Om te communiceren met leveranciers
Om zorgvuldig te inspecteren verhuurd benodigdheden
Om het magazijn te organiseren
Te respecteren en handhaven van de privacy en waardigheid van klanten, aan opdrachtgever geheimhouding garanderen te allen tijde.
Om afspraken te plannen
Om overvolle papieren documenten te organiseren
Om de gewenste informatie via post, koerier, telefoon en e-mail te verspreiden.
Om spreadsheets, beheren van gegevens en documenten maken op computers met desktop publishing-programma’s en digitale afbeeldingen. (Microsoft Excel en Word ervaring is een must en 35 WPM typesnelheid is voldoende.)
Om de patiënt ziekenhuisopnamen plannen, naar een bestand en volledige medische rapporten en verzekeringen vormen, om patiëntendossiers te trekken, om kwijting te vormen, etc. op te vullen
Om het kantoor te openen in de ochtend, begroeten patiënten en professionals bezoekers.
Om patiënten en medische vertegenwoordigers naar de juiste locatie en diensten. (De persoon moet vriendelijk, beleefd en behulpzaam voor het publiek en klanten, en dus moet hij in staat zijn om de receptie efficiënt te beheren.)
Om het gebouw te beveiligen, schakelt u of loskoppelen apparaten en machines volgens agentschap protocollen en vergrendel alle ingangen aan het einde van elke werkdag.
Om de receptie klaar te houden voor elke werkdag, opent het gebouw op de opgegeven tijd en hebben alle receptie werkzaamheden volledig operationeel bij het begin van de kantooruren.
Om de financiële status van de patiënten en hun geschiktheid te bepalen voor de gezondheidszorg
Om patiënten te helpen bij het nauwkeurig invullen van passende vormen en documenten voor de benodigde informatie.
Het verzamelen en vergoedingen storten volgens protocollen, voor te bereiden en in evenwicht dagelijkse financiële registers en alle vormen en vergoedingen aan de boekhouding.
Om alle taken bovengenoemde uit te voeren, moet de medische receptionisten hebben een warme uitgaande persoonlijkheid, uitstekende telefoon etiquette, het vermogen om goed te werken onder druk, het vermogen om nauwkeurig en efficiënt te werken, het vermogen om effectief en op een ondersteunende wijze communiceren met mensen van alle achtergronden, kennis van meer dan een taal, kennis van de patiënt facturering procedures, etc.

Career Outlook

Op zijn minst een middelbare school diploma of een gelijkwaardige opleiding vereist is om te werken als medisch receptioniste. Echter, degenen die hebben genomen medische klassen zijn waarschijnlijk hogere kans op vinden van een baan. Een goede medische ervaring en bereidheid is belangrijk voor deze job.

Studies tonen aan dat de vooruitzichten voor de medische receptionisten is vrij gunstig. Volgens reviews van het US Bureau of Labor Statistics, zal de werkgelegenheid van receptionisten groeien met negen procent tussen 2006 en 2016, dat is ongeveer net zo snel als het landelijk gemiddelde. Vooruitgang in de technologie kan niet van invloed op de carrière groei van de receptioniste werken bij een kliniek of ziekenhuis. Receptionisten zijn nog steeds nodig om te communiceren met het personeel, artsen en patiënten. Receptionistes verwerken zo veel dingen die niet kunnen worden bereikt alleen het gebruik van technologie.

Educatieve Vereisten

Op voorwaarde dat een aanvrager effectieve en essentiële werkplek communicatieve vaardigheden, een middelbare school diploma is over het algemeen alles wat nodig is om te werken als receptioniste bij een medisch centrum. Het merendeel van de middelbare school beroepsgerichte programma’s en community colleges bieden cursussen leer typen en office-management vaardigheden. De gespecialiseerde opleiding aan de medische taal van het ziekenhuis industrie leren wordt meestal verkregen op de baan. Medische receptioniste functieomschrijving omvat het begrijpen van de codering van de diagnose, codering en het doel van medische procedures, het kennen van de namen van de medicijnen en drugs, de coördinatie met het ziekenhuis laboratoria en X-ray of CT-scan kamers enz.

Branche-Ervaring

Een ervaren persoon is altijd de voorkeur van een werkgever. Hoewel relevante ervaring is wat telt, is ervaring als receptioniste in enig ander gebied ook beschouwd als een bijkomend voordeel. Er bestaan ​​verschillende soorten banen in ziekenhuizen en een aantal van hen geen medische achtergrond op alle. Maar kennis en ervaring in de medische sector telt altijd.

Terwijl het doornemen van de functieomschrijving, moet u hebben gemerkt dat de taken van een receptioniste en de plichten van een secretaris zijn bijna gelijk. Maar een secretaresse beheert het werk van alleen zijn / haar directe baas, terwijl de medische receptioniste heeft om het werk van het kantoor en gaan beheren met elke persoon die in het kantoor. Werken als een receptioniste is zeker heel uitdagend. Niet alleen de educatieve kwalificatie, maar ook andere kwaliteiten zoals zelfvertrouwen, rust houding, organisatorische vaardigheden, het vermogen om meerdere taken uit te voeren in een tijd, enz., uit een stuk als u denkt aan het maken van een carrière op dit gebied. Hoe groter de organisatie, meer uitdagende is het werk. Nu je weet wat er precies een medische receptioniste doet, kunt u solliciteren naar de functie, als je denkt dat je de verwachtingen te voldoen.

Vacatures in de reisbranche
Online Studiebegeleiding Jobs
Verschillende Beroepen in de medische sector
Bedienden Jobs
Network Administrator Job Description
Industries die huren
Vacatures voor gepensioneerde leerkrachten
Wat kunt u verwachten in een tweede gesprek
Forbes 10 Happiest Jobs
Online Jobs voor 13-jarigen dat Pay
Vacatures in de luchtvaart sector

Leave a Reply