Preschool Teacher Eisen

Hou je van het werken met kinderen? Heeft u genieten van het gezelschap van slimme, jonge en nieuwsgierige geesten? Nou, dan moet je waarschijnlijk overwegen een carrière als een kleuterschool leraar. Ze doen een bewonderenswaardige werk, opleiding kinderen en leert hen hoe te denken en basiskennis bijbrengen die hen voorbereidt op de kleuterschool.

Vereisten

Peuterleidsters zijn over het algemeen gedefinieerd (en verschillen) van de ene toestand naar de andere. Terwijl een prive kleuterschool kan een leraar met een diploma, zijn eisen over het algemeen vastgesteld door de staat waarin de school is gevestigd.

Terwijl zelfs een middelbare school afstuderen wordt geacht voldoende te zijn, zullen de meeste van hen vereisen een hbo-opleiding in de ontwikkeling van kinderen. De reden hiervoor is makkelijk te waarderen natuurlijk. Preschool heeft niet echt zo veel van een vaste curriculum in plaats van een algemeen onderwijs dat de school beschouwt als absoluut essentieel voor de ontwikkeling van de kleuter. Vanuit dit oogpunt zijn er verschillende colleges die specifieke technieken geven voor het onderwijzen van kinderen van deze prille leeftijd.

De staat kan ook besluiten dat het verhelpen van een test op basis van het hanteren van verschillende dag-tot-dag situaties in kleuterschool milieu is een van de vereisten. Dus ze kan heel goed moeten zo’n test te geven om zo voorschoolse leraren oefenen in hun staat. Wissen van deze test geeft hen een leer-licentie.

De meeste staten toestaan ​​dat een voorschoolse leraar toe te passen voor de baan als ze een kinderopvang licentie. Sommige staten de voorkeur geven en aanvullende Associates degree in de kinderopvang / vroege ontwikkeling. De Raad voor de erkenning van beroepskwalificaties heeft een specifieke cursus die vereist aanvragers al een middelbare school diploma. De aanvrager wordt verwacht dat zij al hun onderwijservaring te tonen voor de afgelopen 5 jaar, waarna ze zal de volgende fase in te gaan. Dit omvat een 2 uur durende test, gevolgd door een orale test.

Afgezien van dit, kunnen sommige scholen ook eisen van een persoon om een ​​aantal student-docent programma’s ondergaan en hebben een oeuvre op zijn naam staan ​​als assistent-leraar. Behandeling van kinderen deze leeftijd een beetje moeilijk en dus is het belangrijk om de vereiste ervaring.

Job omschrijving

Maar meer dan de opleidingseisen, de nadruk moet worden gelegd op de persoonlijke kwaliteiten van een ontluikende voorschoolse leraar. Lesgeven voorschoolse kinderen moet een leraar te zijn enorm geduldig. Er is een punt waarop het onderwijs wordt minder verwant zijn aan het curriculum en meer gericht op het instellen van de juiste houding over het leven in de kinderen. Het is meer een mix van liefde en kennisoverdracht op hetzelfde moment als alle inspanningen om nuchter te leren zal grondig worden afgewezen door de kinderen. Ontwikkeling van het kind kunnen ook kinderen moeilijk op te voeden en dus is het belangrijk dat een leraar in staat zijn om behendig opgemaakt met hun koppigheid. Een andere zeer belangrijke eis is de mogelijkheid om deze kinderen te socialiseren met elkaar, waardoor de verbetering van hun sociale vaardigheden en hun vermogen om te praten met andere mensen.

Andere taken zijn onder andere woordenschat ontwikkeling, om kinderen te leren om foto’s te associëren met woorden en leren de basisprincipes van taal en getallen.

Salaris

De vooruitzichten voor lijkt te zijn fel voor een paar redenen. Ten eerste is er een substantiële arbeid omloopsnelheid in deze functie en daarmee aan de eisen in de scholen zijn vrij algemeen. Ten tweede wordt de voorschoolse sector zelf zal naar verwachting vrij snel groeien in de komende jaren.

De mediane salaris is gekoppeld rond de 23.870 dollar per jaar. Maar leraren in betere scholen met een rijke ervaring in lesgeven staan ​​om verdienen tot 41.660 dollar per jaar.

Maar afgezien van de vergoeding zelf is de voldoening in het werk van de kennisoverdracht naar de deze jonge geesten die misschien onze toekomst vorm te geven in de komende jaren.

Plaatsen die huren
Top Betalen Vacatures
Beste manier om een ​​baan zoeken
Loan Officer Marketing Plan
Nefroloog Vs Uroloog
CIO Salaris
Carrière als Stage Manager
Hoe maak je een computer programmeur Word
Receptioniste Job Description
Best Jobs in de wereld
Career Choices voor Introverte

Leave a Reply