Paleontoloog Salaris

Paleontologie verwijst naar de studie van fossielen. Een fossiel is een teken van een klopje levensvorm zoals schelpen, botten, paden of sporen, die kunnen worden behouden. Een paleontoloog bestudeert deze pre-historische sporen om te proberen om de geschiedenis van onze planeet te herstellen. Er zijn mensen verward tussen de paleontologie en archeologie, maar het fundamentele verschil ligt in het feit dat de voormalige regelt slechts natuurlijke formaties op de aarde en niet de mens gemaakte artefacten. Typische werkplekken voor paleontologen onder meer het werken in de aardolie-industrie, het onderwijs in de geologie-afdeling van universiteiten of werken bij een museum naast de reguliere veldwerk.

Educatieve Kwalificaties voor een paleontoloog

Om een ​​vermelding in de paleontologie, moet men te beschikken over een master’s degree in de aardwetenschappen of geologie. Een bachelor’s degree in deze velden van studies worden geaccepteerd op bepaalde plaatsen om een ​​entry-level baan te krijgen, maar het is altijd raadzaam om een ​​masteropleiding te doen om een ​​goede entry-level baan te krijgen. Voor mensen op zoek naar een baan bij een high-end onderzoek niveau instituut of het werken als hoogleraar aan een universiteit, is het belangrijk om een ​​Ph.D.

Een persoon streven naar een paleontoloog te worden moet het vakgebied van de klassieke geologie welke onderwerpen zoals petrologie, mineralogie, structurele geologie en paleontologie omvat beheersen. Aspiranten opgeleid in andere gebieden van de wetenschap, zoals scheikunde, biologie, techniek of fysica moet ervoor zorgen dat sommige delen van hun cursussen geologie gerelateerde onderwerpen omvat.

Afgezien van de nodige opleiding kwalificaties om een ​​paleontoloog te worden, zijn er weinig andere vaardigheden en kwaliteiten van een aspirant moet bezitten. Men moet beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van digitale kaarten, computermodellen, remote verzending en data-analyse. Er zijn maar weinig werkgevers die kandidaten de voorkeur met ervaring in het veld en dus het zal altijd helpen om zo veel veld ervaring op te doen als mogelijk bij het nastreven van de academische wereld. Andere noodzakelijke vaardigheden omvatten een goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, kennis van enkele vreemde talen en het vermogen om te denken op een logische manier om de bevindingen te analyseren. De taak kan worden fysiek zwaar vanwege het omvangrijke betrokken veldwerk.

Een paleontoloog’s Job Description

Herstellen specimen van fossielen en hun kwalificatie op basis van hun waarschijnlijke leeftijd en de botanische familie waartoe ze behoren.
Het bestuderen van de gefossiliseerde resten ontdekt in geologische formaties en het traceren van de evolutie en vorige levens ontwikkeling.
Het organiseren van wetenschappelijke excursies te verwijderen en te bestuderen fossiele rotsformaties.
Kunnen zich specialiseren in de studie van fossiele planten of micro-organismen.
Het voorbereiden van geschriften op basis van de bevindingen voor toekomstige studie of om te helpen lokaliseren natuurlijke hulpbronnen zoals fossiele brandstoffen.

Er zijn geen routine werkuren of werkdagen voor paleontologen als ze kunnen worden gebruikt in verschillende instellingen. Zij moeten de mogelijkheid hebben zich aan te passen aan verschillende situaties en de arbeidsvoorwaarden, als ze op een dag kan verouderd zijn voor veldwerk en de volgende dag werken binnenshuis.

Wat is het gemiddelde salaris van een paleontoloog?

Het salaris is afhankelijk van een aantal factoren. Opleidingsniveau, jarenlange praktijkervaring, het type werkgever en het gebied van arbeidsomstandigheden te bepalen is. De entry-level salaris ligt tussen US $ 35.000 tot US $ 38.000. Samen met ervaring en verdere studies (indien van toepassing), kan dit cijfer neemt toe en de maximale salaris voor een paleontoloog oplopen tot US $ 135.000. Verantwoordelijkheden ook meer als een is stoer projecten gegeven of gepromoveerd tot een senior research positie of gemaakt project hoofd. De aardolie-industrie is een hoog betaalde sector waar paleontologen gemakkelijk verdienen ongeveer US $ 75.000 per jaar. Lesgeven aan universiteiten of werken in musea zijn in verhouding minder goed betaalde banen. Het gemiddelde salaris tussen sectoren en niveaus is ongeveer US $ 67.000.

De meeste paleontologen in de VS worden gebruikt als universiteit of hogeschool hoogleraren in de geologie afdelingen. Heel weinig van hen werken met de overheid hulp bij onderzoeksprojecten. Olie en aardolie-industrie niet in dienst zo veel als vroeger eerder. Op het vergelijken van een paleontoloog het salaris in verschillende staten, zijn Texas en Los Angeles wordt beschouwd als de best betalende degenen.

Woorden om jezelf te beschrijven
Aandacht te besteden aan uw toespraak kan maken of breken een sollicitatiegesprek
Employment Insurance
Wat is een Endodontist
Interessante jobs die goed betalen
Instellen Doelstellingen van de Carrière
Carrière Werken met baby’s
Lijst van Carrière in de geneeskunde
Opdrachtnemer Salaris
Entry-Level Overheid Jobs
Hoe maak je een loopbaanadviseur Kies

Leave a Reply