Parodontoloog Salaris

Parodontoloog is een specialiteit 3-jarige opleiding nadat u klaar bent met 4 jaar beoefenaar van de tandheelkunde. Een parodontoloog wordt gegeven uitgebreide training in het voorkomen, diagnosticeren en behandelen van gom ziekten. Ze hebben een expertise in het omgaan met het zachte weefsel rond de tanden en het bot onder de tanden. Uw tandarts kan aanbevelen om een ​​parodontoloog om de juiste occlusies, en te polijsten en reinigen van uw tanden. Mensen het voltooien van een parodontale postdoctorale opleiding hebben een goede carrière en het salaris is ook voorspeld groeien sneller dan gemiddeld. De parodontale procedures worden meestal niet gedekt door verzekeringsmaatschappijen en alleen vermogende klanten vinden ze betaalbaar, vandaar het geld een parodontologen maakt benijdenswaardige is. De brok van klanten die komen om een ​​parodontoloog zijn door middel van verwijzing van andere tandartsen die niet in staat om gespecialiseerde zorg te bieden voor bepaalde tandvlees en structurele problemen van de tanden en voor gingivitis genezen.

Onderwijs en Job Description

Parodontologie is een gespecialiseerde tak van de tandheelkunde dat zich bezighoudt met tandvlees, structurele problemen en de beenderen van de tanden. U kunt kiezen voor deze gespecialiseerde parodontoloog training nadat u klaar bent met 4 jaar tandheelkundige opleiding. A 3 jaar master’s degree of certificatie programma na de tandheelkunde mate moet worden voltooid om een ​​licentie parodontologen. Na afronding van de 3 jarige opleiding wordt men in aanmerking komen om te verschijnen voor de Amerikaanse Raad voor Parodontologie onderzoek, dat moet worden gewist om een ​​lid van de raad van bestuur en de praktijk te worden. Een parodontoloog moet diagnosticeren en behandelen van ziekten die het tandvlees te vernietigen het bot en het weefsel ter ondersteuning van de tanden infecteren. Deze mensen middelen om ziekten zoals gingivitis die ongemak en pijn bij de patiënten veroorzaken en kan leiden tot verlies van tanden. Een parodontoloog moet ook het tandvlees te onderzoeken op tekenen van verval, een infectie of letsels op het tandvlees en adviseren over tandheelkundige zorg aan de patiënten geven. Sommige van de procedures die een parodontoloog voert zijn weefseltransplantaten en tandheelkundig implantaat stages voor parodontale aandoeningen te genezen. Bij mensen met gom ziekten van het bot en tandvlees dat de tanden te houden worden vernietigd vormen van aflegvakken in de buurt van de tanden. Een parodontoloog zal duidelijk deze zakken van alle bacteriën en trek het weefsel weer op zijn plaats. Ze zijn ook verplicht om medische apparatuur zoals X-ray machine, tandartsboren, zuig pompen, en de ademhaling-ondersteunende apparatuur te verwerken.

Salaris

Parodontologie is een gespecialiseerde tak van de tandheelkunde en de meeste parodontologen hebben hun eigen praktijken of werk met andere tandartsen. Sommige parodontologen werken met gezondheidszorg, tandheelkundige klinieken en in het onderwijs veld. De gemiddelde mediaan salaris van parodontoloog is USD 103.000 tot USD 230.000 die vergelijkbaar is met de andere velden van expertise in de tandheelkunde. Sommige instanties voorspellen dat de arbeidsmarkt voor parodontoloog zal naar verwachting met ongeveer 16 procent stijgen tot 2018 wat meer is dan de meeste andere medische banen. Parodontologen die werkzaam zijn in de academische veld naar verluidt verdienen een gemiddeld salaris van USD 102.000 tot USD 192.000 per jaar. Tandheelkundige prothetiek diensten bieden ook banen voor parodontologen en bieden salarissen die gemiddeld USD 113.000 tot USD 213.000. De tandheelkundige prothetische diensten tegemoet te komen aan een welvarende clientèle en dit is de belangrijkste reden die zij betalen zulke hoge salarissen. Sommige grote tandheelkundige klinieken bieden ook werkgelegenheid voor parodontologen en het gemiddelde salaris bedraagt ​​USD 106.000 tot USD 201.000. Deze klinieken ook huren tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen en bieden totale tandheelkundige zorg onder een dak voor hun klanten. Weinig ziekenhuizen moeten ook de diensten van een parodontoloog en het gemiddelde salaris dat ze bieden is USD 104.000 tot USD 198.000. Sommige van de steden die goede salarisschalen bieden voor een baan als parodontologen zijn New York en Los Angeles.

Het salaris is wat trekt veel tandheelkundige studenten om deze gespecialiseerde sector en als u denkt over het, nu is een goed moment, omdat de verwachte groei op dit gebied is boven het gemiddelde voor de komende 10 jaar.

Hoe voor te bereiden voor een interview
CEO Job Description
Bank Teller Salaris
Hoe kan ik een Exit Interview Handle
Besmettelijke ziekte specialist
Top 10 Vacatures in de vraag
Airport Security Jobs
Hoe voor te bereiden voor een Customer Service Job Interview
Is Midlife carrière verandering een goede optie?
Gemakkelijk Jobs te krijgen ingehuurd
Doctor in de holistische geneeskunde

Leave a Reply