Overheid Employee Benefits

De federale regering biedt vele voordelen voor haar werknemers. Naast de maandelijkse betaling kunnen medewerkers gebruik maken van diverse voordelen. Regering werknemer kortingen worden ook aangeboden en deze voordelen worden gegeven op basis van de positie van de betreffende medewerker. De informatie over de voordelen aangeboden aan de federale en nationale medewerkers wordt gepresenteerd in het kort, in de volgende paragrafen.

Amerikaanse federale overheid Employee Benefits

Laten we eens kijken naar de overheid werknemer voordelen die men kan maken wanneer in een regering baan door dit artikel.

Laat / Vakantie: De bladeren worden toegekend aan werknemers voor hun persoonlijke, gezondheidszorg en recreatieve behoeften. Tien betaalde vakantie en 13 zieke bladeren worden gegeven aan alle medewerkers. De vakantiedagen / verlof wordt gegeven aan medewerkers op basis van hun ervaring, en bijgevolg op basis van ervaring, aantal bladeren variëren 13 tot 26 dagen.

Federale Werknemers Health Benefits Programma: Gezondheidszorg behoeften van werknemers bij de overheid en hun familie kan worden voldaan door middel van verschillende plannen worden aangeboden. Er zijn veel consument-gedreven plannen aangeboden aan de federale medewerkers. De gepensioneerden, kunnen medewerkers en overlevenden van de medewerkers profiteren van deze plannen. ‘Medicare’ is een programma van de ziektekostenverzekering voor mensen die 65 jaar of ouder. Personen met een handicap onder de leeftijd van 65 jaar kan echter gebruik maken van dit programma.

Verzekering: De verzekering voordelen voor de algemene gezondheid, visie, tandheelkundige gezondheid, langdurige arbeidsongeschiktheid en levensverzekeringen worden aangeboden door de federale regering.

Retirement Benefits: De federale arbeidsbureau Retirement System (FERS) werd opgericht in 1986, de regering pensioenuitkeringen worden aangeboden door middel van ‘sociale zekerheid’, ‘Basic Benefit’ en ‘Thrift Savings Plan’. Men moet een bepaald bedrag te betalen van de maandelijkse salaris voor deze programma’s, het agentschap draagt ​​ook een deel van de betaling. Federale medewerkers die te voltooien 30 jaar dienst en met pensioen gaan na de ‘minimale pensioenleeftijd’ (MRA), kunnen gebruik maken van de voordelen van de sociale zekerheid, na 62 jaar. Als een persoon met pensioen vóór het bereiken van de leeftijd van 62 jaar, wordt hij betaalde de ‘Special Pensioen Supplement’ lijfrente.

Federale Long Term Care Insurance Program: Dit programma is goed voor het verkrijgen van de voordelen van een langdurig dienstverband zorg. Gezondheidszorg service op de lange termijn in een verpleeghuis en thuis wordt verzorgd door dit plan.

Naast de hierboven genoemde voordelen, kan Federal medewerkers ook gebruik maken educatieve leningen. De werknemers die in aanmerking komen voor dergelijke leningen ontvangen, kan gaan voor student aflossing van de lening van maximaal $ 10.000. De federale overheid helpt ook haar medewerkers in het beheer van hun persoonlijke / familie verantwoordelijkheden door verschillende programma’s. Werknemers kunnen worden toegestaan ​​om te werken in schema dat zijn flexibel. Kind steunprogramma’s, telewerken en werknemer hulpprogramma’s zijn enkele van de andere voordelen.

Overheid van de staat Employee Benefits

De voordelen aangeboden aan werknemers die werken voor provinciale overheid worden hieronder besproken. De verschillende soorten vakanties deze medewerkers kunnen gebruik maken van zijn ziekteverlof, civiele verlof, militaire verlof, vakantie, familie ziekte verlof, familie medisch verlof, dienstverlening aan de gemeenschap te verlaten, bijzonder verlof, vrijwillige gedeeld verlof en vakantie verlof. De verschillende verzekeringen voor staat werknemers bij de overheid zijn ‘Health Insurance’, ‘Disability Income Plan’, ‘Long Term Care’, ‘WW’, ‘Medewerkers’ Assistance Program ‘,’ Workers ‘compensatie’ en ‘Flexible Benefits’. Zodra een toestand werknemer vult zijn dienst eisen, voordelen in verschillende vormen, zoals ‘Service Pensioen’, ‘Death Benefits’, ‘korte arbeidsongeschiktheid’ en ‘langdurige arbeidsongeschiktheid’ worden door de leerkrachten en staat Medewerkers ‘Retirement System . De Illinois regering werknemer voordelen zijn de meeste van de voordelen van andere staten, zoals de verzekeringen, pensioenen, bladeren en andere voordelen (Flexible Spending Accounts, Commuter spaarprogramma en uitgestelde betalingen). Voordelen voor de lokale overheid werknemer net als dat van de staat, zorgen voor verschillende behoeften van de werknemers.

De voordelen gegeven aan de regering werknemer zijn nuttig voor het verhogen van de productiviteit van de werknemers en ook om hun leven veilig te stellen. De voordelen voor de gezondheid, pensioenen en andere regelingen zijn gericht op het verstrekken van de werknemers met de broodnodige support systeem.

Behandelend arts Salaris
Zookeeper Salaris
Gevaarlijke Jobs die goed betalen
CIO Job Description
Benoeming Setter Job Description
Goede Carrière to Get Into
Wat Career is geschikt voor u
Top Tien Hoogste betaalde banen in Amerika
Vacatures in de vraag in 2012
Opdrachten die betalen meer dan 100K
Paraprofessionele Salaris

Leave a Reply