Paraprofessionele Salaris

Veel paraprofessionele lijnen behoren tot de hoogste betaalde banen. Maar voordat kijken naar het salaris van een paraprofessionele, laat ons begrijpen wat een paraprofessionele is. Een paraprofessionele is een persoon die is opgeleid om professionals te helpen. Ze zijn niet de vergunninghouders, maar kan helpen bij de main stream professionals. Het betekent dat, ook al hebben zij de vereiste kennis en training die ze niet kunnen professionals bijvoorbeeld een compounder in medische banen worden genoemd. Een paraprofessionele is op diverse gebieden, zoals de juridische, educatieve, technische, gezondheids-gerelateerde gebieden, wetenschappelijke gebieden, enz. en met berichten als een verpleegster, paralegal, operators, straling therapeuten, etc.

Vergelijkende Salaris

Beroep
Salaris
Paraprofessionals
Salaris

Nucleaire Geneeskunde Technologist
35.000 dollar
Straling Therapeut
34.200 dollar

Apothekers
55.900 dollar
Audioloog
41.550 dollar

Docenten en instructeurs
31.150 dollar
Bibliothecarissen
32.950 dollar

Computer Engineers
41.350 dollar
Techniek Field
31.100 dollar

Beheer Analisten
37.100 dollar
Management:
30.000 dollar

Advocaten
59.100 dollar
Paralegal
27.750 dollar

Medische wetenschappers
59.200 dollar
Science Technici
27.400 dollar

Chirurgen
93.000 dollar
Laboratorium Technici
23.800 dollar

Psychologen
44.900 dollar
Emergency Medical Technicians
20.550 dollar

Post-secundair onderwijs
39.600 dollar
Leraar Aides
12.900 dollar

Zoals blijkt, salaris van de straling therapeut is het maximum en dat is een grote reden voor het zijn een van de hoogste betaalde banen in de VS. Dan komt de audioloog en de therapeut salaris. Een toespraak patholoog, zoals de naam al doet vermoeden, gaat over spraak problemen zoals stotteren, etc. terwijl een audioloog functieomschrijving omvat het controleren van de hoorzitting capaciteit van een patiënt, na te gaan of hebben problemen met het combineren, omdat het oor gerelateerde problemen hebben de neiging om een ​​effect te hebben op de lichaam balanceringsmechanisme en een audioloog geeft ook een goede gehoorapparaat apparatuur om patiënten voorgeschreven door de artsen, repareert ze, enz.

Bij het vergelijken van het salaris met de bijbehorende teller professionals, zien we dat de enige uitzondering, waar de paraprofessionele het salaris is meer dan een leraar is een bibliothecaris. De leraren ‘categorie is dat van een postsecundair school. Komt naar de volgende invoer is de engineering veld. We weten allemaal wat informatici doen, ze zijn in de hardware en software onderdelen van de computer gerelateerde lijnen. Maar de techniek paraprofessionals zijn de technici en mensen die niet alleen de reparatie computer onderdelen, maar ook machines werken op verschillende technische gebieden, zoals mijnbouw, productie, bouwplaatsen, dat is een burgerlijk ingenieur lijn, enz. Dan volgt advocaten en paralegal. Een paralegal helpt advocaten in het onderzoeken, dat is een van de grootste tijdrovende taken van een advocaat. Hij heeft ook documentatie, interviews cliënten en getuigen in een zaak die is gekomen om de advocaat voor de eerste keer.

Nu medische wetenschappers zijn professionals die betrokken zijn bij het onderzoeken en ontwikkelen doorbraak uitvindingen of werken op bepaalde medicijnen verbetering terwijl technici op dit gebied kunnen onder meer mensen zoals X-ray technici of die opereren high-tech apparatuur of onderhouden bijv. centrifuge machine voor geneesmiddelen. Paraprofessionals in het onderwijs banen, vooral scholen huiswerk controleren, assisteren de docenten bij het maken van goede planning en de planning van de syllabus, enz.

Dus dit waren de paraprofessionele salarisschalen voor de werkgelegenheid in de verschillende gebieden. Hoewel de cijfers zijn minder in vergelijking met de teller professionals, de taak die paraprofessionals doen is opmerkelijk en belangrijk. Stel je een leraar die heeft een honderdtal kinderen in een klas, is het praktisch mogelijk is voor hem om persoonlijke aandacht te besteden aan elke student? Nee Stel je een chirurg die moet aandacht besteden aan de fijne kneepjes van het besturingssysteem op een menselijk hart, kan hij zich veroorloven om de lichten of de airconditioning temperatuur aan te passen terwijl de operatie wordt aan de hand? Nee Wie doet deze banen? De paraprofessionals. Dankzij hen dat ze ervoor kiezen om in een gebied dat weinig erkenning krijgt.

Medisch Directeur Job Description
Respiratory Therapist Job Description
Ornitholoog Salaris
Medische vacatures voor Demand
Career Change Ideeën
Elementary School Teacher Job Description
Tips voor het solliciteren in het ziekenhuis
Gemiddelde salaris van een Pilot
Assembly Line Worker Job Description
Preschool Teacher Job Description
Het kiezen van een carrière Test

Leave a Reply