Perfusionist Salaris

De taak van een perfusionist is een van de vele medische banen waarop een patiënt het leven kan afhangen. Een perfusionist is iemand die een hart-long machine werkt in het proces van een complexe hartoperatie van welke aard ook. Hij / zij assisteert de hartchirurg, en is een belangrijk individu in deze instelling, aangezien het haar / zijn taak ervoor te zorgen dat de patiënt normaal blijft gedurende de operatie. De hart-long machine zorgt ervoor dat de ademhaling en bloedsomloop van de patiënt in kwestie voldoende worden gehandhaafd in het proces van de operatie. De aanwezigheid van een dergelijke professional is integraal verschillende soorten operaties. Hier is een blik in het salaris van een perfusionist, samen met een korte functieomschrijving van hetzelfde.

Salaris

Loopbaan in de medische sector vereisen dat u zeer gespecialiseerd zijn en een vergunning van de bevoegde gemeente of organisatie, zodat u kunt het salaris geschikt is voor de baan te krijgen. Ook om te oefenen en krijgen een goed salaris in deze functie, moet u worden aangemerkt als een Certified Cardiac perfusionist (CCP). Deze certificering wordt geleverd door de Amerikaanse Raad van cardiovasculaire Perfusie, nadat je klaar bent met je opleiding van een erkende school en een minimum van 75 cardiale perfusie in de loop van je opleiding en training. Verder bent u verplicht te certificeren elk jaar om uw positie te behouden in het veld, en ten behoeve van het voortgezet onderwijs.

Op basis van de voltooiing van al deze taken wordt een perfusionist het salaris bepaald. Een perfusionist het gemiddelde salaris per jaar is US 96.144 dollar. Echter, afgezien van het onderwijs, het salaris is ook afhankelijk van een aantal andere factoren. Het hangt af van de staat waarin u werkt, en de hoeveelheid ervaring die je hebt om een ​​back-up. Als zodanig, wanneer u begint met uw salaris kan overal zijn tussen de US $ 60.000 tot US $ 75.000. Zoals u tevoren, kan uw salaris oplopen tot US $ 100.000 en meer.

Job omschrijving

Terwijl de voornaamste taak van een perfusionist is de bediening van de hart-longmachine om de patiënt te ondersteunen in de loop van een hartoperatie, zijn er een aantal andere taken en verantwoordelijkheden zoals een baan met zich meebrengt.

Het is de taak van perfusionist de medische geschiedenis van een patiënt te beoordelen, om complicaties kan hij / zij geneigd om tijdens de operatie te pakken. Spreken tot de hartchirurg over dezelfde essentieel om te voorkomen dat dergelijke complicaties.
Ook bekend als een cardiale perfusionist is deze medische professional taak ervoor te zorgen dat de ademhaling en bloedsomloop van de patiënt zijn normale tijdens de operatie. Wijzigingen van deze moeten worden gecontroleerd door de perfusionist en veranderingen in de hart-long machine aan te passen aan de lichamelijke veranderingen moeten worden door hem / haar.
Kennis van het opzetten en de exploitatie van de hart-longmachine en het maken van de nodige wijzigingen aan te komen ook onder de bevoegdheid van werk een perfusionist’s.
Zij kunnen ook nodig zijn medicatie om de lichaamstemperatuur en bloedsomloop en ademhaling van de patiënt te handhaven tijdens de operatie

Voor het uitvoeren van deze banen, een perfusionist nodig heeft om praktische, maar empathisch te zijn op hetzelfde moment. Je kunt niet overweldigd door emoties, en ervoor te zorgen dat je goede communicatieve vaardigheden om de rust van de patiënt te behouden hebben, is noodzakelijk. Je moet ook een goede besluitvorming vaardigheden, en moet in staat zijn om goed te werken in een team als u werkt met een aantal andere medische professionals. Deze job vereist ook dat u zich goed bewust zijn van de machines die u werkt, en methoden van het handhaven van het goed.

Perspectieven voor de werkgelegenheid voor perfusionisten is groot, en het salaris, zoals je kunt zien ziet er als veelbelovend. Als zodanig is het in aanmerking komt zeker als een van de beste medische carrières en te kiezen voor een perfusionist worden, dan kan het een goed idee. Zorg echter dat je klaar bent om op de bijbehorende verantwoordelijkheden, en dienovereenkomstig te bereiden.

Beste Steden voor Vacatures 2012
Assistive Technology Jobs
Jobs voor middelbare scholieren in ziekenhuizen
Jobs die goed betalen
Online Jobs from Home
Hoogste-betaalde banen in Amerika
Hoe maak je een Reumatoloog Word
Career Change Ideeën
Medical Field Carrière Lijst-en Salaris
Hoogste Betalen Graden
Horeca Functiebeschrijvingen

Leave a Reply