Pilot Salaris

Onder verschillende luchtvaartmaatschappijen banen, het werk van een piloot is een van de meest uitdagende en populaire banen. Piloten zijn opgeleide professionals die zijn voorzien van vergunningen voor de vliegtuigen en helikopters vliegen, om goederen, diensten en passagiers te vervoeren van de ene plaats naar de andere. Om een ​​piloot, moet men getraind onder een door de overheid geregistreerde piloot opleidingsinstituut, dat de opleiding zorgt voor een aanzienlijke periode van tijd en dan geeft een licentie die het individu toelaat om in de pilot-beroep. Er zijn vele soorten van piloten, naast de alom bekende piloten (die passagiers vervoeren) en helikopterpiloten (die vliegen helikopters eigendom zijn van grote bedrijven tycoons). Commercieel, landbouw en militaire sectoren moeten ook pilots voor de realisatie van diverse taken.

Winstpotentieel van havenloodsen
Het salaris wordt meestal bepaald door een arbeidsovereenkomst tussen de luchtvaartmaatschappij beheersautoriteiten, de overheid wet-en regelgeving, en een commissie in opdracht van de piloten. Op basis van de onderhandelingen tussen de drie partijen, de norm wordt vastgelegd en volgens sommige vaste regel, zoals het aantal uren dat de pilot is vliegen en andere parameters, wordt het salaris vast.

Helicopter Pilot
Het salaris van een helikopter piloot is meestal tussen de $ 70.000 tot 105.000 dollar. Op een gemiddelde, het salaris is in de buurt ongeveer $ 80.000.

Lijnpiloot
Piloten dragen passagiers van de ene plaats naar de andere. Veel topmerken in de VS zijn het betalen van hun piloten, salarissen zo laag als $ 50.000 en zo hoog als 160.000 dollar per jaar, afhankelijk van de vliegende ervaring en technische expertise van de piloot.

Commercial Pilot
Commerciële piloten dragen goederen en andere producten van de bedrijven naar diverse bestemmingen. Vaak zijn zij tevens in overdracht mensen van de ene plaats naar de andere. Het salaris van een commerciële pilot is meestal tussen de $ 30.000 tot 130.000 dollar per jaar.

Landbouw Pilot
Landbouw piloten vliegen vliegtuigen die nodig zijn om water en bevruchten gewassen. Een land-piloot verdient meestal 40.000 dollar per jaar, naast $ 50 voor elk vliegend uur. Omdat de landbouw piloten krijgen een ervaring van 3 tot 4 jaar, kunnen ze verdienen $ 50.000 per jaar plus $ 75 – $ 100 per uur van het vliegen. Een land-piloot vliegt tussen de 500 tot 1000 uur per jaar.

Militaire Pilot
Een militaire piloot in dienst is van de verschillende ministeries van defensie van de Amerikaanse overheid (zoals het leger, marine, luchtmacht, marine, Nationale Garde, kustwacht en reserves). De militaire piloten zijn getraind om vliegtuigen, variërend van kleine turbo vliegtuigen, helikopters, straaljager vliegtuigen, kleine executive jet vliegtuigen en vaak grote vliegtuigen vliegen. Het salaris van een militaire piloot is meestal tussen de $ 21.000 tot 99.000 dollar per jaar.

Corporate Pilot
Bijna de helft van de bedrijven in de VS hebben actief vlucht afdelingen. Zakelijke luchtvaart is goed voor bijna 75% van de luchtvaartmaatschappijen reizen en de corporate piloten zijn verantwoordelijk voor het vervoer van zakelijke hoofden, managers en corporate hoge pieten naar verschillende landen voor vergaderingen en zakelijke voorstellen. Het salaris van een corporate piloot hangt af van de complexiteit van het vliegtuig een piloot vliegt. Complex vliegtuigen, die veel technische expertise, commando hogere salarissen (een gemiddelde van $ 100.000) en voor het vliegen eenvoudige vliegtuigen, het aanvangssalaris is 60.000 dollar nodig. Kapiteins en eerste officieren zijn de twee soorten van piloten die nodig zijn in corporate vluchten. Elke vlucht moet worden bijgestaan ​​door een eerste officier. Het salaris voor corporate piloten gepromoveerd tot kapitein gelederen is tussen de $ 41.000 (in eerste instantie) tot $ 130.000. De eerste officieren met veel minder technische expertise kunnen verdienen tussen de $ 21.000 tot $ 100.000.

De luchtvaartsector gaat vaak door vele ups en downs, maar de vraag naar professionals piloten is altijd hoog. Volgens de Amerikaanse regering onderzoek, wordt verwacht dat bijna 14.000 piloten nodig zal zijn in de VS door het einde van het jaar 2016. Dus, het zien van de vooruitzichten van de luchtvaartsector, is het een lucratieve keuze voor studenten die willen worden piloten. Inschrijving in een erkende piloot opleidingsinstituut is de eerste stap op weg naar de realisatie van de droom om piloot te worden. Het salaris varieert per jaar met de economie als gevolg van fluctuerende olieprijzen en andere financiële factoren, maar deze factoren zijn secundair, als de hele wereld wordt beïnvloed door vergelijkbare problemen, dus als je de passie om te vliegen, direct aan de slag te hebben! All the best!

Begeleidingsadviseur Eisen
Chemicus Salaris
Assembly Line Worker Job Description
Top Tien heetste Carrière
Wat zijn de meest opwindende banen in de wereld
Criminoloog Salaris
Easy Online Jobs
Spannende Jobs die goed betalen
Best Jobs in Amerika 2012
Overbrengen Hogescholen
Hoe kan ik een sollicitatiegesprek Win

Leave a Reply