Personal Banker Job Description

Fusies, overnames en unificaties hebben op meer en meer geautomatiseerde diensten aan, waardoor het des te moeilijker voor een consument om persoonlijke service te zoeken met betrekking tot bankieren. Banken kunnen hebben ingevoerd diensten zoals vierëntwintig-zeven toll-free bellen, online bankieren, geldautomaten, et al., voor hun consumenten om hulp te zoeken. Echter, in een wereld die zo ingewikkeld, klanten vaak geïrriteerd door de fijne kneepjes van de wereld van het bankwezen houdt, dus willen ze een individu om hen te helpen op een persoonlijke basis. Het is voor die onschuldige consumenten die, soms, zijn mond vol tanden over waarom werden ze betalen een bepaald bedrag voor gratis dienst, of welke is de beste lening service die ze kunnen kiezen voor, dat het werk van een ‘personal banker’ het grootste belang houdt . Vandaag de dag, om complicaties te minimaliseren en te introduceren maximale ondersteuning, banken over de hele wereld bieden de service van persoonlijke bankiers voor hun gebruikers. Persoonlijke bankiers, in eenvoudige bewoordingen, bieden persoonlijke service aan een geselecteerd aantal klanten met specifieke eisen met betrekking tot bankieren. De volgende inhoud proffers informatie over hun functieprofiel, salaris op het gebied van personal banking, en baan vooruitzichten voor mensen op zoek naar een carrière in het bankwezen te maken; personal banking, om precies te zijn.

Functieprofiel / aard van het werk
Een persoonlijke bankier doet een aantal dingen. Om te beginnen, adviseert hij zijn cliënt om te investeren in opties die make-up voor de meest lucratieve weddenschappen. Het zou echter blijken te zijn gunstig voor de klant alleen als de persoonlijke bankier is goed vertrouwd met de geldmarktrente, met nul fouten in de geldmarkt rekeningen. De persoonlijke bankier is de hoogte van de soorten van leningen en hypotheken alternatieven die beschikbaar zijn op de goedkoopste kosten, en hebben volledige informatie over de huidige trends in de markt. Niet te vergeten, hij is volledig geïnformeerd over de verschillende diensten en het aanbod van de bank moet naar voren gebracht, zodat de klant gemakkelijk oplossingen en antwoorden haalt voor irrelevante kosten en onverklaarbare fouten die hij ervaart, keer op keer.

Met vaardigheid in gebieden van een teller, een kluis, kluis, verwerking kredietlijnen aan verhandelingen kredietaanvragen, de CV van de persoonlijke bankiers is niet compleet zonder de vermelding van effectief leiderschap, training en support. Het is hun plicht om de nieuwelingen in rekening vertegenwoordiging trainen samen met andere leden van de gemeente, om efficiënt te kunnen opbouwen van een team van ervaren bankiers. Al met al, de volgende is een lijst van taken die make-up voor een all-inclusive taakomschrijving van de mensen in dit gebied. Bank of America van mening dat deze werkzaamheden een must-have voor elke aanvrager die droomt van een succesvolle bank carrière. Neem een ​​kijkje:
Primaire en secundaire verantwoordelijkheden
Toezichthoudende taken
Inspelen op behoeften van de klant en zorgen
Citeren tarieven en programma’s te leen vragen van klanten
Het uitvoeren van regelmatige verkopen rapportage
Het openen van depositorekeningen
Het nemen van aanvragen voor leningen
Milieu-en fysieke activiteiten
Ondersteunende collega deelnemingen

Loopbaanperspectief
Het bankwezen is gevoelig voor deregulering meer dan enige andere economische sector. Vandaar, dit maakt het mogelijk de banken op te nemen zo veel financiële en verzekeringsdiensten aan hun klanten. De moordende concurrentie tussen banken spoort de vraag naar financiële analisten en persoonlijke bankiers, waardoor, het aanbieden van een aantal van de carrière mogelijkheden om bank-aspiranten. Voor deze bancaire professionals, de lijst van de loopbaanperspectieven kent verschillende mogelijkheden vanaf de geboorte van een individu, tot op hun pensioen. Hoe beter een persoonlijke bankier is, hoe meer banken werkgelegenheid creëert hij voor zichzelf.

Educatieve Vereisten
In aanmerking te komen als een persoonlijke bankier, hoeft een bank aspirant niet nodig een goede universitaire graad. In plaats daarvan moet men alleen maar om een ​​middelbare school diploma hebben, samen met eerdere ervaring in customer service en sales, zodat het gemakkelijk is voor hem om te gaan met een verscheidenheid aan klanten. Echter, veel banken hebben behoefte aan opleiding in de federale bancaire regelgeving, voor de bank-aspirant om een ​​idee van het soort werk dat hij of zij gaat om te gaan met te hebben. Ten slotte moet hij goed op de hoogte van alle bank-bits en nuances, met de mogelijkheid om met meerdere klanten gaan op hetzelfde moment.

Loonschaal
Hun gemiddelde salaris varieert ook tussen de $ 30.000 en 45.000 dollar per jaar, te beginnen met. De Bank of America stelt zelf dat een persoonlijke bankier, op een gemiddelde, pepermuntjes goede 39.000 dollar op jaarbasis. Echter, het hangt ook af van de stad, en de bank men werkt binnen Staten zoals Californië en New Jersey betalen meer dan $ 50.000 aan persoonlijke bankiers, terwijl, Texas en Ohio betalen een beetje minder ($ 40.000 per jaar) in vergelijking met de anderen. Zoals voor nu, kans op een baan zijn goed, en salaris is alles behalve teleurstellend voor aspiranten.

Voor alle particulieren die geïnteresseerd zijn op het gebied van personal banking, moet de hierboven opgenomen informatie hebben gegeven een duwtje in de richting van het bankwezen. Eindelijk, het is helemaal uw oproep om de meeste van de nooit eindigende carrière mogelijkheden die de wereld van het bankwezen moet naar voren gebracht.

Docent speciaal onderwijs Job Description
Hoe maak je een recreatieve Therapeut Word
School Bus Driver Salaris
Beste universiteiten ter wereld
Hoe maak je een 911 Operator Word
Wildlife Rehabilitator Salaris
Opdrachten die het meeste geld
Online Jobs voor Studenten From Home
Gemiddelde MBA startsalaris
Investment Banking Interview Questions
Medische Carrière Lijst

Leave a Reply