Programmer Analyst Job Description

Als je verliefd bent met het programmeren van computers, dan is de omvang van carrièremogelijkheden op het gebied van ICT-jobs is immens. Bejubeld als een van de snelst groeiende sectoren in de laatste twee decennia hebben vacatures in de informatietechnologie aanverwante gebieden hemel schoten in de laatste jaren, niet naar de concurrentie die net zo enorm is toegenomen noemen. Een van de lucratieve en fatsoenlijk betaalde IT-banen is die van programmeur analist.

Job omschrijving
Geprezen als typisch IT-professionals, een programmeur analist deal met de ontwikkeling van software voor zowel het bedrijf zij werken met of voor de externe klanten. Outsourcing software-ontwikkeling is uitgegroeid tot een zeer populaire trend in de ontwikkelde landen. De programmeur analist verzamelt en onderzoek gegevens over de prestaties van de software en dan werken aan haar efficiëntie te verbeteren. Hij heeft een zeer goede teamspeler zijn als het gaat om het faciliteren van trainingen op individueel en teamniveau of in geval van uit te leggen projecten aan klanten. Meer dan dat het een computer geek, moet hij de mogelijkheid hebben om taken zoals een projectmanager, die een aantal vaardigheden van het management vraagt ​​om te verwerken. Hij is tevens gerechtigd om het team te leiden op een zodanige wijze dat alle doelen en doelstellingen wordt voldaan binnen de gestelde tijd.

Verantwoordelijkheden
Er zijn verschillende verantwoordelijkheden van een programmeur-analist en zelfs deze zijn cruciale onderdelen van hun functieomschrijving.

Ontwerp en suggereren innovatieve veranderingen in applicatiesystemen.
Het uitvoeren van verschillende taken in verband met application programming.
Ontwikkel efficiëntie in het ontwerp en het onderhoud van de database middelen naast het beheer van verschillende taken met betrekking tot database management.
Voer volledige scala van werkzaamheden met betrekking tot de toepassing analyse, ontwerp en programmering functies.
Werken aan het begrijpen en aanpassen van die onderlinge relaties tussen business applicaties en besturingssystemen.
Ontwikkel rapporten voor de suggestie ontwerpen om te voldoen aan het netwerk systeemvereisten en het selecteren van alternatieve maatregelen voor een betere beveiliging technologieën te ontwikkelen.
Ontwikkelen, te begrijpen, verbeteren van de operationele en installatieprocedures voor een breed scala van eisen zoals communicatie systemen, hardware, netwerk, beveiliging en software opslag.

Het takenpakket van programmeur analisten zijn niet beperkt tot slechts een paar van die zoals hier vermeld, in plaats afhankelijk van de software stevige eisen en techniciteit van een project, kan er ook zijn diverse andere sets van taken.

Educatieve Vereisten
Drie jaar bachelor in de informatica of aanverwante veld is de primaire eis omdat hij een programmeur-analist. Daarnaast een diepgaande kennis van verschillende programmeertalen zoals Oracle, SQL, MySQL,. NET en Java, etc zijn verplicht om fatsoenlijke banen te krijgen. Naast opleidingseisen, moet je beschikken over een zeer goede communicatieve vaardigheden, moet een teamspeler zijn en moet multitasking vaardigheden. Een gevoel van integratie en eerlijkheid bij het werken aan eigen software zijn essentiële eigenschappen die een integraal onderdeel van de persoonlijkheid van programmeur analist te zijn.

Salaris
Net als verschillende salarisschalen, het salaris is afhankelijk van werkervaring, job locatie en het niveau van het onderwijs kwalificatie. Ze kunnen verdienen ergens tussen de VS 48.000 dollar naar 80.000 dollar US afhankelijk van het type van de werkgever ze werken. Grote software bedrijven met een wereldwijde aanwezigheid in het algemeen betalen de hoogste. Sinds software-industrie is de grootste hulpmiddel voor globale interactie van bedrijven en de menselijke hulpbronnen in de laatste decennia, een carrière op dit gebied is vol met groeimogelijkheden.

Studenten ambitie hebben om aan de toekomstige informatici hebben een zeer goede optie om te werken als programmeur analist. Met software en hardware steeds meer technische en innovatief zijn in zijn ontwerp en de ontwikkeling, wordt de taak zeker gaat het lastiger zijn met elke dag die voorbijgaat. Mobiliseren uw inspanningen in de juiste omgeving zal uiteindelijk leiden u naar uw geliefde doelen! All the best!

Verschillende banen in de Medical Field
Programmer Analyst Job Description
Beste Carrière voor 2012 en Beyond
Hoogste Betalen Beroepen
Beste Tijdelijke Vacatures
Midlife Career Change Ideeën
Overheid Medewerker Salarissen
Hostess Job Description
Disney Tops Lijst van Beste plaatsen om te beginnen Career
Computer Information Systems Werken
Tattoo Artist Salaris

Leave a Reply