Preschool Teacher Salaris

De taak van een voorschoolse leraar is om te werken met kinderen in de leeftijdsgroep van 3-5 jaar. Deze leraren hebben een belangrijke baan bij handen, omdat ze omgaan met kinderen op hun jonge leeftijd, en in hun formatieve jaren. Op een gemiddelde, kan een voorschoolse leraar verdient iets tussen de $ 30.000 – $ 35.000 op jaarbasis. Ervaring is de sleutel om meer te verdienen op dit gebied van het onderwijs. In eerste instantie, het salaris minder is en gaat op het vergroten met ervaring. Laten we het verkrijgen van meer informatie over de taak van een voorschoolse leraar door dit artikel.

Preschool Teacher – Opleidingseisen & Plichten

Om een ​​voorschoolse leraar, een diploma (Associate of bachelor) in-en vroegschoolse educatie blijkt te zijn nuttig. De voorschoolse leraar eisen voor aanvaardbaarheid verschillen van staat tot staat. Het hebben van een Child Development Associate (CDA) certificering is dan ook tot de belangrijkste preschool teacher eisen. Deze preschool teacher kwalificaties moeten het gemakkelijker maken om een ​​baan te krijgen.

Lesgeven kinderen uit de leeftijdsgroep van 3-5 jaar is een uitdagende taak. De kern van werk een voorschoolse leraar is het gebruik van spelletjes, liedjes en andere interessante activiteiten, zodat kinderen om te leren in een zorgeloze manier, het helpt bij het genieten van het leerproces. Individuele behoeften van kinderen moeten worden aangepakt, samen met het werken in groepen. Storytelling is ook een belangrijke activiteit die betrokken zijn bij het leerproces voor leerlingen van deze leeftijdsgroep. Leuke activiteiten zoals verhalen, spelletjes, enz., te helpen bij de opbouw van woordenschat. Na al het leren (dat wil zeggen het absorberen wat wordt onderwezen), kinderen moeten ook om zich te uiten. Peuterleidsters de kinderen bezig te houden door hen aan te moedigen te schilderen, bouwen structuren en het oplossen van eenvoudige wiskundige problemen.

Peuterleidsters, samen met de fundamentele taak van het onderwijs, moeten ook enkele administratieve taken uit te voeren. Voorbereiding van de lessen en de planning van het curriculum behoren tot belangrijke taken die in dit hoofdstuk. Het communiceren van de voortgang van de schoolkinderen met hun ouders is een van de belangrijke taken die aan deze leraren, zoals het toezicht op de activiteiten van een klaslokaal en het begeleiden van kinderen in dezelfde. Alle bovengenoemde vaardigheden vormen een belangrijk onderdeel van de voorschoolse leraar functieomschrijving; hebben van deze vaardigheden moet je een goede leraar.

Preschool Teacher – Salaris

Het salaris van voorschoolse leraren verandert van staat tot staat. Het is evenwel de ervaring dat de meest telt. Het volgende artikel moet u een overzicht van het werk van voorschoolse leraren en informatie over hoeveel ze verdienen.

Het belang van ervaring
Ervaring is de sleutel tot een efficiënte en meer verantwoorde manier te werken op het gebied van het onderwijs. Het salaris van voorschoolse leraren neemt toe met de hoeveelheid ervaring die ze krijgen in dit gebied. Onderstaande gegevens moeten ons helpen begrijpen hoe ervaring heeft een belangrijke rol spelen bij het bepalen van het salaris van voorschoolse leerkrachten.

Het salaris van voorschoolse leerkrachten gaat op het vergroten met ervaring. In de eerste 5 jaar van een baan in het onderwijs, het salaris verdiende is rond de $ 22.000. De jaarlijkse inkomsten die men kan verwachten na 5 jaar ervaring is $ 27.000 – $ 28.000. De ervaring van 5-9 jaar maakt voorschoolse leraren om jaarlijks te verdienen rond de $ 33.000. Voor ervaring, variërend van 10-20 jaar, het gemiddelde salaris is $ 40.000. Die leraren die hebben meer dan 20 jaar actief in dit domein moeten verwachten een jaarsalaris van 47.000 dollar – $ 48.000.

De lijst van de gemiddelde jaarlijkse salaris voor voorschoolse leerkrachten in sommige van de steden van de VS wordt hieronder weergegeven.

New York (51.221 dollar)
Chicago, IL (40834 dollar)
Miami, FL (39.408 dollar)
Dallas, TX (38,022 dollar)
Phoenix, AZ (35,739 dollar)
Orlando, FL (35.338 dollar)
Houston, TX (34.683 dollar)
Atlanta, GA (32,330 dollar)
Charlotte, NC (32.133 dollar)

De bovengenoemde cijfers zijn onder variëren en van tijd tot tijd wijzigen.

De belangrijke feiten met betrekking tot voorschoolse leraar salaris en taakomschrijving worden behandeld in dit artikel. Het salaris van deze leraren is onderhevig aan verandering van staat tot staat. Zoals in de voorgaande paragrafen, ervaring is een belangrijke factor bij het bepalen van het salaris van voorschoolse leerkrachten. Het is alleen met een hoge mate van interesse in het lesgeven en de zorg voor kinderen en toewijding die men kan maken het groot in dit beroep.

Beste IT-bedrijven om voor te werken
Beste Carrière voor de Toekomst
CIO Salaris
College Professor Salaris
Gemiddelde Amerikaanse Inkomen
Recessie Proof Carrière
Beste Undergraduate Technische Scholen
Best Tweede Carrière
DO Vs. MD
Lijst van hoog betaalde banen
Verschillende Carrière in Fashion

Leave a Reply