Paraprofessionele Job Description

Paraprofessionals bieden assistenten en ondersteuning van docenten in de klas en hogescholen. Zelfs zonder lood leraren, paraprofessionals werken op verantwoorde wijze bijstaan ​​van hoofd van de afdelingen en senior docenten. In de afgelopen jaren, als gevolg van stress en de druk op leerkrachten in scholen en universiteiten, zijn paraprofessionals aangeworven om bijstand te verlenen in een verscheidenheid van educatieve set-ups. Zoals de No Child Left Behind Act gestart met een reeks van inspanningen om de verantwoording te verbeteren en de werking van scholen en leraren, de werkdruk op de toegenomen leraren. Dit leidde tot de noodzaak van goed opgeleide assistenten in de school leidt tot eisen van assistenten of vervangende leraren of paraprofessionals. Wat zijn de verschillende facetten van werk een paraprofessionele’s? Door middel van dit schrijf-up, zal ik u laten weten over fijnere afmetingen van dit beroep.

Waarom worden Paraprofessionele?
Paraprofessionele banen is een relatief nieuwere toegang tot de schoolsystemen in de VS. Waarom hebben sommige aspirant-leraren ervoor kiezen om paraprofessionals in de eerste jaren van hun onderwijsloopbaan. Nou, er zijn verschillende inzichten een individu kan leren over de baan in het onderwijs tijdens het werk als een paraprofessionele. Hier zijn een aantal redenen waarom steeds een paraprofessionele kan uitgelezen mogelijkheid om de werking van docenten, studenten en een school beter te begrijpen.

De immense vreugde en leren in verband met jonge kinderen en volwassenen is iets dat veel mensen motiveert om te streven voor deze functie. Liefde van het werken met kinderen is inderdaad de fundamentele motivatie van vele toegewijde leraren op dit gebied.
Werken als een paraprofessionele opent enorme mogelijkheden voor het leren als een krijgt zelfs de kans om te werken in de afwezigheid van de leraar. Dit levert inzicht op de persoon ten aanzien van de behandeling kinderen in een klaslokaal.
Veel docenten die met pensioen zijn gegaan graag onderwijzen en kinderen te helpen. Voor hen, deze banen zijn goede mogelijkheden om iets interessants in hun vrije tijd doen.
Voor een aantal mensen, de verstelbare schema en flexibele werktijden van een paraprofessionele lijkt een aantrekkelijk pakket.

Job omschrijving
Van toezicht en bijstand zijn de belangrijkste facetten van werk een paraprofessionele de beschrijving. Ze helpen leraren door toezicht op kinderen in de verschillende afdelingen van onderwijsinstellingen. Laat ons weten over de kleinste details van de baan.

Assist Docenten
Een gecertificeerd docent en een paraprofessionele werken samen om de efficiëntie van de educatieve inspanningen in door leraren zetten te verbeteren. Zij zorgen ervoor dat alle inspanningen gebracht door leraren in het begrijpen van concepten en problemen om studenten goed worden uitgelegd. De paraprofessionals leerkrachten helpen om plannen in het omgaan met lezingen. In sommige hoger onderwijsinstellingen, een paraprofessionele kan kennis en expertise te bezitten op een aantal specifieke onderwerpen.

Als hulp aan leerkrachten, paraprofessionals ervoor zorgen dat alle studie materialen zijn verkrijgbaar in de klas voor de leraar komt en de docent tabel is goed ingesteld met alle vereisten voor het onderwijs. Aan het einde van de werkdag, kunt paraprofessionals werken aan het controleren van huiswerk, het onderhouden van bestanden en het controleren van mailboxen, wanneer de leraar bezig is en heeft geen tijd om te kijken na deze kwesties.

Interactie met ouders
Paraprofessionals fungeren als een interface tussen leerkrachten, leerlingen en ouders. Paraprofessionals helpen leraren bij het bespreken van leerlingen zwakke punten en problemen met de ouders. Zij bieden effectieve maatregelen om problemen van leerlingen te elimineren. Actieve deelname aan conferenties ouder vormt de belangrijkste onderdeel van het werk van een paraprofessionele de beschrijving.

Individuele aandacht
Paraprofessionals bieden individuele aandacht voor elke student en dit maakt de taak van een leraar eenvoudiger. Volgens het Bureau of Labor Statistics (BLS), kan paraprofessionals werken in het helpen van studenten met een handicap, niet spreken leerlingen of een van de andere leerstoornissen. Verschillende aspecten met betrekking tot paraprofessionele werk zijn leerzaam.

Wat paraprofessionals Study
Paraprofessionele baan is inderdaad gedomineerd door activiteiten die erop gericht zijn om de gewoonte van het krijgen van die betrokken zijn bij kinderen in studies en holistische ontwikkeling van de persoonlijkheid te prenten. Sommige cursussen zoals klassenmanagement en in de klas technologie vormen een integraal onderdeel van het schoolleven paraprofessionele studie natuurlijk. Als u de instructie paraprofessionele functieomschrijving, zul je merken dat ze vooral bezorgd bent voor de ondersteuning van leerlingen met speciale leer gebreken. Paraprofessionals worden ook cursussen in de ontwikkeling van kinderen, want het leert hen om studenten te begrijpen in een veel betere manier.

Cursussen in leesmethode hulp paraprofessionals in het bijstaan ​​van leraren met een hoge literaire interesses. Naast deze, cursussen in juridische dienstverlening en veiligheid helpen paraprofessionals bewust te worden over educatieve rechten en wettigheid van educatieve normen. Deze cursussen hen ook helpen om de veiligheid en gezondheid van kinderen op school te leren kennen en tijdens het school-vervoer. Ook op basis van eisen van een paraprofessionele in onderwijsinstellingen, kunnen paraprofessionals worden onderwezen specifieke onderwerpen, zoals in de trainingsprogramma’s. Omdat het een baan die een individu bezig houdt, moeten de activiteiten van een paraprofessionele geven een gevoel van positief gedrag, goed gedrag en een gevoel van bewustzijn over basisdisciplines en regels, door de paraprofessionele.

Diploma’s
De opleidingseisen voor paraprofessionals variëren voor verschillende hogescholen. Sommige scholen vereisen een associate degree, 2 jaar van de opleiding aan een hogeschool of universiteit of het passeren van een goedgekeurde examen. U kunt gaan door middel van specifieke informatie vermeld op de website van het onderwijs elk district de afdeling of staat afdeling en dat geeft je alle informatie over de specifieke vereisten om een ​​paraprofessionele.

Salaris
Paraprofessionele salarissen variëren in het algemeen tussen de US $ 10.000 tot US $ 30.000 ongeveer, per jaar. Dit assortiment omvat de gehele loopbaan grafiek van de paraprofessionele. Dus, in de beginjaren, zal het salaris overal variëren tussen de US $ 10.000 tot US $ 12.000 per jaar en het verhoogt als de werkervaring van de paraprofessionele toeneemt. De salarisschaal is ook afhankelijk van een groot aantal factoren en kan variëren afhankelijk van de vereisten van de school. In het algemeen, mensen die jong en ervaren zijn op dit gebied verder te gaan naar hogere studies in het onderwijs voor betere kansen na te streven. Van het leren oogpunt dit beroep is zeker een van de beste voor aspirant-leraren.

Volgens de verslagen van het Bureau of Labor and Statistics (BLS), zal carrièremogelijkheden op dit gebied te verhogen met 10% tegen het jaar 2016. Dit is beoordeeld aan de hoogste groei ruimte voor mensen op het gebied van speciaal onderwijs. Een paraprofessionele is de taak van een mix van verschillende multitasking activiteiten, evenals een aantal dat volledig richten op individuele taken. Het is zeker een stralend vooruitzicht voor degenen die wensen om onderwijs veld zonder dat zij veel educatieve graden.

Gemiddelde MBA startsalaris
Exit Interview Questions
Job Interview: Dressing up succesvol
Doelstellingen van de Carrière: Voorbeelden van Doelstellingen van de Carrière
Construction Management Career Information
Tekenen van een goed interview
Top betaalde banen en Carrière
Software Engineer Salaris
Medical Field Carrière Lijst
Beste Betalen Vacatures voor mannen
Verschillende banen in de Medical Field

Leave a Reply